• Office 365 Nonprofit

Sa bilo kog mesta pristupajte poznatim Office aplikacijama, kao i profesionalnoj e-pošti, kalendaru, HD video konferencijama i drugom. Iskoristite prednosti koje nudi oblak da biste pomogli neprofitnoj organizaciji da ostvari misiju.
Pomoću usluge Office 365 Nonprofit nabavite besplatnu e-poštu, lokacije i konferencije za organizaciju.
Pomoću usluge Office 365 Nonprofit nabavite besplatnu e-poštu, lokacije i konferencije za organizaciju.
 • Office 365 Nonprofit

Sa bilo kog mesta pristupajte poznatim Office aplikacijama, kao i profesionalnoj e-pošti, kalendaru, HD video konferencijama i drugom. Iskoristite prednosti koje nudi oblak da biste pomogli neprofitnoj organizaciji da ostvari misiju.
Pomoću usluge Office 365 Nonprofit nabavite besplatnu e-poštu, lokacije i konferencije za organizaciju.
 • Office 365 Nonprofit

Sa bilo kog mesta pristupajte poznatim Office aplikacijama, kao i profesionalnoj e-pošti, kalendaru, HD video konferencijama i drugom. Iskoristite prednosti koje nudi oblak da biste pomogli neprofitnoj organizaciji da ostvari misiju.

Ostanite povezani

Dok pomažete u zaštiti podataka, pojednostavite saradnju sa skladištem na mreži kojim upravlja IT, deljenje datoteka i HD video sastanke sa više učesnika.

Poznate alatke

Obezbedite osoblju Office aplikacije koje su im poznate, optimizovane za njihove uređaje, kako bi mogli da ostanu produktivni gde god da se nalaze.

Fleksibilno i povoljno

Upravljajte neprofitnom organizacijom na željeni način. Jednostavno upravljajte uslugama i automatizujte zadatke. Neki planovi su dostupni kao donacija ili sa popustom.

Svi Office 365 Nonprofit planovi obuhvataju:

E-pošta
E-pošta i kalendari
Koristite e-poštu poslovne klase preko bogatog i poznatog Outlook iskustva kojem možete da pristupite sa računara ili sa veb pregledača koristeći Outlook Web App. Nabavite poštansko sanduče od 50 GB po korisniku i šaljite priloge do 25 MB. Koristite sopstveno ime domena. Saznajte više
Konferencije na mreži
Konferencije na mreži
Hostujte sastanke na mreži uz zvuk i video koristeći deljenje ekrana jednim klikom, HD video konferencije i virtuelnu belu tablu. Sjajno za učenje na daljinu. Saznajte više
Skype
Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje
Povežite se sa drugim korisnicima programa Skype za posao pomoću trenutnih poruka, glasovnih poziva i video poziva i obavestite osobe o dostupnosti pomoću statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozivanje sa Skype korisnicima. Saznajte više
Yammer
Korporativna društvena mreža
Yammer softver za saradnju i poslovne aplikacije omogućavaju zaposlenima da se povežu sa pravim osobama, dele informacije sa više timova i organizuju se oko projekata da bi mogli brže da nastave. Saznajte više
Deljenje datoteka
Skladištenje i deljenje datoteka
OneDrive for Business korisnicima pruža 1 TB ličnog prostora za skladištenje koji se sinhronizuje sa njihovim PC računarima/ Mac računarima za pristup van mreže. Jednostavno delite dokumente sa drugim osobama pomoću sistema Office ili SharePoint. Saznajte više
Lokacije tima
Lokacije tima
Radite zajedno na projektima, u grupama za učenje ili timovima, pomoću lokacija koje će održavati povezane dokumente, beleške, zadatke i razgovore organizovanim. Do 300 podlokacija. Saznajte više
Office Online
Office Online
Kreirajte i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz bilo kog modernog pregledača. Saznajte više
Mobilnost
Mobilnost
Sinhronizujte e-poštu, kalendar i kontakte; pristupajte SharePoint lokacijama; pregledajte i uređujte Office dokumente pomoću usluge Office Online koristeći pregledač na Windows Phone uređajima, iOS i Android™ uređajima. Saznajte više
Aplikacije za Office i SharePoint
Aplikacije za Office i SharePoint
Nove aplikacije nezavisnog proizvođača i aplikacije koje su razvili klijenti funkcionišu sa sistemima Office i SharePoint da bi veb usluge dovele pravo u vaše dokumente i lokacije.
Administracija
Administracija
Portal administracije pruža detaljne opcije konfigurisanja IT-ja za usluge, bilo sa portala na mreži ili putem automatskog upravljanja pomoću PowerShell komandi.
Pouzdanost
Pouzdanost
Budite bez briga znajući da usluge dolaze uz garantovanih 99,9% operativnog rada i finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA).
Bezbednost
Bezbednost
Najsavremenije bezbednosne prakse sa pet slojeva bezbednosti i nadgledanjem aktiviranim unapred omogućavaju održavanje podataka bezbednim. Saznajte više
Privatnost
Privatnost
Vaši podaci pripadaju vama. Microsoft ne skenira e-poštu ili dokumente u svrhe reklamiranja. Saznajte više
Ažurnost
Ažurnost
Nije potrebno da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se dostavljaju Office 365 klijentima u iskustvu koje konfiguriše IT.
Active Directory integracija
Active Directory integracija
Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podrška
Podrška
Telefonska podrška 24/7 za sve ključne IT probleme. Za manje hitne probleme možete da kreirate zahteve za uslugom pravo putem portala administracije. Saznajte više
Neki Office 365 Nonprofit planovi takođe obuhvataju:
Office paket

Uvek imajte najnovije verzije sledećih programa:

WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisherSkype za posaoAccess

 • Uhvatite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
 • Jednostavno oblikujte informacije u programu Excel uz alatke koje prepoznaju vaš obrazac i automatski dovršavaju podatke.
 • Jednostavno obuhvatite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali sopstvene Word dokumente koji sjajno izgledaju.
 • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u vaš brend i vaše klijente.

Office on more devices

Office na računarima, tabletima i telefonima

Uživajte u kompletnom, instaliranom Office iskustvu na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima i iPad® i Android™ tablet računarima, kao i na većini mobilnih uređaja. Svaki korisnik može da instalira Office na 5 računara ili Mac računara, 5 tablet računara (Windows, iPad i Android) i 5 telefona. Saznajte više
Upravljanje aplikacijama velikog preduzeća
Upravljanje aplikacijama velikog preduzeća
Pojednostavite upravljanje aplikacijama u organizaciji pomoću smernica grupe, telemetrije i aktivacije deljenog računara.
Pretraga i otkrivanje
Pretraga i otkrivanje
Budite u toku. Pretražujte i otkrivajte sadržaj u usluzi Office 365 na osnovu personalizovanih uvida. Office Delve je prvo iskustvo koje će koristiti tehnologiju usluge Office Graph, kolekcije analiziranih signala ili uvida izvedenih iz ponašanja korisnika i relacija sa sadržajem, temama i kontaktima. Saznajte više
Office 365 Video
Korporativni video portal
Jednostavno upravljajte video zapisima u okviru organizacije. Office 365 Video je odredište u celom preduzeću za otpremanje video zapisa, deljenje i otkrivanje i jednostavnu reprodukciju na više uređaja. Saznajte više
Napredna e-pošta
Mogućnosti napredne e-pošte
Koristite arhiviranje i mogućnosti zakonskog čuvanja, uz neograničeno skladište, za potrebe usaglašenosti. Koristite smernice za sprečavanje gubitka podataka (DLP) za dodatno sprovođenje usaglašenosti.
Integrisanje govorne pošte
Integrisanje govorne pošte (Objedinjena razmena poruka)
Podrška za hostovanu govornu poštu sa mogućnostima automatskog telefonskog sistema. Govorne pošte se snimaju na Exchange Online i korisnici mogu da im pristupe iz programa Outlook, aplikacije Outlook Web App ili sa kompatibilnog mobilnog telefona.
Samouslužni BI
Napredne alatke poslovnog obaveštavanja
Brzo nabavite potrebne uvide pomoću interaktivnih kontrolnih tabli koristeći kompletnu uslugu Excel Services. Obavljajte velike analize podataka i kombinacije vizuelizacije podataka pomoću novog Excel klijenta koristeći Power Pivot i Power View.
Više detalja
Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pogledajte detaljni opisi usluga.

Najčešća pitanja

PrikažiSakrij
Šta je to Office 365 Nonprofit?
Dizajnirana da neprofitnim i nevladinim organizacijama pomogne da ostvare veće dobro, ova globalna ponuda nudi kvalifikovanim klijentima pristup usluzi Office 365, najboljim alatkama u klasi za produktivnost i saradnju zasnovanim u oblaku korporacije Microsoft. Neprofitne organizacije mogu da saznaju više, provere da li ispunjavaju uslove i prijave se za donaciju posećivanjem lokacije www.microsoft.com/office365nonprofits.
PrikažiSakrij
Da li je usluga Yammer uključena u Office 365 Nonprofit?
Usluga Yammer je uključena u ponude Nonprofit E1 i Nonprofit E3, ali ne i u ponude Nonprofit Business Essentials i Business Premium. Sve funkcije i softverske usluge uključene u Enterprise i Business ponude nalaze se i u Nonprofit ponudama, uz izuzetak prava dvostrukog pristupa.
PrikažiSakrij
Kako mogu da dobijem Office 365 Nonprofit ponudu?
 • 1. Posetite stranicu za Office 365 Nonprofit.
 • 2. Kliknite na vezu Počnite sa korišćenjem besplatne probne verzije.
 • 3. Kliknite na zeleno dugme Office 365 Nonprofit E3 BESPLATNA probna verzija ili na zeleno dugme Office 365 Nonprofit Business Premium BESPLATNA probna verzija.
 • 4. Popunite obrazac da biste kreirali nalog i potvrdili da ste povezani sa svojom neprofitnom organizacijom.
 • 5. U okviru e-poruke dobrodošlice izaberite stavku Prvi koraci i dovršite sve korake u čarobnjaku za podešavanje da biste započeli proveru valjanosti organizacije kao kvalifikovane neprofitne organizacije. Pogledajt „Kvalifikovanost i provera valjanosti“ u najčešćim pitanjima za Office 365 Nonprofit.
 • 6. Tokom probne verzije, idite na karticu „Upravljanje licencom“ na portalu za administraciju da biste dodelili maksimalno 25 korisnika.
 • 7. Primićete e-poruku koja potvrđuje ili odbija vašu prihvatljivost kao kvalifikovane neprofitne organizacije. Ako se približavate kraju probnog perioda od 30 dana i niste primili obaveštenje o potvrdi prihvatljivosti od usluge Office 365, obratite se korisničkoj podršci.
 • 8. Ako bude potvrđeno da ispunjavate uslove, Office 365 Nonprofit ponude postaće dostupne na Office 365 portalu za administraciju.
 • 9. Idite na karticu „Upravljanje licencom“ na portalu za administraciju da biste probne korisnike ponovo dodelili Office 365 Nonprofit ponudama, uključujući donirane E1 i Business Essentials ponude. Možete da dodelite i dodatne korisnike ponudama za neprofitne organizacije.
PrikažiSakrij
Treba li da se upišem za probnu verziju Enterprise E3 ili Business Premium?
Office 365 Nonprofit Business Essentials i Office 365 Nonprofit Business Premium dizajnirani su da ponude veću vrednost organizacijama sa maksimalno 300 korisnika tako što pružaju jednostavnije iskustvo sa administracijom i proizvodom. Ako će vaša organizacija imati 300 ili manje korisnika i ne zahteva naprednu funkcionalnost iz Enterprise ponuda, upišite se za Office 365 Nonprofit Business Premium probnu verziju. Kada vaše potrebe narastu u budućnosti, možete da pređete na Enterprise ponude.
Planovi Office 365 Nonprofit E1 i Office 365 Nonprofit E3 su dostupni za neograničen broj korisnika i uključuju dodatne pogodnosti specifične za medije ili velike organizacije, kao što su Yammer Enterprise i usluga Compliance. Prijavite se za Office 365 Nonprofit E3 probnu verziju ako će vaša organizacija imati više od 300 korisnika ili će zahtevati ovu naprednu funkcionalnost. Ne možete da pređete sa ponuda za velika preduzeća na ponude za mala preduzeća.
PrikažiSakrij
Šta ako želim Nonprofit E1 ili Nonprofit Business Essentials ponudu? Da li i dalje treba da pokrenem probnu verziju za Nonprofit E3 ili Nonprofit Business Premium?
Da, klijenti zainteresovani za bilo koju dostupnu ponudu za neprofitne organizacije moraju da se prijave za probnu verziju ponude Nonprofit E3 ili Business Premium na lokaciji Office.com da bi započeli proces provere valjanosti. Kada se proveri valjanost, klijent će imati opciju da, ukoliko želi, pređe sa probne verzije Nonprofit E3 na ponudu za Nonprofit E1 ili sa probne verzije Nonprofit Business Premium na ponudu za Nonprofit Business Essentials.
PrikažiSakrij
Gde da idem za podršku?
Klijenti iz neprofitnih organizacija treba da koriste standardni kanal za podršku za Office 365. Detalji o Office 365 opcijama podrške su dostupni ovde.
PrikažiSakrij
Koji su tipovi neprofitnih organizacija i nevladinih organizacija prihvatljivi za donaciju?

Prihvatljive organizacije: Neprofitne i nevladine organizacije moraju da se smatraju dobrotvornim organizacijama u svojim zemljama da bi ispunjavale uslove za Microsoft Nonprofit programe. Prihvatljive organizacije takođe moraju da rade na osnovi bez profita i imaju misiju da pomognu lokalnoj zajednici, što bi moglo da uključuje, ali nije ograničeno na:

 • Pomoć siromašnima.
 • Unapređene obrazovanja.
 • Poboljšanje socijalne pomoći.
 • Očuvanje kulture.
 • Očuvanje ili obnova životne sredine.
 • Promocija ljudskih prava.
 • Osnivanje civilnog društva.
Za detaljno objašnjenje kriterijuma prihvatljivosti i veza za kriterijume prihvatljivosti specifične za zemlju posetite stranicu Prihvatljivost korporativnog građanstva.

PrikažiSakrij
Koliko traje da saznam da li mi je odobren zahtev za donaciju sistema Office 365 Nonprofit?
Microsoft radi sa partnerom za donaciju softvera TechSoup Global radi utvrđivanja da li se neprofitna organizacija uklapa u generalne zahteve prihvatljivosti. U mnogim slučajevima, vreme odgovora je trenutno kada se neprofitna organizacija prijavi za donaciju. U drugim slučajevima, kada treba potvrditi status neprofitne organizacije, ne bi trebalo da traje duže od tri do sedam dana, pod uslovom da neprofitna organizacija brzo odgovara na sve zahteve za informacijama, ali može da traje i do 20 dana. Potrebna dokumentacija može da uključuje certifikaciju ili registraciju koju obezbeđuje organ uprave za neprofitnu organizaciju. Na primer, u SAD je potrebna kopija pisma odluke IRS 501(c)(3).

• Ako se približavate kraju probnog perioda od 30 dana i niste primili obaveštenje o potvrdi prihvatljivosti od usluge Office 365, obratite se

korisničkoj podršci

PrikažiSakrij
Koje osobe povezane sa neprofitnom organizacijom mogu da dobiju Office 365 Nonprofit korisničke licence?
Office 365 Nonprofit je primarno namenjen zaposlenima neprofitnih organizacija koje ispunjavaju uslove. Članovi ili korisnici neprofitne organizacije NE ispunjavaju uslove za licenciranje usluge Office 365 za nevladine organizacije. Neprofitne organizacije mogu da licenciraju volontere koji imaju značajne povereničke ili rukovodilačke odgovornosti u organizaciji, kao što su to članovi upravnog odbora. Volonter prihvatljive neprofitne organizacije može da primi licencu za Office 365 SAMO ako ispunjava SVA TRI sledeća uslova:
 • 1. Volonter je odgovoran za određene aktivnosti i rezultate u okviru neprofitne organizacije koji su definisani pisanim opisom pozicije volontera.
 • 2. Uloga volontera kod neprofitne organizacije je godišnja tekuća uloga ili je sezonska povremena uloga koja se ponavlja svake godine. I
 • 3. Volonter neće koristiti Office 365 za ličnu upotrebu koja donosi dobit osobi koja volontira.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.

{"pmgControls": [{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll"}, {"functionName":"PinnedNav","params":"#pmgPDN|#pmgPinnedNavStart|top|.pmg-pinned-nav-highlighted|false||680|.pmg-pinned-end-point"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame1|.pmgJS-target1"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame2|.pmgJS-target2"},

{"functionName":"CustomTooltip","params":""},{"functionName":"AddDynaCss","params":"#planattr|pmg-pos-abs|680"},{"functionName":"AddDynaCss","params":"#6afa37a8-2507-b115-63f6-f29f97f2e912|pmg-float-right|680"}]}