Office 365 F1

Povećajte uticaj Firstline Workforce radnika.

{EnterpriseK1|price}

korisnik/mesečno

godišnja obaveza

U cenu nije uracunat porez.

Još detalja

Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pogledajte detaljne opise usluga.

Najvažnija pitanja

Drago nam je da najavimo glavne ispravke usluge Office 365 F1, uključujući moćne nove usluge za Firstline Workers radnike. Firstline Workers radnici, žila kucavica proizvodnje, maloprodaje, zdravstva, vladinih institucija i mnogih drugih delatnosti predstavljaju prvi red za rad sa klijentima, predstavljaju brend preduzeća i vide proizvode i usluge na delu. Oni su često lice i kičma organizacije. Korisnicima usluge Office 365 F1 dostupne su nove funkcije i mogućnosti koje su dizajnirane tako da zadovoljavaju potrebe Firstline Workers radnika i organizacija. Ovo ažuriranje pruža vrednost u četiri ključne oblasti: planiranje zadataka i upravljanje njima, komunikacija i zajednica, obuka i početak rada i upravljanje identitetom i pristupom Pročitajte sledeći opis usluge za Office 365 da biste dobili dodatne informacije.
Office 365 F1 dizajniran je tako da omogući Firstline Workers radnicima da bolje rade svoj posao. Office 365 F1 pruža alatke i usluge lake za korišćenje kako bi pomogao tim radnicima da lako prave i ažuriraju rasporede i zadatke, kao i da upravljaju njima, da komuniciraju i rade zajedno, dobiju obuku i počnu sa radom i da brzo dobiju vesti i objave preduzeća.
Sada su Office 365 K planovi Office 365 F („Firstline worker“). Ne postoje nikakve druge promene kojima korisnici usluge imaju pristup po trenutnim ugovorima o licenciranju.
Office 365 F1 dostupan je u istim zemljama i putem istih kanala koje trenutno podržava Office 365. Mogu da važe neka buduća ograničenja po zemlji, a jezička podrška može da se razlikuje za nove usluge. Pogledajte sledeći opis usluge Office 365 da biste dobili dodatne informacije.