Office 365 Business

Radite najbolje što možete uz potpuno instalirane Office aplikacije na uređajima, kao i uz skladištenje i deljenje datoteka na mreži.

Office 365 Business sada sadrži nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.

{O365BizAnn|price}

korisnik/mesečno

godišnja obaveza

{O365BizMonth|price}

korisnik/mesečno

mesečna obaveza

U cenu nije uracunat porez.

Office sa bilo kog mesta

Uz Office 365 Business poznate alatke kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook dostupne su tamo gde vam zatrebaju i kada vam zatrebaju.

Pojednostavljena saradnja

Pošto se datoteke skladište na mreži, možete da ih delite sa svima, čak i da zajednički radite na njima, u realnom vremenu. Ma gde se nalazili.

Uvek ažurne alatke

OneDrive for Business skladišti datoteke na mreži, tako da su uvek sinhronizovane i ažurne. Office aplikacije uvek imaju najnoviju verziju.

Office 365 Business obuhvata:

Poznate Office alatke

Paket Office Ikona opisa alatke

Sada sadrži nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.
Uvek radite sa najnovijim verzijama sledećih programa:
WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisher
  • Zabeležite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Lako oblikujte informacije u programu Excel uz alatke koje prepoznaju vaš obrazac i automatski dovršavaju podatke.
  • Jednostavno obuhvatite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali sopstvene Word dokumente koji sjajno izgledaju.
  • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u brend i odgovaraju klijentima.
Office na računarima, tabletima i telefonima

Office na računarima, tabletima i telefonima

Uživajte u iskustvu potpuno instaliranog sistema Office na PC, Mac, Windows tablet računarima uređajima i Android ™ tablet računarima i većini mobilnih uređaja. Svaki korisnik može da instalira Office na 5 računara ili Mac računara, 5 tablet računara (Windows, iPad i Android) i 5 telefona.  Saznajte više

Plus ove usluge na mreži

Skladištenje i deljenje datoteka

Skladištenje i deljenje datoteka

OneDrive for Business svakom korisniku daje 1 TB ličnog prostora za skladištenje u oblaku kom se može pristupiti sa bilo kog mesta i koji se sinhronizuje sa PC/Mac računarom radi pristupa van mreže. Lako delite dokumente sa drugima u organizaciji i izvan nje i kontrolišite ko može da vidi i uređuje svaku datoteku. Saznajte više
Office Online

Office Online

Pravite i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz pregledača. Saznajte više
Profesionalno digitalno pripovedanje

Profesionalno digitalno pripovedanje

Pomoću aplikacije Sway, nove u usluzi Office 365, možete lako praviti zanimljive, interaktivne izveštaje zasnovane na vebu, prezentacije, biltene, obuke i drugo – direktno na telefonu, tabletu ili u pregledaču. Sway platna se lako dele i izgledaju odlično na svakom ekranu. Saznajte više

U sve Office 365 planove za preduzeća uključeni su:

Pouzdanost

Pouzdanost

Rešite se briga znajući da su usluge dostupne uz finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA) koji garantuje 99,9% vremena rada.
Bezbednost

Bezbednost

Najsavremenije bezbednosne prakse sa pet slojeva bezbednosti i nadgledanjem aktiviranim unapred omogućavaju bezbednost korisničkih podataka. Saznajte više
Privatnost

Privatnost

Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost. Saznajte više
Administracija

Administracija

Primenjujte Office 365 i upravljajte njime u preduzeću, bez IT stručnosti. Korisnike možete dodati i ukloniti za nekoliko minuta.
Ažurnost

Ažurnost

Nema potrebe da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno uvode Office 365 klijentima.
Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podrška

Podrška

Microsoft podrška pruža odgovore preko telefona i na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brzo rešavanje problema. Saznajte više

Više detalja

Da biste videli sve obuhvaćene funkcije, pregledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Office 365 Business podržava maksimalno 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih ubrzo imati, pogledajte naše druge opcije za planove.

Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice.

Za Office 365 Business možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze.

  • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u svakom trenutku.
  • Plaćanje godišnje obaveze: Upisujete se za jednogodišnju pretplatu, ali možete odabrati da plaćate od meseca do meseca ili da platite za čitavu godinu u trenutku kada se prijavljujete. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.

Možete da otkažete pretplatu u bilo kom trenutku. Office 365 Business pretplate dostupne su za plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze. Za pretplate sa mesečnom obavezom ne postoji kazna za otkazivanje ugovora u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju od meseca do meseca mogu da važe neke kazne ako se otkažu ranije. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju unapred ne dobija se refundacija ako se otkažu pre isteka čitavog perioda trajanja ugovora. Pročitajte čitav Ugovor o pretplati na usluge Microsoft Online.

Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Office 365, možete preuzeti podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre nego što otkažete. Kad otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratoru ili administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.

Ime domena koje imate možete dodati u Office 365 da biste napravili e-adrese zasnovane na domenu. Pronađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Uporedite upravljanje domenom u Office 365 pretplatama.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i programerska preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na Office 365 ili razvijete prilagođena rešenja za poslovanje. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.

Možete. Ako je potrebno da izvršite nadogradnju, nalog možete da prebacite na drugačiji plan. Na primer, možete da nadogradite Office 365 Business plan na Office 365 Enterprise plan.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za prebacivanje između planova u centru administracije da biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za prebacivanje između planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za prebacivanje između planova mogu da se nadograde ručno. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada nadograđujete nalog, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bilo da prenosite sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Office 365.

Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Imajte na umu da postoje izvesna ograničenja licence na nivou plana. Office 365 Business, Business Essentials i Business Premium planovi ograničeni su na po 300 korisnika, dok su Enterprise planovi za neograničen broj korisnika. Na primer, možete da kupite 300 mesta Business Premium, 300 mesta Business Essentials i 500 mesta Enterprise E3 na jednom zakupcu.

Pristup internetu je potreban za instaliranje i aktiviranje svih Office 365 planova i za upravljanje nalogom pretplate. Internet veza je takođe potrebna za pristup Office 365 uslugama produktivnosti u oblaku, uključujući e-poštu, konferencije, IT upravljanje i druge usluge.

Mnogi Office 365 planovi takođe uključuju verziju sistema Office za stone računare, na primer, Office 365 Business, Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti posedovanja verzije Office aplikacija za stone računare jeste to što možete da radite van mreže i budete sigurni da će se sav vaš rad automatski sinhronizovati kada se sledeći put povežete na internet tako da nikada nećete morati da brinete o ažurnosti dokumenata. Vaša verzija sistema Office za stone računare se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete na internet tako da uvek imate najnovije alatke kao pomoć pri radu. Uporedite Office 365 planove.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.