Vau. Office 365 – pogledajte koliko toga se promenilo

Vrhunske Office aplikacije i usluge u oblaku za PC ili Mac, tablet i telefon. Godišnja pretplata uz ekskluzivne, nove funkcije svakog meseca i 1 TB OneDrive skladišta u oblaku.

Deljenje priča iz svakog ugla

3D dodaje novu dimenziju kreativnosti u vaše PowerPoint, Word i Excel dokumente. Lako umetnite 3D objekte iz Remix 3D kataloga ili sa radne površine, a zatim rotirajte da biste promenili njegov ugao. Oživite 3D objekte u prezentacijama pomoću prelaza kao što je Morf, koji kreiraju filmske animacije između slajdova

Ekran tableta koji prikazuje Morf koji se koristi u PowerPoint prezentaciji o teleskopimaEkran tableta koji prikazuje Morf koji se koristi u PowerPoint prezentaciji o teleskopima
Reprodukuj gif animacijuPauziraj gif animaciju

Uređujte prirodno

Pomoću redigovanja perom, možete intuitivno da koristite pero za direktno uređivanje dokumenata. Precrtajte reči da biste ih izbrisali, zaokružite tekst da biste ga izabrali i automatski prikačite zapise perom markera za tekst.

Ekran tableta koji prikazuje redigovanje perom

Ugrađena pomoć pri pisanju

Ostanite fokusirani i radite brže uz ugrađene alatke za istraživanje i naprednu proveru. Istraživač vam pomaže da istražujete i obuhvatite pouzdane izvore i sadržaj u svom radu – bez napuštanja programa Word. Dodajte materijal i ispravno oblikovane citate jednim klikom. Uređivač predstavlja ugrađenu uslugu digitalnog pisanja sa naprednim predlozima za proveru koji vam pomažu da poboljšate stil pisanja tokom vremena.

Ekran laptopa koji prikazuje Word dokument koji koristi funkciju „Istraživač“

Držite prezentacije s pouzdanjem

Oživite svoje ideje pomoću ugrađenih alatki za dizajn koje će vam dati profesionalne rezultate. Dizajner za PowerPoint automatski preporučuje opcije profesionalnog dizajna koje možete da primenite na slajdove za samo nekoliko sekundi.

Ekran laptopa koji prikazuje PowerPoint dokument koji koristi funkciju dizajnera za PowerPoint

Problem je rešen

Napišite jednačinu u programu OneNote, a pomoćnik za konvertovanje zapisa u jednačine ne samo da može da je konvertuje u tekst, već može i da vas nauči koracima za njeno reševanje i može da obezbedi interaktivni grafikon sa promenljivima kojima možete da manipulišete.

Ekran tableta koji prikazuje OneNote koji koristi pomoćnik za pretvaranje zapisa u jednačine

Počnite da radite sa prezentacijama

Brzi početak potpuno menja način na koji kreirate prezentacije. Otkucajte temu i počnite da radite sa vođenim prikazom strukture, preporukama o tome koje kategorije da uključite, informacijama o razvoju istraživanja i povezanim slikama označenim Creative Commons licencama.

Ekran tableta koji prikazuje PowerPoint dokument koji koristi funkciju „Brzi početak“

Spremni ste za Office 365?

To je Office koji poznajete i kom verujete

Sadrži Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote za PC i Mac, kao i Publisher i Access samo za PC.
Instaliran na PC ili Mac računaru, za kreiranje ili uređivanje dokumenata nije potreban pristup internetu.
Ekskluzivne mesečne nadogradnje i nove funkcije dobijaju samo pretplatnici na Office 365.

I još više

Pristup sa bilo kog mesta

Nabavite 1 TB skladišta u oblaku po korisniku

Tehnička podrška

Tehnička podrška putem ćaskanja ili telefona bez dodatnih troškova.

Skype

Ostanite povezani uz pozivanje mobilnih i fiksnih telefona.

Pogledajte više opcija za Office 365

NAJČEŠĆA PITANJA

Prikaži sve

Uz pretplatu na Office 365 planove dobijate potpuno instalirane Office aplikacije: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access dostupni su samo na PC računarima). Office 365 možete da instalirate na više uređaja, uključujući PC računare, Mac računare, Android™ tablete, Android telefone, iPad® i iPhone®. Pored toga, uz Office 365 dobijate usluge kao što su skladište na mreži u usluzi OneDrive, Skype minuti za upotrebu kod kuće i napredna Outlook.com bezbednost. Kada imate aktivnu pretplatu na Office 365, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija.Saznajte više o usluzi Office 365.

Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine sadrži aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje se mogu koristiti na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate ponovo da kupite Office kad nova verzija postane dostupna. Aktuelne verzije Office aplikacija koje su dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2016 za Windows i Mac. Prethodne verzije obuhvataju Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office 2010 i Office 2007 kompatibilni su sa operativnim sistemom Windows 8.1 i starijim verzijama. Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine ne sadrži usluge koje obuhvata Office 365. Saznajte više o razlici između usluge Office 365 i sistema Office 2016.

Trenutna verzija sistema Office podržava računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.10 ili novijim verzijama za Office 2016 za Mac. Da biste dobili dodatne informacije, uključujući zahteve za iPad® i Android™ tablete, pogledajte kompletne sistemske zahteve.
Ako ste kupili pretplatu koja se automatski obnavlja, pretplata počinje da teče čim dovršite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem možete da kupite na sajtovima Office365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i u još nekim prodavnicama. Ako ste kupili pretplatu koja se plaća unapred, pretplata počinje da teče kada je aktivirate i posetite stranicu „Moj nalog“. Pretplate koje se plaćaju unapred možete da kupite u maloprodaji, od lokalnog prodavca ili Microsoft agenta za podršku.

Posetite sajt www.office.com/information da biste pronašli informacije o dodatnim funkcijama koje dobijate u aplikacijama za mobilne uređaje kada imate Office 365 Home ili Office 365 Personal. Da biste otključali funkcije, prijavite se u aplikaciju za mobilne uređaje pomoću istog Microsoft naloga koji ste koristili prilikom kupovine usluge Office 365.

Da biste pronašli i preuzeli aplikacije, možete da posetite:

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih planova pretplate na Office 365. Za Office 365 planove, pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili promenu opcije plaćanja. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi i da se redovno povezujete sa internetom da biste svoju verziju sistema Office održavali ažuriranom i koristili automatske nadogradnje. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 39 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite, niti da napravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, zato što su one potpuno instalirane na računaru.

Da. Dokumenti koje ste napravili potpuno pripadaju vama. Možete da odaberete da ih uskladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se događa ako otkažete pretplatu.

Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home, možete da je delite sa do četiri člana domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svojim PC ili Mac računarima, iPad uređajima, Android tabletima, Windows tabletima, iPhone® uređajima ili Android telefonima, dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama sa stranice www.office.com/myaccount.

Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite sajt www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu da biste dodali korisnika. Svaka osoba koju dodate primiće e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kad prihvati i završi taj postupak, njene informacije, kao i instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Na sajtu www.office.com/myaccount možete da obustavite deljenje pretplate sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ona koristi.

Informacije o tome kako da podesite deljenje pogledajte ovaj članak.

Još danas preuzmite Office – odaberite opciju koja vam odgovara