Office 365

Office može biti bilo gde

Obavite posao gde god da ste, na gotovo svakom uređaju koji koristite.

Pametni telefon, monitor stonog računara i dva tablet računara na kojima se vide Office 365 aplikacije

Vaš Office ide sa vama

Korišćenje poznatih alatki sa bilo kog mesta

Office 365 pruža aplikacije koje su vam poznate i datoteke koje su uvek pristupačne i ažurirane. Bilo da ste na mreži ili van mreže, za radnim stolom ili u pokretu, na PC, Mac, iPad®, Android™ tablet ili telefon, možete pronaći ono što vam je potrebno, kada i gde vam je potrebno.

Preuzimanje sistema Office za računare

U mnogim Office 365 planovima možete da instalirate najnovije kompletne Office aplikacije na uređaje kako biste radili na mreži ili van mreže. Opis alatke sa informacijama o kompatibilnosti izabranih Office 365 planova sa starijim verzijama Office aplikacija

Jednostavno upravljanje

Office 365 aplikacije ostaju ažurirane i jednostavne su za korišćenje i upravljanje, što vam ostavlja više vremena da se posvetite poslu.

Pametni telefon u jednoj ruci na kome se vidi kako se pristupa usluzi Office 365.

Rad na rasporedu

Jednostavan zajednički rad

Radite ma gde se nalazili, kad god treba, na bilo kom uređaju koji odaberete. Delite datoteke. Pridružite se sastancima. Ostanite sinhronizovani sa svojim timom. Kad nešto treba da se uradi, tu je Office.

Rad na više uređaja

Pojedini planovi omogućavaju da instalirate Office na maksimalno pet PC/Mac računara i pet tableta (iPad, Windows ili Android), te da prenesete instalaciju na nove uređaje kad god je potrebno – i to brzo.

Obavljanje posla sa bilo kog mesta

Uređujte i delite datoteke iz bilo kog pregledača pomoću usluge Office Online. Koristite Office Mobile na Windows Phone, iPhone® i Android telefonima da biste prikazivali i uređivali datoteke.

Tablet na kojem se vidi istorija verzija dokumenta u usluzi Office 365.

Ne propustite ništa

Manje održavanja, više vremena za posao

Provedite vreme u radu umesto u instaliranju, ažuriranju i proveravanju da li su svi sinhronizovani. Office 365 se brine za sve to u pozadini, pa možete da prionete na posao.

Uvek poslednja verzija

Office 365 se redovno ažurira, pa ćete uvek raditi sa najnovijom verzijom omiljenih aplikacija, kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook.

Isključivo datoteke koje su vam potrebne

Pošto se datoteke automatski čuvaju na mreži, možete da im pristupate, uređujete ih i delite najnoviju verziju, čak i kad ste u pokretu.


Treba vam samo Office?

Obezbedite najnoviju verziju sistema Office bez usluga na mreži.

Saznajte više

Odgovori na pitanja

Saznajte odgovore na pitanja, od sistemskih zahteva do resursa za prve korake.

Saznajte više

Učite od drugih

Obratite se drugim preduzećima u Office 365 zajednici u vezi sa njihovim iskustvom sa uslugom Office 365.

Saznajte više (na engleskom)

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.