Microsoft Bookings

Pojednostavite način na koji klijenti zakazuju obaveze i upravljaju njima.

Osmišljen je za mala preduzeća.
A tablet device screen showing Microsoft Bookings
A phone showing the Office 365 Bookings online scheduling tools.

Oduševite klijente

Klijentima će se dopasti fleksibilnost, praktičnost i kontrola koje dobijaju uz Bookings. Mogu da posete stranicu za rezervisanje kad god to požele, rezervišu termin i uslugu koja im je potrebna, dobiju e-poruku sa potvrdom i poziv za kalendar, kao i da promene ili otkažu rezervaciju ako je to neophodno. Za klijente kojima više odgovara da zakazuju putem telefona jednostavno unesite detalje o zakazanoj obavezi, a Bookings šalje sve potvrde i podsetnike.

Isprobajte ove primere stranica za zakazivanje na mreži kako biste proverili šta će vaši klijenti videti kada počnete da koristite Microsoft Bookings:

Uštedite vreme

Bookings pruža brzu, laku alternativu zamornom i frustrirajućem zakazivanju putem telefona. Veb stranica koja se lako podešava i prilagođava omogućava klijentima da u svako doba pronađu dostupne termine i rezervišu sastanke. Dobijate lični kalendar za upravljanje rasporedom obaveza i automatske potvrde i podsetnike koji štede vreme.
A tablet showing the Office 365 Bookings calendar tools.
A tablet showing the Office 365 Bookings appointment reminders in email.

Smanjite broj propuštenih zakazanih obaveza

Propuštene zakazane obaveze loše se odražavaju na poslovanje. Smanjite broj propuštenih zakazanih obaveza pomoću automatizovanih podsetnika za klijente i osoblje. Zakazane obaveze se pojavljuju u kalendarima osoblja čim se naprave i automatski se ažuriraju. Klijenti mogu da dodaju zakazane obaveze u lične kalendare i da promene ili otkažu rezervaciju pomoću samo nekoliko klikova. Na taj način, svaka osoba zna na kojem mestu treba da bude i u koje vreme.
Logo_Kroschel
"Smatram da je Bookings doprineo povećanju profesionalizma u poslovanju."

– Mirijam Krošel, vlasnica preduzeća Kroschel Accounting Services, PLLC

Četiri načina za pojednostavljivanje procesa rezervisanja zakazanih obaveza


Dobijte sve to uz Office 365 Business Premium

Microsoft Bookings i poslovne aplikacije deo su usluge Office 365 Business Premium. Budite produktivni uz uvek ažurirane Office aplikacije, e-poštu, skladište datoteka, deljenje i još mnogo toga.

multiple devices with Office 365 apps
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.