Exchange Online Advanced Threat Protection

Zaštitite e-poštu u realnom vremenu od nepoznatih i kompleksnih napada.

Klijenti sa pretplatama na određene Exchange ili Office 365 planove mogu da dodaju Advanced Threat Protection za {EOAdvThreatProtection|price} po korisniku. Saznajte kako

U cenu nije uracunat porez.
Dijagram koji prikazuje kako Exchange Online Advanced Threat Protection štiti e-poštu.

Zaštitite poštanske sandučiće od naprednih pretnji

Svakodnevno se pokreću nove malver kampanje, a Office 365 ima rešenje koje pomaže da zaštitite e-poštu od njih. Koristeći Exchange Online Advanced Threat Protection možete zaštititi poštanske sandučiće od novih, kompleksnih napada u realnom vremenu. Zaštitom od nebezbednih priloga i proširivanjem zaštite na zlonamerne veze, dopunjujete bezbednosne funkcije usluge Exchange Online Protection tako da pruža bolju trenutnu zaštitu.

Snimak ekrana koji prikazuje e-poruku sa obaveštenjem administratora i prozor sa smernicama za bezbedan prilog.

Zaštitite se od nebezbednih priloga

Pomoću funkcije „Bezbedni prilozi“ možete sprečiti da zlonamerni prilozi utiču na okruženje za razmenu poruka, čak i ako su njihovi potpisi nepoznati. Sav sumnjiv sadržaj prolazi kroz biheviorističku analizu malvera u realnom vremenu koja koristi tehnike mašinskog učenja za procenu da li je sadržaj povezan sa sumnjivim aktivnostima. Nebezbedni prilozi se smeštaju u izdvojenu komoru za pokretanje pre slanja primaocima. Pogodnost je u tome što se dobija čistije prijemno poštansko sanduče, bez malvera, sa boljom zaštitom od trenutnih napada.

Snimak ekrana prozora sa smernicama za bezbedne veze i upozorenje korisnicima za bezbedne veze.

Zaštitite okruženje kada korisnici kliknu na zlonamerne veze

Exchange Online Protection pruža zaštitu od zlonamernih veza tako što skenira sadržaj. Bezbedne veze su dodatna zaštita jer štite okruženje kada korisnici kliknu na vezu. Dok se sadržaj skenira, URL adrese prepisuju se tako da idu kroz Office 365. URL adrese ispituju se u realnom vremenu, kad korisnik klikne na njih. Ako veza nije bezbedna, korisnik se upozorava da ne posećuje lokaciju ili se obaveštava da je lokacija blokirana. Pošto je izveštavanje dostupno, administratori mogu da prate koji su korisnici kliknuli na vezu i kada su to uradili.

Snimak ekrana rezultata praćenja URL adrese u aplikaciji Exchange Online Advanced Threat Protection.

Nabavite obogaćeno izveštavanje i pratite veze u porukama

Saznajte bitne informacije o tome ko je meta napada u vašoj organizaciji i koja je kategorija napada s kojima se suočavate. Izveštavanje i praćenje poruke omogućava vam da istražite poruke blokirane zbog nepoznatih virusa ili malvera, dok praćenje URL adresa omogućava da pratite pojedinačne zlonamerne veze u porukama na koje su korisnici kliknuli.

Kako kupiti Exchange Online Advanced Threat Protection

Exchange Online Advanced Threat Protection možete dodati sledećim Exchange i Office 365 planovima pretplate: Exchange Online Plan 1, Exchange Online Plan 2, Exchange Online Kiosk, Exchange Online Protection, Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise E1, Office 365 Enterprise E2, Office 365 Enterprise E3, Office 365 Enterprise E4, Office 365 Enterprise K1, Office 365 Enterprise K2 i Office 365 Education. Da biste u pretplatu dodali Advanced Threat Protection, obratite se lokalnom prodavcu za količinsko licenciranje.

Resursi

Pratite blogove

Budite u toku sa najnovijim vestima.

Čitajte Exchange blog (na engleskom)

Čitajte Office blog (na engleskom)

Iskustva klijenata

Saznajte na koji način druge organizacije koriste Exchange.

Pogledajte studije slučaja