Održavajte tim sinhronizovanim pomoću sistema SharePoint 2007

SharePoint olakšava organizovanje dokumenata tima i obavljanje više poslova zajedno. Saznajte više o funkcijama sistema SharePoint 2007 i dobijte pomoć u vezi sa upravljanjem SharePoint sajtom i bibliotekama dokumenata.

Ako ste spremni da dodate moćnije funkcije sajtovima tima, isprobajte SharePoint Online. Sarađujte na sadržaju i projektima tima sa bilo kog mesta, na bilo kom uređaju, bez dodatne podrške IT sektora. SharePoint Online možete da dobijete kao samostalnu pretplatu ili kao deo izabranih Office 365 planova koji uključuju Office aplikacije, Exchange i Skype za posao.

Ugao ekrana računara koji prikazuje listu sajtova tima u sistemu SharePoint
*Slika proizvoda predstavlja SharePoint 2016
Dva Surface uređaja, posetite stranicu povlačenja sistema Office 2007

Office 2007 je sada povučen

Ispravke su neophodne da biste i dalje imali podršku. Ažurirajte na Office 365 ili Office 2016 da biste dobili podršku za proizvod.

 

SharePoint – fleksibilan, pouzdan centar za timski rad

 

Izdanje proizvoda

SharePoint Server 2007 izdat je januara 2007., a zatim su izdata tri servisna paketa. Više detalja o izdanju i podršci možete da pronađete u smernicama za životni ciklus Microsoft podrške.

Saznajte više

Pomoć i podrška

Idite na Office sajt za podršku da biste dobili resurse za pomoć i obuku za SharePoint. Pročitajte teme pomoći i uputstva ili postavite pitanje u Office zajednici.

Pronađite pomoć i obuku

Najnovije vesti i funkcije

Dobijte najnovije informacije o sistemu SharePoint na Office blogu. Čitajte o novim proizvodima i funkcijama i pronađite savete za efikasnije korišćenje sistema SharePoint.

Čitajte Office blog (na engleskom)

Funkcije i najvažnije karakteristike sistema SharePoint Server 2007

Upravljanje sajtom i timom

  • „Moj Sajt“ predstavlja specijalne sajtove u sistemu SharePoint koji su personalizovani za svakog korisnika. Svaki korisnik ima jedinstveni „Moj sajt“ koji je podrazumevano omogućen.
  • Deljeni kalendari, upozorenja i obaveštenja pomažu da bolje koordinišete posao. Možete čak i da povežete kalendar na SharePoint sajtu sa kalendarom u programu Outlook.
  • Poboljšani korisnički profili imaju ažurirane funkcije koje omogućavaju funkcionalnosti sajta kao što su ciljana upozorenja, pronalaženje zajedničkih interesovanja i članstvo u grupi.

Druge funkcije lokacije

  • Ankete na sajtu mogu da pomognu da prikupite informacije i podstaknete dijalog tima.
  • Wiki sajtovi pružaju centralnu lokaciju za dokumentovanje poslovnih procesa, hvatanje najboljih praksi i brzo deljenje znanja zajednice.
  • Tokovi posla mogu da se koriste za primenu poslovnih procesa koji zavise od toka informacija ili dokumenata i zahtevaju unos korisnika, kao i upravljanje njima.
  • Poboljšana funkcija pretrage pruža dosledan i poznat utisak pri radu i relevantnije rezultate pretrage u poređenju sa prethodnim verzijama.

Šta je novo u usluzi SharePoint Online uz Office 365

SharePoint Online obuhvata nove funkcije i mogućnosti koje pomažu da lakše organizujete, delite i sarađujete.

Moderne biblioteke dokumenata

SharePoint Online biblioteke dokumenata pružaju bezbedno mesto zasnovano na tehnologiji oblaka za upravljanje projektima timova – bez IT infrastrukture. Prevlačite i otpuštajte datoteke sa jednog mesta na drugo i radite zajedno sa bilo kog mesta.

Nosite SharePoint sa sobom

Pristupajte sadržaju sajta na omiljenom uređaju pomoću SharePoint aplikacije za mobilne uređaje – sada dostupne za iOS u prodavnici Apple App Store (aplikacije za Windows i Android™biće dostupne uskoro).

Otkrijte informacije

Matična stranica usluge SharePoint Online olakšava brzo pronalaženje onoga što vam je potrebno. Lako pristupajte listama, bibliotekama, aplikacijama i mnogim drugim stvarima pomoću stranice sa sadržajem sajta i budite u toku sa podacima o poseti sajta i sadržajem u trendu.

Budite uvek ažurirani

Uz SharePoint Online i aktivnu Office 365 pretplatu uvek imate najnovije aplikacije, funkcije i usluge. Uživajte u moćnim SharePoint funkcijama i potpuno instaliranim aplikacijama kao što su Word, Excel i PowerPoint.

Poređenje sistema SharePoint 2007 i usluge SharePoint Online uz Office 365

Poređenje funkcija sistema SharePoint 2007 i usluge SharePoint Online uz Office 365

Funkcije sistema SharePoint

Saznajte više o sistemu SharePoint

SharePoint Online*Uključeno uz Office 365funkcije

Funkcije sistema SharePoint 2007

FunkcijaUnapređene biblioteke dokumenata

Pojednostavljen korisnički interfejs olakšava skladištenje i deljenje datoteka i projekata tima, kao i saradnju na njima.

Ova funkcija je uključenaOva funkcija nije uključena
FunkcijaInteligentni uvidi

Pratite projekte na kojima radite putem feedova za vesti i preporuka koje vam pružaju relevantan sadržaj.

Ova funkcija je uključenaOva funkcija nije uključena
FunkcijaBezbednost zasnovana na oblaku

Preuzmite moćno, prilagodljivo rešenje uz bezbednost i usaglašenost za velika preduzeća i to bez ikakve dodatne podrške IT sektora.

Ova funkcija je uključenaOva funkcija nije uključena
FunkcijaMobile SharePoint

Pravite, uređujte i delite stvari na kojima radite gde god da se nalazite pomoću aplikacije SharePoint za mobilne uređaje za iOS.

Ova funkcija je uključenaOva funkcija nije uključena
FunkcijaUvek ažurirani

Dobijte sve najnovije verzije aplikacija, funkcija i usluga uz aktivnu pretplatu na Office 365.

Ova funkcija je uključenaOva funkcija nije uključena
{r1:c1}
{r2:c1}
{r2:c2}
{r3:c1}
{r3:c2}
{r4:c1}
{r4:c2}
{r5:c1}
{r5:c2}
{r6:c1}
{r6:c2}
{r2:c1}
{r2:c3}
{r3:c1}
{r3:c3}
{r4:c1}
{r4:c3}
{r5:c1}
{r5:c3}
{r6:c1}
{r6:c3}

Resursi za SharePoint 2007

Preuzimanje sistema Office 2007

Preuzmite i instalirajte Office 2007 koristeći postojeću šifru proizvoda.

Preuzmite odmah

Office 2007 je sada povučen

Ispravke su neophodne da biste i dalje imali podršku. Ažurirajte na Office 365 ili Office 2016 da biste dobili podršku za proizvod.

Druge verzije sistema Office

Saznajte više o drugim verzijama sistema Office i o tome kako možete da nadogradite na novi Office 365.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.