Sastanci na mreži uz Microsoft Teams

Isporučite događaje uživo i na zahtev uz Microsoft 365

Poboljšajte komunikaciju, sastanke u preduzeću i obuku sa događajima do 10.000 učesnika.
Bilo da ste na poslu, kod kuće ili u pokretu – svi imaju odlično video iskustvo na vebu i aplikacijama za mobilne uređaje.

Microsoft Teams u usluzi Office 365 pruža kompletno rešenje za sastanke na mreži.

Sastanci na mreži

Organizujte audio, video i veb konferencije sa svima unutar i izvan organizacije. Nabavite funkcije kao što su pomoć u planiranju, hvatanje beležaka, deljenje radne površine, otpremanje datoteka i razmena poruka putem ćaskanja.

datoteke prikazane u usluzi OneDrive na tablet računaru

Emisije uživo

Emitujte uživo velike sastanke pomoću Microsoft Teams događaja uživo. Organizujte vebinare, sastanke svih zaposlenih i druge prezentacije jedne osobe publici i do 10.000 učesnika iz organizacije ili van nje.

datoteke prikazane u usluzi OneDrive na pametnom telefonu i tablet računaru

Prostori za sastanke

Proširite Microsoft Teams sa pridruživanjem pomoću jednog dodira na svaki prostor za sastanke koji sadrži Microsoft Teams sobe naših partnera Logitech, Crestron, Polycom, Lenovo, HP i Yealink. Pregledajte spisak Microsoft Teams soba u potrazi za prostorima za sastanke.

datoteke prikazane u usluzi OneDrive na tablet računaru

Međuoperativnost video zapisa u oblaku

BlueJeans, Pexip i Polycom pružaju rešenja za međuoperativnost video zapisa koja neometano povezuju uređaje za video-konferencije kompatibilne sa H.323 sa Microsoft Teams sastancima.

datoteke prikazane u usluzi OneDrive na pametnom telefonu i tablet računaru

Audio konferencije

Pridružujte se sastancima preko telefona ili koristite Microsoft Teams da biste bilo koga pozvali direktno. Sastanci sadrže broj za pozivanje koji pokriva više od 400 gradova širom sveta, čime olakšava stvari ljudima koji su na putu ili nemaju pristup internetu.

datoteke prikazane u usluzi OneDrive na tablet računaru

Cene za audio konferencije

Ako imate Office 365 E5, Audio konferencija je uključena. Saznajte više o usluzi Office 365 E5. Ako imate Office 365 E1 ili E3, Audio konferencija je dostupna za {EnterpriseK1|price} mesečno na ime naknade za dodatak. Ekranska napomena o porezima i ograničenjima korišćenja usluge

U cenu nije uracunat porez.

Pogledajte troškove za mesta koja želite da zovete.

Preuzmite detaljnu listu troškova standardne pretplate i plaćanja po minutu za svoj ugovor prema zemlji i valuti. Cene kredita za komunikaciju odnose se na troškove koji nisu uključeni u plan pretplate. Ekranska napomena sa detaljima o porezima, međunarodnim cenama i promenama cena

1. korak Ekranska napomena koja objašnjava kako Microsoft koristi vaš broje telefona ili adresu e-pošte

Izaberite zemlju u kojoj plaćate račun.

2. korak

Izaberite sa liste dostupnih valuta.

3. korak

Žao nam je, ali koristite pregledač koji nije podržan. Prebacite se na Internet Explorer 10 ili noviju verziju ili neki drugi savremeni pregledač i moći ćete da izaberete zemlju, valutu i tip cene. Kliknite na vezu ispod da biste preuzeli kompletnu listu cena pozivanja koja se svakodnevno ažurira.

Žao nam je, ali pojavila se greška u vezi tokom preuzimanja informacija o cenama. Osvežite pregledač ili kliknite na vezu ispod da biste preuzeli kompletnu listu cena pozivanja koja se svakodnevno ažurira.

Ponuda plaćanja po minutu nije dostupna u okviru izabrane zemlje i valute

Pogledajte još toga iz usluge Office 365

Ubrzani kurs o održavanju produktivnih sastanaka

Fotografija naslovne strane e-knjige