• Zatvori
 • Logotip programa Microsoft Excel
 • Microsoft Excel
  Korporacija Microsoft
  Preuzimanje aplikacije za mobilne uređaje
 • Zatvori
 • Logotip programa Microsoft Excel
 • Microsoft Excel
  Korporacija Microsoft
  Preuzimanje aplikacije za mobilne uređaje
 

Preuzmite aplikaciju Excel za mobilne uređaje

 
Poruka se šalje.Hvala! Poruka je poslata, ubrzo proverite uređaj.Žao nam je, došlo je do greške prilikom slanja poruke. Pokušajte ponovo uskoro.Adresa e-pošte nije važeća. Unesite važeću adresu e-pošte i pokušajte ponovo.
Na koji način se koristi adresa e-pošte. Opis alatke o tome na koji način Microsoft koristi vašu adresu e-pošte

Pretvaranje podataka u uvide

Prikažite podatke u kontekstu da biste donosili bolje odluke. Excel uči vaše obrasce dok radite, automatski dovršava unos novih podataka i vrši složene analize za vas. Traka za pretragu „Recite mi...“ pronalazi komandu potrebnu da biste dobili rezultate koje želite. A Excel prikazuje preglede izvedenih tabela koje možete da uporedite da biste izabrali onaj koji najbolje objašnjava vaše podatke.

Laptop koji prikazuje preraspoređenu Excel unakrsnu tabelu sa automatski popunjenim podacima.

Dobijte jasniju sliku o podacima

Novi grafikoni i grafika pomažu vam da predstavite podatke na nove načine. opis alatke sa informacijama da je neophodna pretplata na Office 365 da biste koristili neki Excel grafikone i grafike Jednim klikom primenite oblikovanje, mini-grafikone, grafikone i tabele da biste vizuelno predstavili podatke. Koristite trake, boje i ikone za vizuelno isticanje trendova i obrazaca. Možete i da jednim klikom napravite prognoze od grupe podataka da biste predvideli trendove.

Laptop koji prikazuje Excel unakrsnu tabelu sa dva grafikona koji ilustruju obrasce podataka.

Uključivanje još jednog para očiju

Delite radne sveske u oblaku uz OneDrive ili SharePoint, tako da druge osobe uvek mogu da vide i uređuju najnoviju verziju. opis alatke sa informacijama da vam je potrebna internet veza i da morate da se prijavite pomoću Microsoft ili Office 365 naloga da biste koristili OneDrive ili SharePoint Zatim sarađujte u realnom vremenu pomoću usluge Excel Online. Dok vi i vaš tim uređujete i menjate dokumente, poboljšana istorija verzija u programu Excel 2016 omogućava vam da prikazujete ili da se vraćate na starije radne verzije. opis alatke sa informacijama da vam je potrebna pretplata na Office 365 da biste koristili neke funkcije

Stranica „Deljenje“ u programu Excel sa izabranom opcijom „Pozovi osobe“

Da li ste spremni da kreirate sjajne unakrsne tabele uz Office 365?

Pogledajte još toga iz programa Microsoft Excel

Saradnja na deljenim projektima

Office Online kombinuje najčešće korišćene Office funkcije i mogućnosti koautorstva u realnom vremenu, tako da timovi u preduzećima i školama mogu da sarađuju na deljenim dokumentima, prezentacijama i unakrsnim tabelama.

POSETITE OFFICE ONLINE

Unapredite unakrsne tabele

Pokažite stil i stručnost pomoću predložaka uz uštedu vremena. Pregledajte Excel predloške u preko 40 kategorija.

PREUZMITE BESPLATNE PREDLOŠKE

Povezivanje sa stručnjacima

Pogledajte šta je novo i pronađite klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoći da pravite, uređujete i doterujete unakrsne tabele kao profesionalac.

ČITAJTE OFFICE BLOG (na engleskom)
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.