Office 365

Organizovanje timskog rada uz Microsoft Planner

Eliminišite haos u timskom radu i budite efikasniji! Planner olakšava timu da napravi nove planove, organizuje i dodeli zadatke, deli datoteke, ćaska o tome na čemu radite i sazna novosti o napretku.

Pogledajte planove i cene
Tablet, stoni računar i pametni telefon prikazuju Microsoft Planner koji se koristi za organizovanje timskog rada.
Play a video about organizing teamwork with Microsoft Planner, in page video
Laptop na kome se vidi Microsoft Planner koji se koristi za upravljanje zadacima i informacijama tima.

Brzo organizovanje

Lako za korišćenje

Pokrenite Planner iz pokretanja Office 365 aplikacija pomoću jednog klika. Možete da napravite novi plan, sastavite tim, dodelite zadatke i ažurirate status – u nekoliko lakih koraka.

Vizuelno organizovanje rada

Svaki plan ima sopstvenu tablu na kojoj možete da organizujete zadatke po grupama. Zadatke možete da kategorizujete na osnovu statusa ili po osobi kojoj su dodeljeni. Da biste ažurirali status ili promenili dodele, samo prevucite i otpustite zadatke između kolona.

Saznajte više

Monitor stonog računara koji prikazuje Microsoft Planner koji se koristi za prilaganje datoteka zadatku.

Zajednički rad bez napora

Vidljivost i transparentnost

Prikaz „Moji zadaci“ pruža sveobuhvatnu listu svih zadataka i njihov status na svim planovima. Kada zajednički radite na planu, članovi tima uvek znaju ko radi na čemu.

Saradnja u vezi sa zadacima

Napravljen za Office 365, Planner omogućava da priložite datoteke zadacima, zajednički radite na tim datotekama i čak da vodite razgovore o zadacima bez prebacivanja između aplikacija. Uz Planner, svi razgovori i rezultati tima ostaju na planu i ne zaključavaju se u različitim aplikacijama.

Saznajte više
Pametni telefon i tablet koji prikazuju status zadataka u usluzi Microsoft Planner.

Ne propustite ništa

Funkcioniše na svim uređajima

Planner funkcioniše na svim uređajima. Uz Planner, svi su uvek u toku. Pogled na grafikone je sve što vam je potrebno da biste znali gde se šta nalazi i da li tim dovoljno napreduje ka cilju.

Obaveštenja putem e-pošte

Uz Planner nikada nećete ništa propustiti! Primajte obaveštenja putem e-pošte svaki put kada vam se dodeli novi zadatak ili kada vas neko doda u razgovor.

Saznajte više