Office 365

Ostanite sinhronizovani pomoću e-pošte poslovne klase

Pristupite e-pošti, kontaktima i deljenim kalendarima gde god se nalazili. Sada možete da radite tamo gde vam najviše odgovara.

Slika čoveka koji drži tablet sa prikazom prijemnog poštanskog sandučeta u usluzi Office 365Slika čoveka koji drži tablet sa prikazom prijemnog poštanskog sandučeta u usluzi Office 365
Tablet i pametni telefon na kojima je prikazano prijemno poštansko sanduče u usluzi Office 365.

Ostanite povezani ma gde se nalazili

Uvek ažurna usluga, odakle god joj pristupili

Usluga Office 365 sinhronizuje e-poruke, kalendare i kontakt informacije na uređajima u realnom vremenu. Zato je ažurna bez obzira na to koji uređaj držite u ruci.

Jednostavno planiranje

Deljeni kalendari omogućavaju da u bilo kom trenutku vidite kada su osobe slobodne ili zauzete. Planiranje je lako i odvija se bez problema, koliko god je to moguće. Sa bilo kog mesta.

Zaštita podataka na mobilnom uređaju

Ako izgubite telefon, nemojte paničiti. Uz Office 365, možete da izbrišete podatke sa njega daljinski da biste sprečili neovlašćeni pristup informacijama.

Laptop na kome se vidi pregled Office 365 e-pošte sa prilagođenim oblikovanjem i slikom.

Neka se vaša poruka ističe

Osmislite jedinstven izgled poruka

Vaše e-poruke izgledaju upečatljivije kad pravite prilagođeno oblikovanje i imaju veći uticaj kad uključite slike. I jedno i drugo je moguće uz Office 365, koji vam omogućava da šaljete poruke veličine do 150 MB. Pored toga, uz 50 GB prostora za skladištenje po korisniku možete da zadržite poruke i datoteke koje su vam potrebne.

Izgradite brend

Koristite sopstveno ime domena sa nalozima e-pošte, tako da ime vašeg preduzeća bude istaknuto svaki put kada pošaljete poruku.

Iskoristite napredne funkcije e-pošte

U pojedinim planovima imate mogućnosti arhiviranja za zakonsko obelodanjivanje i usaglašenost, kao i e-otkrivanje za identifikovanje, zadržavanje i analizu podataka u preduzeću.

Tablet koji prikazuje prijemno sanduče bez reklama uz Office 365.

Bez problematične e-pošte

Prijemno poštansko sanduče očišćeno od reklama

Provedite vreme u komunikaciji, a ne u upravljanju nalozima e-pošte, brizi o tome kako da zaštitite e-poštu ili probijanju kroz prijemno poštansko sanduče zatrpano reklamama. Uz pojednostavljeni centar administracije i ugrađenu bezbednost, Office 365 preuzima posao upravljanja e-poštom.

Ugrađene alatke za upravljanje

Centru administracije možete da pristupite sa bilo kog mesta da biste podesili nove e-poruke korisnika, vratili u prethodno stanje nedavno izbrisane naloge, napravili prilagođene skripte i još mnogo toga.

Ugrađena odbrana radi bezbednosti

Imaćete najbolju zaštitu od malvera i filtriranje bezvredne pošte kako biste sačuvali e-poštu od sveprisutnih pretnji.


Planovi samo za poštu

Nudimo i najbolju uslugu hostovane e-pošte, ako vam treba samo poslovna e-pošta.

Saznajte više

Odgovori na pitanja

Saznajte odgovore na pitanja, od sistemskih zahteva do resursa za prve korake.

Saznajte više

Učite od drugih

Obratite se drugim preduzećima u Office 365 zajednici u vezi sa njihovim iskustvom sa uslugom Office 365.

Saznajte više (na engleskom)