Zablistajte

Uz Office 365, svaki dan je prilika da se postigne nešto što vam je važno.
Photograph of a person seated on the floor using a stylus with a Surface Book 2 in Display Mode. The shadow formed in the background is the same person standing and looking into a microscope.

Obavite svoj najbolji posao uz Office 365. Nabavite premium verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih. Radite sa bilo kog mesta, na svim svojim uređajima i uvek u najnovijim, najažurnijim aplikacijama. Pored toga, dobijate 1 TB OneDrive skladišta.


OneNote + vaš domaći zadatak = problem rešen

Pretvorite ručno pisane jednačine u tekst. A zatim uz pomoćnik za zapise jednačina u programu OneNote potražite uputstva korak po korak za pronalaženje rešenja. To je sve što ste želeli da digitron može da uradi. 1

Animation of a OneNote notebook page using the ink math assistant
Izgled konačnog korisničkog interfejsa može da se razlikuje.
Animation of handwritten notes in a PowerPoint presentation being converted into a polished font

Od slobodnog do konačnog oblika uz PowerPoint

Automatski transformišite PowerPoint projekte u više doteranih prezentacija. Zapišite nešto i inteligentna tehnologija će pružiti predloge kako da vam zapis izgleda profesionalno.

Unapredite donošenje odluka uz Excel

Brzo vizuelizujte podatke pomoću jednog klika pomoću Ideja u programu Excel. Dodajte slojeve obogaćenih informacija i podataka iz stvarnog sveta na teme poput geografije pomoću programa Excel.

Photograph of an Excel spreadsheet utilizing Ideas
Animation of a Word document being edited with Ink Editor

Prirodno uređujte i lako pregledajte uz Word

Intuitivno koristite pero za direktno uređivanje dokumenata pomoću Redigovanje perom. Precrtajte reči da biste ih izbrisali, zaokružite tekst da biste ga izabrali i automatski prikačite pero za markiranje za tekst.2

Izgled konačnog korisničkog interfejsa može da se razlikuje.

Pristup datotekama na uređajima pomoću usluge OneDrive

Prikazujte i delite datoteke sačuvane u usluzi OneDrive na iOS, Android i Windows uređajima. Automatski pravite rezervne kopije fotografija i video zapisa sa mobilnog uređaja.3

Animation showing images being dragged and dropped from OneDrive into a PowerPoint presentation
Izgled konačnog korisničkog interfejsa može da se razlikuje.

„Obračun“ – Office 365 u odnosu na Office 2019

Pogledajte šta se dešava kada pustite blizance da se takmiče, ali potajno jednom od njih date pristup funkcijama veštačke inteligencije u usluzi Office 365.

Saznajte više o funkcijama koje koriste tehnologiju veštačke inteligencije iza kulisa usluge Office 365

Office 365 je Office koji poznajete i kom verujete

Sadrži Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote za PC i Mac, kao i Publisher i Access samo za PC.
Instaliran na PC ili Mac računaru, za kreiranje ili uređivanje dokumenata nije potreban pristup internetu.
Ekskluzivne mesečne nadogradnje i nove funkcije dobijaju samo pretplatnici na Office 365.

I još više

Pristup sa bilo kog mesta

Nabavite 1 TB skladišta u oblaku po korisniku.

Tehnička podrška

Tehnička podrška putem ćaskanja ili telefona bez dodatnih troškova.

Skype

Ostanite povezani uz pozivanje mobilnih i fiksnih telefona.*


Pogledajte više opcija za Office 365


NAJČEŠĆA PITANJA

|

Uz planove pretplate na Office 365 imate mogućnost da radite najbolje što možete pomoću premium verzija Office aplikacija na svim uređajima: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access dostupni su samo na PC računaru). Office 365 možete da instalirate na više uređaja, uključujući PC računare, Mac računare, Android™ tablete, Android telefone, iPad® i iPhone®.4 Pored toga, uz Office 365 dobijate usluge kao što su skladište na mreži u usluzi OneDrive, Skype minuti za upotrebu kod kuće5 i napredna Outlook.com bezbednost. Kada imate aktivnu pretplatu na Office 365, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija.
 
 
Office 2019 predstavlja jednokratnu kupovinu koja sadrži klasične verzije Office aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje se mogu koristiti na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate ponovo da kupite Office kada nova verzija postane dostupna. Aktuelne verzije Office aplikacija koje su dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2019 za Windows i Office 2019 za Mac. Prethodne verzije obuhvataju Office 2016, Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office kao jednokratna kupovina ne uključuje usluge koje se dobijaju uz Office 365.

Office podržava PC računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac računare koji rade pod tri najnovije verzije operativnog sistema macOS.

 
Office 2019, jednokratna kupovina, podržava PC računare sa operativnim sistemom Windows 10 i Mac računare sa tri najnovije verzije operativnog sistema macOS.
 
Dodatne informacije, uključujući zahteve za Apple® i Android™ tablete, potražite u kompletnim sistemskim zahtevima.

Ako ste kupili pretplatu sa periodičnom naplatom, ona počinje da teče kada završite kupovinu i traje dok je ne otkažete. Pretplate sa periodičnom naplatom mogu da se kupe na sajtovima Office365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako ste kupili pripejd pretplatu, ona počinje kad aktivirate pretplatu i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pripejd pretplate možete da kupite od prodavca ili agenta Microsoft podrške.

Posetite www.office.com/information da biste pronašli informacije o dodatnim funkcijama koje dobijate u aplikacijama za mobilne uređaje kada imate Office 365 Home ili Office 365 Personal. Da biste otključali funkcije, prijavite se u aplikaciju za mobilne uređaje pomoću istog Microsoft naloga koji ste koristili prilikom kupovine usluge Office 365.4

Da biste pronašli i preuzeli aplikacije, možete da posetite:

Pristup internetu neophodan je za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer, za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i za pristup dokumentima koji se skladište u usluzi OneDrive ukoliko niste instalirali aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 39 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite, niti da napravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom. Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.

 
 

Zadržavate je. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se dešava ako otkažete pretplatu.

Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home, možete da je delite sa celom porodicom – do 6 osoba. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu, dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama sa www.office.com/myaccount.4

 
Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite sajt www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu da biste dodali korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Na sajtu www.office.com/myaccount možete da obustavite deljenje pretplate sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ona koristi.
 
Informacije o tome kako da podesite deljenje pogledajte ovaj članak.

Nabavite odgovarajući Office 365

1 Pretplata na Office 365 prodaje se zasebno. Potreban je dodirni ekran. Digitalno pero se možda prodaje zasebno. Unos digitalnim perom za mobilne uređaje je pri objavljivanju ograničeno na određene uređaje. Crtanje prstom nije dostupno na mobilnim telefonima. Dostupnost funkcija zavisi od platforme. Reprodukovanje zapisa perom, efekti zapisa perom i pomoćnik za zapise jednačina dostupni su u programu OneNote za Windows 10.
2 Zahteva korišćenje uređaja osetljivog na dodir sa digitalnom olovkom i aktivnu pretplatu na Office 365.
3 Potreban je pristup internetu, mogu da se primenjuju naknade.
4 Dostupnost mobilnih aplikacija zavisi od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.
5 Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.

iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.