Office 365 Government

Najbolji izbor za vladine organizacije sa naprednim IT zahtevima koje žele fleksibilnost da se premeštaju na oblak svojim tempom.

Office 365 Government

Najbolji izbor za vladine organizacije sa naprednim IT zahtevima koje žele fleksibilnost da se premeštaju na oblak svojim tempom.

Office 365 Government

Najbolji izbor za vladine organizacije sa naprednim IT zahtevima koje žele fleksibilnost da se premeštaju na oblak svojim tempom.
Dva radnika na putu za sastanak. Nabavite IT kontrolu pomoću Office 365 Government planova.
Dva radnika na putu za sastanak. Nabavite IT kontrolu pomoću Office 365 Government planova.

Korišćenje sistema Office sa bilo kog mesta

Obezbedite korisnicima Office aplikacije koje su im poznate, optimizovane za njihove uređaje, kako bi mogli da rade najbolje što umeju gde god da se nalaze.

Pojednostavljivanje saradnje

Održavajte HD sastanke na mreži sa više učesnika, sa deljenjem ekrana i hvatanjem i pisanjem beležaka. Započnite razgovor putem trenutnih poruka, poziva ili video ćaskanja pomoću samo jednog klika.

Pokretanje na željeni način

Premeštajte u oblak koji vam je na raspolaganju. Nabavite administraciju koju možete konfigurisati u velikoj meri i koja je jednostavna za korišćenje i dostupna sa svakog mesta. Sačuvajte je na IT-ju.

Svi Office 365 Government planovi uključuju:

E-pošta i kalendari

E-pošta i kalendari

Koristite e-poštu poslovne klase preko bogatog i poznatog Outlook iskustva kojem možete da pristupite sa računara ili sa veb pregledača koristeći Outlook Web App. Nabavite poštansko sanduče od 50 GB po korisniku i šaljite priloge veličine do 150 MB. Koristite sopstveno ime domena. Saznajte više
Konferencije na mreži

Konferencije na mreži

Hostujte sastanke na mreži uz zvuk i video koristeći deljenje ekrana jednim klikom, HD video konferencije i virtuelnu belu tablu. Sjajno za učenje na daljinu. Saznajte više
Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje

Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje

Povežite se sa drugim korisnicima programa Skype za posao pomoću trenutnih poruka, glasovnih poziva i video poziva i obavestite osobe o dostupnosti pomoću statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozivanje sa Skype korisnicima. Saznajte više
Skladištenje i deljenje datoteka

Skladištenje i deljenje datoteka

OneDrive for Business korisnicima pruža 1 TB ličnog prostora za skladištenje koji se sinhronizuje sa njihovim PC računarima/ Mac računarima za pristup van mreže. Jednostavno delite dokumente sa drugim osobama pomoću sistema Office ili SharePoint. Saznajte više
Lokacije tima

Lokacije tima

Radite zajedno na projektima, u grupama za učenje ili u klubu, pomoću lokacija tima koje će održavati povezane dokumente, beleške, zadatke i razgovore organizovanim. Do 300 podlokacija. Saznajte više
Office Online

Office Online

Kreirajte i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz bilo kog modernog pregledača. Saznajte više
Mobilnost

Mobilnost

Sinhronizujte e-poštu, kalendar i kontakte; pristupajte SharePoint lokacijama; pregledajte i uređujte Office dokumente pomoću usluge Office Online koristeći pregledač na Windows Phone uređajima, iOS i Android uređajima. Saznajte više
Aplikacije za Office i SharePoint

Aplikacije za Office i SharePoint

Nove aplikacije nezavisnog proizvođača i aplikacije koje su razvili klijenti funkcionišu sa sistemima Office i SharePoint da bi veb usluge dovele pravo u vaše dokumente i lokacije.
Administracija

Administracija

Portal administracije pruža detaljne opcije konfigurisanja IT-ja za usluge, bilo sa portala na mreži ili putem automatskog upravljanja pomoću PowerShell komandi.
Pouzdanost

Pouzdanost

Budite bez briga znajući da usluge dolaze uz garantovanih 99,9% operativnog rada i finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA).
Bezbednost

Bezbednost

Najsavremenije bezbednosne prakse sa pet slojeva bezbednosti i nadgledanjem aktiviranim unapred omogućavaju održavanje podataka bezbednim. Saznajte više
Privatnost

Privatnost

Vaši podaci pripadaju vama. Microsoft ne skenira e-poštu ili dokumente u svrhe reklamiranja. Saznajte više
Ažurnost

Ažurnost

Nije potrebno da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se dostavljaju Office 365 klijentima u iskustvu koje konfiguriše IT.
Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podrška

Podrška

Telefonska podrška 24/7 za sve ključne IT probleme. Za manje hitne probleme možete da kreirate zahteve za uslugom pravo putem portala administracije. Saznajte više
Neki Office 365 Government planovi takođe uključuju:

Office paket

Sada uključuje nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.
Uvek imajte najnovije verzije sledećih programa:

WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisherSkype za posaoAccess

  • Uhvatite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Jednostavno oblikujte informacije u programu Excel uz alatke koje prepoznaju obrazac i automatski dovršavaju podatke.
  • Jednostavno obuhvatite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali sopstvene Word dokumente koji sjajno izgledaju.
  • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u vaš brend i vaše klijente.

Office na mobilnim uređajima

Office na računarima, tabletima i telefonima

Uživajte u kompletnom, instaliranom Office iskustvu na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima i Android™ tablet računarima, kao i na većini mobilnih uređaja. Svaki korisnik može da instalira Office na 5 računara ili Mac računara, 5 tablet računara (Windows i Android) Disclaimer text i 5 telefona. Saznajte više
Upravljanje aplikacijama velikog preduzeća

Upravljanje aplikacijama velikog preduzeća

Pojednostavite upravljanje aplikacijama u organizaciji pomoću smernica grupe, telemetrije i aktivacije deljenog računara.
Pretraga i otkrivanje

Pretraga i otkrivanje

Budite u toku. Pretražujte i otkrivajte sadržaj u usluzi Office 365 na osnovu personalizovanih uvida. Office Delve je prvo iskustvo koje će koristiti tehnologiju usluge Office Graph, kolekcije analiziranih signala ili uvida izvedenih iz ponašanja korisnika i relacija sa sadržajem, temama i kontaktima. Saznajte više
Napredna e-pošta

Mogućnosti napredne e-pošte

Koristite arhiviranje i mogućnosti zakonskog čuvanja, uz neograničeno skladište, za potrebe usaglašenosti. Koristite smernice za sprečavanje gubitka podataka (DLP) za dodatno sprovođenje usaglašenosti.
Integrisanje govorne pošte

Integrisanje govorne pošte (Objedinjena razmena poruka)

Podrška za hostovanu govornu poštu sa mogućnostima automatskog telefonskog sistema. Govorne pošte se snimaju na Exchange Online i korisnici mogu da im pristupe iz programa Outlook, aplikacije Outlook Web App ili sa kompatibilnog mobilnog telefona.
Napredne alatke poslovnog obaveštavanja

Napredne alatke poslovnog obaveštavanja

Brzo nabavite potrebne uvide pomoću interaktivnih kontrolnih tabli koristeći kompletnu uslugu Excel Services. Obavljajte velike analize podataka i kombinacije vizuelizacije podataka pomoću novog Excel klijenta koristeći Power Pivot i Power View.
Više detalja
Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pregledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

PrikažiSakrij
Da li će moje informacije iz probne verzije biti prenete u moju Office 365 pretplatu?
Da. Ako kupite Office 365 pretplatu sa istim brojem korisničkih naloga koje kreirate do završetka besplatne probne verzije, informacije i konfiguracija za naloge ovih korisnika će ostati iste. Kada besplatna probna verzija istekne, nećete moći da nastavite sa besplatnim korišćenjem usluge Office 365. Imaćete dodatnih 30 dana da kupite Office 365 pre nego što informacije naloga budu obrisane. Kada se informacije probnog naloga obrišu, ne mogu se preuzeti.
PrikažiSakrij
Biće mi potrebna dodatna pomoć pri podešavanju usluge Office 365. Ko može da mi pomogne?
Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na Office 365 ili razvijete prilagođena rešenja za preduzeće. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.
PrikažiSakrij
Da li će Office 365 raditi sa mojom kopijom sistema Office?
Office 365 Government E3 i Office 365 Enterprise E3 (cene za državne institucije) uključuju najnoviju verziju sistema Office za stone računare, koja zaposlenima pruža najbolje iskustvo i olakšava IT-ju da upravlja primenama i nadogradnjama. Za Office 365 planove koji ne dolaze sa najnovijom verzijom sistema Office za stone računare, Office 365 podržava Office 2013, Office 2010, Office 2007 (sa nešto smanjenom funkcionalnošću) i Office 2011 za Mac, kako biste mogli da iskoristite pogodnosti bogatih Office 365 usluga u oblaku, kao što su e-pošta poslovne klase, HD video konferencije i deljenje datoteka. To ne obuhvata planove Exchange Online Kiosk ili Office 365 Enterprise K1.
PrikažiSakrij
Da li je za Office 365 potreban pristup internetu?
Pristup internetu je potreban za instaliranje i aktiviranje svih Office 365 planova i za upravljanje nalogom pretplate. Internet veza je takođe potrebna za pristup Office 365 uslugama produktivnosti u oblaku, uključujući e-poštu, konferencije, IT upravljanje i druge usluge.
Mnogi Office 365 planovi uključuju i verziju sistema Office za računare, na primer Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti posedovanja verzije Office aplikacija za računare jeste da možete da radite van mreže i imate poverenje da će sledeći put kada se povežete na internet sav vaš rad biti automatski sinhronizovan tako da nikada nećete morati da brinete o ažurnosti dokumenata. Verzija sistema Office za računare takođe se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete na internet tako da uvek imate najnovije alatke kao pomoć pri radu.Uporedite Office 365 planove.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.

{"pmgControls": [{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll"}, {"functionName":"PinnedNav","params":"#pmgPDN|#pmgPinnedNavStart|top|.pmg-pinned-nav-highlighted|false||680|.pmg-pinned-end-point"},{"functionName":"CustomTooltip","params":""},{"functionName":"AddDynaCss","params":"#planattr|pmg-pos-abs|680"},

{"functionName":"AddDynaCss","params":"#5ca0b92d-70f4-459f-c7c1-a187a694e1af|pmg-float-right|680"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame1|.pmgJS-target1"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame2|.pmgJS-target2"} ]}