I dalje koristite Office 2007? Obavite više sa uvek ažuriranim aplikacijama i uslugama u usluzi Office 365.

Office 2007 je sada povučen

Ispravke su neophodne da biste i dalje imali podršku. Izvršite nadogradnju na Office 365 ili da biste dobili podršku za proizvod.
Photograph of a person working on a laptop

Ekskluzivne, nove funkcije svakog meseca

Uvek imajte najnovije verzije Office aplikacija – kao što su Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote – koje poznajte i kojima verujete.

Rad na više uređaja

Instalirajte Office 365 na Mac, PC računarima, tabletima i telefonima. Uz kompletne verzije instalirane na PC ili Mac računaru, ne postoji potreba za internet vezom za pristup dokumentima.
Small group meeting
Lunch meeting with multiple devices

Pristup sa bilo kog mesta

Sarađujte, budite koautor i delite uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku. Pristupite svim svojim dokumentima, fotografijama i video zapisima uvek i na svakom mestu kad god vam zatrebaju.

Microsoft podršku

Integrisane aplikacije i usluge predstavljaju jedno mesto na kojem možete naći veb podršku na IT nivou i non-stop telefonsku podršku. Rešavajte kritične probleme i pronađite odgovore.
Woman on device at coffee shop

Poznate aplikacije sa svim najnovijim funkcijama

Poznate aplikacije sa svim najnovijim funkcijama

Word

Postanite bolji pisac uz pametne alatke koje vam pomažu da kreirate impresivne dokumente.

Excel

Excel vrši složene analize za vas, osposobljavajući vas da budete gospodar svojih podataka.

PowerPoint

Povećajte vizuelni uticaj prezentacija pomoću programa PowerPoint u usluzi Office 365.

OneNote

Organizujte se pomoću programa OneNote, digitalne beležnice koja vam omogućava da kucate, crtate i još mnogo toga.

Outlook

Obavite više posla uz inteligentno prijemno sanduče i fokusirajte se na e-poruke koje su vam najvažnije.

Publisher

Jednostavne alatke koje vam pomažu da kreirate profesionalne biltene, brošure i još mnogo toga.

Najvažnija pitanja

|

Office 2007 obuhvata aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Dostupni su u vidu jednokratne kupovine za upotrebu na jednom računaru.
 
Office 365 planovi obuhvataju premium verzije tih aplikacija, ali i druge usluge koje su omogućene preko interneta, uključujući skladište na mreži u usluzi OneDrive i Skype minute za kućnu upotrebu.2 Uz Office 365 dobijate kompletan Office koji se instalira na PC i Mac računarima, tabletima (uključujući iPad® i Android™ tablete), kao i na telefonima.1 Office 365 planovi dostupni su u vidu mesečne ili godišnje pretplate. Saznajte više.

Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnog sistema Windows i macOS i druge zahteve za funkcije.

Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.
 
Međutim, pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate OneDrive aplikaciju za stone računare.
 
Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih ažuriranja. Ako se ne povežete sa internetom najmanje jednom tokom 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da pregledate ili štampate dokumente, ali ne možete da ih uređujete niti pravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom.

Hoćete. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.
 
Ako otkažete pretplatu ili ako ona istekne, i dalje možete da pristupate svim datotekama i da ih preuzimate tako što ćete se direktno prijaviti u OneDrive pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za podešavanje usluge Office 365. Gubite dodatno skladište koje se dobija uz pretplatu i zato morate da sačuvate datoteke na drugom mestu ili da kupite dodatno OneDrive skladište ako OneDrive nalog prekorači kvotu besplatnog skladišta.

Ako kupite pretplatu sa automatskim obnavljanjem, ona počinje da teče kada završite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem možete da kupite na sajtovima Office365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako kupite pretplatu koja se plaća unapred, ona počinje da teče kad aktivirate pretplatu i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pretplate koje se plaćaju unapred možete da kupite u maloprodaji, od lokalnog prodavca ili Microsoft agenta za podršku.

Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home, možete da je delite sa najviše četiri člana domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu1, dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama sa www.office.com/myaccount.
 
Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu da biste dodali korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Možete da prestanete da delite pretplatu sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ona koristi na www.office.com/myaccount.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vašeg doma ili organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (ne lokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Office 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja povezanog sa internet jer se nalazi na mreži ili „u oblaku“.

Resursi za Microsoft Office

Office 2007 je sada povučen

Ispravke su neophodne da biste imali podršku. Izvršite ažuriranje na Office 365 da biste dobili podršku za proizvod.

Druge verzije sistema Office

Saznajte više o drugim verzijama sistema Office i kako možete da izvršite nadogradnju na novi Office 365.

Office 365 je najnovija verzija sistema Office. Prethodne verzije su Office 2013, Office 2010 i Office 2007.

 
 
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.
 
1 Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.
 
2 Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.