Microsoft Whiteboard

Upoznajte digitalnu podlogu slobodnog oblika na kojoj se sastaju ideje, sadržaj i ljudi.

Diagrams of a chair in Microsoft Whiteboard showing casters and chair dimensions

Sarađujte na ostvarivanju ideja na poslu uz pregled veb aplikacije, sada integrisan uz Microsoft Teams

Administratori

Saznajte kako da omogućite pregled za svoju organizaciju.

Krajnji korisnici

Prijavite se u veb aplikaciju Microsoft Whiteboard kada se pregled omogući.

Redovno poboljšavamo Whiteboard

Naučite više o novim funkcijama, inovacijama i događanjima.


Sarađujte u realnom vremenu, gde god da se nalazite

Okupite tim na istoj virtuelnoj podlozi, širom sveta i na svim uređajima.
Photograph of a team marking up a web design image in Whiteboard; a photo of each team member appears on the board as they edit, to show where they are working.

Pružite najbolje mogućnosti svima u učionici

Zajednički razmenjujte ideje i razvijajte ih. Sa intuitivnom i interaktivnom tehnologijom Microsoft Whiteboard for Education pruža studentima i profesorima mesto za kreiranje bez ograničenja. Najčešća pitanja o aplikaciji Microsoft Whiteboard


|

Preuzmite Microsoft Whiteboard iz prodavnice Microsoft Store na Windows 10 uređaj, a zatim se prijavite pomoću Microsoft naloga (Outlook, Hotmail, Live, Xbox itd.) ili (poslovnog ili školskog) Office 365 naloga.

Preuzmite Microsoft Whiteboard iz prodavnice Apple App Store na iOS uređaj (potreban je iOS 9 i iPhone 5 ili noviji, iPad Mini 3 ili noviji, iPad Air ili iPad Pro), zatim se prijavite pomoću Microsoft naloga (Outlook, Hotmail, Live, Xbox itd.) ili Office 365 naloga (lični, poslovni ili školski).

Whiteboard veb aplikaciju (pregled) treba da omogući Office 365 administrator vaše organizacije kako bi postala dostupna za korišćenje. Kada je vaš administrator omogućio, možete se prijaviti na https://whiteboard.microsoft.com.

Da biste koristili Windows 10 ili iOS aplikacije, morate da se prijavite pomoću Microsoft naloga (Outlook, Hotmail, Live, Xbox itd.) ili (poslovnog ili školskog) Office 365 naloga. Da biste koristili veb aplikaciju (pregled), morate da se prijavite pomoću poslovnog ili školskog Office 365 naloga (pošto je vaš administrator omogućio uslugu).

Microsoft Whiteboard usluga u oblaku automatski je omogućena za organizaciju. Korisnici mogu da se prijave pomoću Microsoft Whiteboard aplikacija za Windows 10 i iOS koje su podrazumevano omogućene.

 
Microsoft Whiteboard veb klijent nije podrazumevano omogućen. Da biste omogućili veb klijent za korisnike, idite na Office 365 portal administracije. Pročitajte ovaj članak podrške da biste dobili više detalja.

Microsoft Whiteboard za Windows 10 dostupan je u svim Windows regionima samo na engleskom jeziku. Postaće dostupan za druge jezike u narednih nekoliko meseci.

Aplikacija Whiteboard za Windows 10 je nova verzija aplikacije na uređaju Surface Hub. Klijenti koji koriste Surface Hub mogu odlučiti da nastave da koriste trenutnu aplikaciju, instaliraju novu aplikaciju pored trenutne ili da potpuno pređu na novu aplikaciju. Dodatne informacije potražite ovde.

Aplikacija Whiteboard za Windows 10 podržana je na uređajima sa operativnim sistemom Windows 10, uključujući Surface Hub uređaje.

Aplikacija Whiteboard za iOS podržana je u sistemu iOS 9 ili novijim i zahteva iPhone 5s ili noviji, iPad Mini 3 ili noviji, iPad Air ili iPad Pro.

Whiteboard veb aplikacija (pregled) sada je podržana na većini uređaja na kojima radi ažurirani glavni pregledač. Veb aplikacija nije kompatibilna sa sistemom Windows Phone 8.1, Kindle Silk pregledačem ili faktor uređajima izuzetno male forme (npr. pametnim satovima).

Ovde pogledajte kako da izvršite nadogradnju na novu aplikaciju Whiteboard na Surface Hub uređajima.

Windows 10 i iOS aplikacije pružaju usklađene nivoe funkcionalnosti, uz male razlike: u sistemu iOS, Bing pretraga slika nije dostupna i ne možete pisati perom da biste pozvali učesnike (morate da otkucate imena osoba). Veb pregled trenutno omogućava korisnicima da kreiraju tabele i da im se pridružuju, da kreiraju i brišu zapise perom i pregledaju nizove, lepljive beleške i slike koje su drugi dodali. Tokom vremena, sve aplikacije će imati jednake funkcije.

Aplikacija za pregled se nadograđuje na novu javno dostupnu verziju.

Aplikacije Whiteboard za Windows 10 i iOS su usaglašene sa nivoom C, što znači da su usklađene sa globalnim standardima koji uključuju SOC 1, SOC 2, ISO 27001, HIPAA i Klauzule po EU modelu. Kada veb aplikacija Whiteboard (trenutno u fazi komercijalnog pregleda) bude opšte dostupna, ona će ispunjavati isti nivo standarda usaglašenosti.

Potrebna vam je pomoć za Whiteboard?