Microsoft Teams glasovne usluge

Obavljajte jasne, pouzdane pozive uz Microsoft Teams

Pogledajte planove i cene
Poslovno odevena osoba napolju sa mobilnim uređajem i slušalicama

Za vrhunska unapređenja telefonskog sistema, uverite se da je Cloud Voice u usluzi Microsoft Teams spreman za vašu organizaciju.

saznajte više

Teams u usluzi Office 365 omogućava poslovno pozivanje za ljude na globalnom nivou tako što kombinuje telefonski sistem sa direktnim usmeravanje i/ili planom pozivanja.

Telefonski sistem

Telefonski sistem omogućava kontrolu poziva i PBX mogućnosti u usluzi Office 365, čime efikasno zamenjuje lokalni telefonski hardver. Uparite ga sa direktnim usmeravanjem ili planom pozivanja i vaši korisnici će dobiti pune mogućnosti pozivanja u usluzi Office 365.

Osoba koja sedi u sobi za konferencije i gleda u mobilni uređaj

Direktno usmeravanje

Direktno usmeravanje omogućava preduzeću da odabere ko će pružati telefonske linije u usluzi Office 365. Uz globalni domet, klijenti mogu da izaberu dobavljače na osnovu lokacije na kojoj su potrebne telefonske usluge.

Osoba nosi naočare, sedi za stolom i ima slušalice sa mikrofonom

Plan pozivanja

Uz plan pozivanja dobijate jednostavan način da pružite zaposlenima pune mogućnosti pozivanja u usluzi Teams. Odličan je za klijente koji žele korisnicima da pruže najjednostavnije moguće upravljanje glasovnim linijama.

Osoba u kancelariji razgovara na mobilnom uređaju

Teams uređaji

Certifikovani uređaji pružaju pouzdan i kvalitetan glas i video da bi vas svi videli i čuli. Odaberite prave Teams uređaje za optimizovano iskustvo pozivanja.

Telefon

Funkcije direktnog usmeravanja

Ikona telefonskih slušalica sa mikrofonom

Kompatibilan sa pozivanjem u usluzi Teams

Sve odlične funkcije za pozivanje u usluzi Teams funkcionišu sa direktnim usmeravanjem – možete čak i zajedno da koristite direktno usmeravanje i plan pozivanja.

Ikona telefonske konzole

Odaberite dobavljača telekomunikacionih usluga

Sarađujte sa dobavljačem postojeće telekomunikacione instalacije da biste obezbedili grananje glasovnih linija tako da korisnici imaju i pozivanje i timski rad.

Ikona table sa papirom i znakom potvrde pored

Nadgledanje i izveštavanje iz usluge Office 365

Pomoću našeg modernog portala možete da nadgledate glasovne sisteme i izveštavate o njima direktno u usluzi Office 365.

Ikona dva međusobno povezana četvorougla

Međuoperativnost sa sistemom nezavisnog proizvođača

Direktno usmeravanje omogućava klijentima koji imaju korisnike u Microsoft oblaku da nastave sa korišćenjem sistema nezavisnih proizvođača kao što su PBX-ovi, centri za pozivanje i adapteri analogne telefonije (ATA), čime im pomaže da očuvaju glavna ulaganja.

Zašto treba da koristite plan pozivanja u usluzi Office 365?

Planom pozivanja se upravlja putem pretplate na Office 365, čime se pojednostavljuju telefonske potrebe u celoj organizaciji.

Saznajte više o usluzi Office 365 E5

Pogledajte troškove za mesta koja želite da zovete.

Preuzmite detaljnu listu troškova standardne pretplate za svoj ugovor prema zemlji i valuti. Cene kredita za komunikaciju odnose se na troškove koji nisu uključeni u plan pretplate. Ekranska napomena sa detaljima o porezima, međunarodnim cenama i promenama cena

Pronađite cene

Cene preuzimanja

Žao nam je, ali koristite pregledač koji nije podržan. Prebacite se na Internet Explorer 10 ili noviju verziju ili neki drugi savremeni pregledač i moći ćete da izaberete zemlju, valutu i tip cene. Kliknite na vezu ispod da biste preuzeli kompletnu listu cena pozivanja koja se svakodnevno ažurira.

Žao nam je, ali pojavila se greška u vezi tokom preuzimanja informacija o cenama. Osvežite pregledač ili kliknite na vezu ispod da biste preuzeli kompletnu listu cena pozivanja koja se svakodnevno ažurira.

NAJČEŠĆA PITANJA

Prikaži sve
Pozivanje u usluzi Teams se odnosi na mogućnost korisnika da upućuju i primaju telefonske pozive u usluzi Teams sa funkcijama kao što su poziv na čekanju, slepo i bezbedno prebacivanje poziva, a namenjeno je i profesionalcima koji upravljaju rešenjima za pozivanje, čime se pruža i odlična mogućnost izveštavanja.
Organizacija mora da koristi Microsoft Teams kao rešenje za pozivanje. Osim toga, organizacija če morati da koristi telefonski sistem u okviru plana E5 ili u vidu nabavljenog dodatka. Biće potrebno i da izaberete plan pozivanja, direktno usmeravanje ili neku od kombinacija ove dve usluge da biste upućivali i primali pozive.
Direktno usmeravanje omogućava korisnicima da se povežu svoje telekomunikacione glasovne grane direktno sa uslugom Office 365, tako da korisnici mogu da upućuju i primaju pozive. Klijenti mogu u saradnji sa lokalnim dobavljačima telekomunikacija da povežu glasovne grane putem certifikovanog SBC-a (graničnog uređaja za kontrolu sesije) sa uslugom Office 365 i telefonskim sistemom. Ovo će biti dostupno u bilo kojoj zemlji u kojoj licenciramo Teams i telefonski sistem. Direktno usmeravanje je deo telefonskog sistema kompatibilnog sa uslugom Teams.
Plan pozivanja je dodatna telefonska usluga koja, u kombinaciji sa telefonskim sistemom u usluzi Office 365, može da postane glasovno rešenje za celu organizaciju. Plan pozivanja pruža ljudima u preduzeću primarne brojeve telefona i omogućava im da upućuju i primaju telefonske pozive.

Još resursa

Najnoviji trendovi: 5 osnovnih principa objedinjene komunikacije