Outlook Customer Manager

Pratite i razvijajte odnose sa klijentima direktno u programu Outlook.

Osmišljen je za mala preduzeća.
A laptop screen showing Outlook Customer Manager within Outlook.
A computer screen with zoomed in sections showing customer information

Držite informacije o klijentima na jednom mestu

Provodite manje vremena upravljajući podacima, a više sa klijentima. Outlook Customer Manager automatski organizuje informacije, uključujući e-poruke, sastanke, pozive, beleške, zadatke, ponude i krajnje rokove, i to na jednom mestu.

Nikad ne propustite važne stvari

Nema više gubljenja e-poruka od klijenata i zadataka iz prijemnog sandučeta. Pravovremeni podsetnici i objedinjeni spisak najvažnijih kontakata i ponuda omogućavaju da vam vodite računa o onome što vam je važno.
An image of Outlook with a zoomed in section showing a deal in Outlook Customer Manager
Microsoft Surface Book with a zoomed in view of the Sharing button

Neka članovi tima budu u toku

Delite informacije o klijentima sa celim timom da bi klijenti imali isto iskustvo u razgovoru sa bilo kojim članom tima.

Jednostavno počnite sa radom

Uz Outlook Customer Manager ne morate da instalirate novi softver niti da danima obučavate svoj tim. Pošto podaci ostaju u usluzi Office 365, ne gubite dragoceno vreme na podešavanje konektora za povezivanje sa drugim softverom ili uslugama niti na upravljanje zasebnim proizvodima.
Computer screen displaying a zoomed-in section of Outlook Customer manager in Outlook

Logo_Cloud2020_84x70
"Outlook Customer Manager pomoći će vam da brzo naučite kako se koristi CRM i pogledate pogodnosti dobijanja detaljnog pregleda klijenata."

– Ijan Born, generalni direktor preduzeća Cloud2020


Dobijte sve to uz Office 365 Business Premium

Outlook Customer Manager i nove poslovne aplikacije deo su usluge Office 365 Business Premium. Budite produktivni uz uvek ažurirane Office aplikacije, e-poštu, skladište datoteka, deljenje i još mnogo toga.
multiple devices with Office 365 apps
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.