Office 365 Advanced Threat Protection

Zaštitite e-poštu, datoteke i Office 365 aplikacije od nepoznatih i sofisticiranih napada.

Klijenti sa pretplatama na određene Exchange ili Office 365 planove mogu da dodaju Advanced Threat Protection za {EOAdvThreatProtection|price} po korisniku.

Saznajte kako

U cenu nije uracunat porez.
Dijagram koji prikazuje na koji način Office 365 Advanced Threat Protection štiti e-poštu.

Zaštitite poštanske sandučiće od naprednih pretnji

Svakodnevno se pokreću nove malver kampanje, a Office 365 ima rešenje koje pomaže da od njih zaštitite e-poštu, datoteke i skladište na mreži. Office 365 Advanced Threat Protection može da vam pomogne da zaštitite poštanske sandučiće, datoteke, skladište na mreži i aplikacije od novih, sofisticiranih napada u realnom vremenu. On nudi holističku zaštitu u usluzi Microsoft Teams, programima Word, Excel, PowerPoint, Visio i uslugama SharePoint Online i OneDrive for Business. Zaštitom od nebezbednih priloga i proširivanjem zaštite od zlonamernih veza, on dopunjuje bezbednosne funkcije usluge Exchange Online Protection da biste imali bolju zaštitu od napada nultog dana.

E-poruka sa obaveštenjem administratora i prozor sa smernicama za bezbedne priloge.

Zaštitite se od nebezbednih priloga

Pomoću funkcije „Bezbedni prilozi“ možete da sprečite da zlonamerni prilozi utiču na okruženje za razmenu poruka, čak i ako su njihovi potpisi nepoznati. Sav sumnjiv sadržaj prolazi kroz biheviorističku analizu malvera u realnom vremenu koja koristi tehnike mašinskog učenja za procenu da li je sadržaj povezan sa sumnjivim aktivnostima. Nebezbedni prilozi se smeštaju u izdvojenu komoru za pokretanje pre slanja primaocima. Pogodnost je u tome što se dobija čistije prijemno sanduče, bez malvera, sa boljom zaštitom od napada nultog dana.

Prozor sa smernicama za funkciju „Bezbedne veze“ i upozorenje funkcije„Bezbedne veze“ za korisnike.

Zaštitite okruženje kada korisnici kliknu na zlonamerne veze

Exchange Online Protection pruža zaštitu od zlonamernih veza tako što skenira sadržaj. Funkcija „Bezbedne veze“ predstavlja dodatnu zaštitu jer štiti okruženje kada korisnici kliknu na neku vezu. Dok se sadržaj skenira, URL adrese se ponovo upisuju kako bi išle kroz Office 365. URL adrese se ispituju u realnom vremenu, u trenutku kad korisnik klikne na njih. Ako veza nije bezbedna, korisnik dobija upozorenje da ne posećuje sajt ili obaveštenje da je sajt blokiran. Izveštavanje je dostupno, pa administratori mogu da prate koji su korisnici kliknuli na vezu i kada su to uradili.

Rezultati praćenja URL adrese u usluzi Office 365 Advanced Threat Protection.

Nabavite obogaćeno izveštavanje i pratite veze u porukama

Steknite važne uvide o tome ko je meta napada u vašoj organizaciji i u koju kategoriju spadaju napadi sa kojima se suočavate. Izveštavanje i praćenje poruka omogućavaju vam da istražite poruke koje su blokirane zbog nepoznatih virusa ili malvera, dok vam funkcija za praćenje URL adresa omogućava da pratite pojedinačne zlonamerne veze u porukama na koje su korisnici kliknuli.

Kako da kupite Office 365 Advanced Threat Protection

Advanced Threat Protection možete dodati sledećim planovima pretplate na Exchange i Office 365: Exchange Online Plan 1, Exchange Online Plan 2, Office 365 F1, Exchange Online Protection, Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise E1, Office 365 Enterprise E2, Office 365 Enterprise E3, Office 365 Enterprise E4, Office 365 Enterprise E5, Office 365 Enterprise K1, Office 365 Enterprise K2, Office 365 Education. Da biste pretplati dodali Advanced Threat Protection, obratite se lokalnom prodavcu za količinsko licenciranje.