Ovo je vaš Office 365

Uz Office 365, svaki dan je prilika da se postigne nešto što vam je važno.

Radite najbolje što umete uz Office 365. Nabavite premium verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih. Radite sa bilo kog mesta na svim uređajima i uvek koristite najnovije ažurirane aplikacije. Pored toga, dobijate 1 TB OneDrive skladišta.

Opušteno i precizno crtajte

Uzmite digitalnu olovku u radite spontano u programu PowerPoint. Analiza zapisa perom u programu PowerPoint štedi vreme tako što rukopisne beleške konvertuje u tekst, a nacrtane oblike u precizne krugove, kvadrate i čak trapezoide.
Laptop screen showing a power point presentation animated gif (interior design showing both Ink to text and Ink to Shape)
Izgled konačnog korisničkog interfejsa može da se razlikuje.

Organizujete misli za tren oka

Odložite tastaturu, zapišite listu digitalnom olovkom i gledajte kako se ona automatski konvertuje u tekst i u listu sa znakovima za nabrajanje u programu PowerPoint.

Oživite prezentacije pomoću 3D animacija

Recite zbogom statičnim prezentacijama. Uz Remix 3D, oživite prezentacije pomoću pokretne grafike tako što ćete im dodavati 3D modele kao što su zgrade, kancelarijski materijal i čak dinosaurusi.
Dinosaur animation [GIF]

Prirodno uređujte i lako pregledajte

Pomoću redigovanja perom, možete intuitivno da koristite pero za direktno uređivanje dokumenata. Precrtajte reči da biste ih izbrisali, zaokružite tekst da biste ga izabrali i automatski prikačite pero za markiranje za tekst.1 
Tablet screen showing Ink Editor
Izgled konačnog korisničkog interfejsa može da se razlikuje.

Pronađite svoj izraz

Sredite tu praznu stranicu pomoću intuitivnih alatki u najboljoj verziji programa Word do sada. Pišite dokumente, memorandume, e-poruke i još mnogo toga koristeći funkciju „Diktiranje“ u sistemu Office.
Izgled konačnog korisničkog interfejsa može da se razlikuje.

Spremni ste za Office 365?


To je Office koji poznajete i kom verujete

Sadrži Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote za PC i Mac, kao i Publisher i Access samo za PC.
Instaliran na PC ili Mac računaru, za kreiranje ili uređivanje dokumenata nije potreban pristup internetu.
Ekskluzivne mesečne nadogradnje i nove funkcije dobijaju samo pretplatnici na Office 365.

I još više

Pristup sa bilo kog mesta

Nabavite 1 TB skladišta u oblaku po korisniku.
Graphic icon of tools

Tehnička podrška

Tehnička podrška putem ćaskanja ili telefona bez dodatnih troškova.

Skype

Ostanite povezani uz pozivanje mobilnih i fiksnih telefona.3


Pogledajte više opcija za Office 365


NAJČEŠĆA PITANJA

|

Uz planove pretplate na Office 365 imate mogućnost da radite najbolje što možete pomoću premium verzija Office aplikacija na svim uređajima: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access dostupni su samo na PC računaru). Office 365 možete da instalirate na više uređaja, uključujući PC računare, Mac računare, Android™ tablete, Android telefone, iPad® i iPhone®.2 Pored toga, uz Office 365 dobijate usluge kao što su skladište na mreži u usluzi OneDrive, Skype minuti za upotrebu kod kuće3 i napredna Outlook.com bezbednost. Kada imate aktivnu pretplatu na Office 365, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija.
 
 
Office 2019 predstavlja jednokratnu kupovinu koja sadrži klasične verzije Office aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje se mogu koristiti na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate ponovo da kupite Office kada nova verzija postane dostupna. Aktuelne verzije Office aplikacija koje su dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2019 za Windows i Office 2019 za Mac. Prethodne verzije obuhvataju Office 2016, Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office kao jednokratna kupovina ne uključuje usluge uključene u Office 365.

Office podržava PC računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac računare koji rade pod tri najnovije verzije operativnog sistema macOS.

Office 2019, jednokratna kupovina, podržava PC računare sa operativnim sistemom Windows 10 i Mac računare sa tri najnovije verzije operativnog sistema macOS.

Da biste pronašli dodatne informacije, uključujući zahteve za Apple® i Android™ tablete, pogledajte kompletne sistemske zahteve.

Ako ste kupili pretplatu sa automatskim obnavljanjem, ona počinje kada završite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem mogu da se kupe na lokacijama Office365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako ste kupili pripejd pretplatu, ona počinje kad aktivirate pretplatu i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pripejd pretplate možete da kupite od prodavca ili agenta Microsoft podrške.

Posetite www.office.com/information da biste pronašli informacije o dodatnim funkcijama koje dobijate u aplikacijama za mobilne uređaje kada imate Office 365 Home ili Office 365 Personal. Da biste otključali funkcije, prijavite se u aplikaciju za mobilne uređaje pomoću istog Microsoft naloga koji ste koristili prilikom kupovine usluge Office 365.2

Da biste pronašli i preuzeli aplikacije, možete da posetite:

Pristup internetu neophodan je za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih ažuriranja. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 39 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite, niti da napravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom. Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.

Zadržavate je. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se dešava ako otkažete pretplatu.

Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home, možete da je delite sa celom porodicom - do 6 osoba. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu, da dobije dodatni 1 TB OneDrive skladišta i da upravlja svojim instalacijama na stranici www.office.com/myaccount.2

 
Da biste dodali nekog u pretplatu, posetite stranicu www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Možete da prestanete da delite pretplatu sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ta osoba koristi na stranici www.office.com/myaccount.
 
Informacije o podešavanju deljenja potražite u ovom članku.

Nabavite odgovarajući Office 365

1 Zahteva korišćenje uređaja osetljivog na dodir sa digitalnom olovkom i aktivnu pretplatu na Office 365.

2 Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.

3 Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.

 
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.