A laptop sitting on a wood table next to a cup of coffee and displaying a PowerPoint presentation on Whistler

Ovo je vaš 365

Postignite više svakog dana uz Office 365. Nabavite premium e-poštu i kalendare, Office aplikacije, 1 TB skladišta u oblaku i naprednu bezbednost na svim uređajima.


Ceo paket premium Office aplikacija

Instalirajte na omiljenim uređajima, uključujući Windows, macOS, iOS i Android1.

Person seated at a table in a lobby looking at a calendar in Outlook on a laptop

Person seated at a table in a lobby looking at a calendar in Outlook on a laptop

Budite organizovan na više uređaja

Imajte kontrolu i kontrolišite sve dnevne aktivnosti uz: e-poštu, kalendare, liste zaduženja i datoteke na jednom mestu.

Sve na jednom mestu

Outlook objedinjuje svu e-poštu, događaje kalendara i datoteke da ne biste morali vi to da radite.

Jedno bezbedno mesto za datoteke i fotografije

Uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku imate jedno mesto za omiljene slike, video zapise i datoteke.

Person looking at a mobile device while seated at a café table with a laptop displaying OneDrive files

Person looking at a mobile device while seated at a café table with a laptop displaying OneDrive files

Zaštitite svoj digitalni svet

Fokusirajte se na dobre stvari i ne brinite. Office 365 omogućava zaštitu na različitim uređajima, lako pravljenje rezervnih kopija i dvostruku potvrdu identiteta tako da možete da se opustite.

Zaštita postaje lična

Pomoću usluge OneDrive lični trezor koristite otiske prstiju, prepoznavanje lica ili PIN kao dodatnu zaštitu za datoteke i fotografije.

Automatsko pravljenje rezervnih datoteka

Napravljene su rezervne kopije OneDrive datoteka u realnom vremenu. Ako je potrebno, oporavite čitav OneDrive za do 30 dana.

Two adults and a child seated at an informal table, one adult is typing on a laptop while talking to the other adult, the child is looking at pictures on a tablet

Two adults and a child seated at an informal table, one adult is typing on a laptop while talking to the other adult, the child is looking at pictures on a tablet

Ostvarite bolje rezultate zajedno

Vaše ideje zaslužuju da imaju najbolji izgled, pa radite lako sa drugima i iskoristite prednosti funkcija kao što je ugrađeni dizajner i uređivač da biste postigli bolji zvuk i izgled.

Neka vam ideje sijaju

Pravite doterane dokumente, unakrsne tabele i prezentacije pomoću premium alatki koje pružaju predloge.

Sarađujte efikasno

Istovremeno delite i uređujte dokumente sa drugima; sve što im treba je internet veza2.

Presentation about Thailand on a tablet, there is a bar on the screen showing live captions and subtitles

Presentation about Thailand on a tablet, there is a bar on the screen showing live captions and subtitles

Sve je lakše uz ugrađenu pristupačnost

Zaslužujete da vas čuju i da imate mogućnost da uradite sve što možete. Pristupačnost je u samom srcu usluge Office 365 uz alatke kao što su natpisi uživo i podnaslovi koji nam pomažu da radimo najbolje što možemo.


Saznajte više o funkcijama koje koriste tehnologiju veštačke inteligencije iza kulisa usluge Office 365

I još više

Pristup sa bilo kog mesta

Nabavite 1 TB skladišta u oblaku po korisniku.

Tehnička podrška

Tehnička podrška putem ćaskanja ili telefona bez dodatnih troškova.

Skype

Ostanite povezani uz pozivanje mobilnih i fiksnih telefona.

Publisher i Access

Objavite sopstvene komunikacije3. Kreirajte baze podataka i upravljajte njima.


Pogledajte više opcija za Office 365


NAJČEŠĆA PITANJA

|

Uz planove pretplate na Office 365 imate mogućnost da radite najbolje što možete pomoću premium verzija Office aplikacija na svim uređajima: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access dostupni su samo na PC računaru). Office 365 možete da instalirate na različitim uređajima, uključujući PC i Mac računare, Android™ tablete, Android telefone, iPad® i iPhone® uređaje. 1Pored toga, uz Office 1 dobijate usluge kao što su skladište na mreži uz OneDrive, Skype minute za upotrebu kod kuće4 i naprednu bezbednost za Outlook.com. Kada imate aktivnu pretplatu na Office 365, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija.
 
 
Office 2019 predstavlja jednokratnu kupovinu koja sadrži klasične verzije Office aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje se mogu koristiti na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate ponovo da kupite Office kada nova verzija postane dostupna. Aktuelne verzije Office aplikacija koje su dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2019 za Windows i Office 2019 za Mac. Prethodne verzije obuhvataju Office 2016, Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office kao jednokratna kupovina ne uključuje usluge koje se dobijaju uz Office 365.

Office podržava PC računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac računare koji rade pod tri najnovije verzije operativnog sistema macOS.

 
Office 2019, jednokratna kupovina, podržava PC računare sa operativnim sistemom Windows 10 i Mac računare sa tri najnovije verzije operativnog sistema macOS.
 
Dodatne informacije, uključujući zahteve za Apple® i Android™ tablete, potražite u kompletnim sistemskim zahtevima. 1

Ako ste kupili pretplatu sa periodičnom naplatom, ona počinje da teče kada završite kupovinu i traje dok je ne otkažete. Pretplate sa periodičnom naplatom mogu da se kupe na sajtovima Office365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako ste kupili pripejd pretplatu, ona počinje kad aktivirate pretplatu i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pripejd pretplate možete da kupite od prodavca ili agenta Microsoft podrške.

Posetite www.office.com/information da biste pronašli informacije o dodatnim funkcijama koje dobijate u aplikacijama za mobilne uređaje kada imate Office 365 Home ili Office 365 Personal. Da biste otključali funkcije, prijavite se u aplikaciju za mobilne uređaje pomoću istog Microsoft naloga koji ste koristili prilikom kupovine usluge Office 365.

Da biste pronašli i preuzeli aplikacije, možete da posetite:

Pristup internetu neophodan je za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer, za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i za pristup dokumentima koji se skladište u usluzi OneDrive ukoliko niste instalirali aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 39 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite, niti da napravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom. Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.

 
 

Zadržavate je. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se dešava ako otkažete pretplatu.

Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home, možete da je delite sa porodicom – do 6 osoba. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu, dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama sa www.office.com/myaccount.

 
Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite sajt www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu da biste dodali korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Na sajtu www.office.com/myaccount možete da obustavite deljenje pretplate sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ona koristi.
 
Informacije o tome kako da podesite deljenje pogledajte ovaj članak.

Nabavite odgovarajuću pretplatu na Office 365

1 iOS i Android zahtevaju zasebno preuzimanje aplikacije. Dostupnost se razlikuje u zavisnosti od zemlje ili regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji ili regionu. OneNote funkcije se razlikuju u zavisnosti od platforme.
2 Datoteke se moraju čuvati u usluzi OneDrive i deliti putem veze; iskustvo korisnika će se razlikovati u zavisnosti od platforme i uređaja.
Samo tri računara.
4 Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.


iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.