Organizovanje timskog rada uz Microsoft Planner

A tablet, desktop PC, and smartphone showing Microsoft Planner in use to organize teamwork.
Eliminišite haos u timskom radu i budite efikasniji! Planner olakšava timu da napravi nove planove, organizuje i dodeli zadatke, deli datoteke, ćaska o tome na čemu radite i sazna novosti o napretku.

A laptop showing Microsoft Planner in use to manage team tasks and information.

Brzo organizovanje


Lako za korišćenje


Pokrenite Planner iz Office 365 pokretanja aplikacija pomoću jednog klika. Zatim možete da napravite novi plan, sastavite tim, dodelite zadatke i ažurirate status – u nekoliko lakih koraka.

Vizuelno organizovanje rada


Svaki plan ima sopstvenu tablu na kojoj možete da organizujete zadatke po kontejnerima. Zadatke možete da kategorizujete na osnovu statusa ili po osobi kojoj su dodeljeni. Da biste ažurirali status ili promenili dodele, jednostavno prevucite i otpustite zadatke između kolona.

Saradnja bez napora


Vidljivost i transparentnost


Prikaz „Moji zadaci“ pruža sveobuhvatnu listu svih zadataka i njihov status na svim planovima. Kada zajednički radite na planu, članovi tima uvek znaju ko radi na čemu.

Saradnja u vezi sa zadacima


Napravljen za Office 365, Planner vam omogućava da priložite datoteke zadacima, sarađujete na tim datotekama i čak da vodite razgovore o zadacima bez prebacivanja između aplikacija. Uz Planner, svi razgovori i rezultati tima ostaju na planu i ne zaključavaju se u različitim aplikacijama.
A desktop monitor showing Microsoft Planner in use to attach files to a task.
A smartphone and a tablet showing status of tasks in Microsoft Planner.

Ne propustite ništa


Funkcioniše na svim uređajima


Planner funkcioniše na svim uređajima. Uz Planner, svi su uvek u toku. Pogled na grafikone je sve što vam je potrebno da biste znali gde se šta nalazi i da li tim dovoljno napreduje ka cilju.

Obaveštenja putem e-pošte


Uz Planner nikada nećete ništa propustiti! Primajte obaveštenja putem e-pošte svaki put kada vam se dodeli novi zadatak ili kada vas neko doda u razgovor.