Porodica na krevetu gleda u Microsoft Surface Pro uređaj

Office 365 Home

Autor: korporacija Microsoft

 • Godišnja ili mesečna pretplata do otkazivanja. Otkažite bilo kada.
 • Dizajnirano za 2 – 5 korisnika.
 • Potpuno instalirane premium verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook uz ekskluzivne, nove funkcije svakog meseca.
 • Za upotrebu na više PC/Mac računara, tableta i telefona (uključujući Windows, iOS i Android).
 • Po 1 TB OneDrive skladišta u oblaku za maksimalno 5 korisnika.
 • 60 minuta za Skype pozive mesečno za svakog korisnika – maksimalno 5 korisnika.
 • Podrška od stručnjaka koje je obučila korporacija Microsoft, putem ćaskanja ili telefona bez dodatnih troškova tokom trajanja pretplate.

{HomeAnnual|price}/godišnje

Uštedite {HomeAnnual|save} preko mesečne cene

Ključne funkcije

Radite onako kako želite sa gotovo svakog mesta. Uz Office 365 Home, dobijate Word, Excel, PowerPoint, Outlook i još mnogo toga. Započnite dokument na računaru u kancelariji, redigujte ga na tabletu u kafiću, a zatim ga doterajte na laptopu kod kuće. Aplikacije se uvek ažuriraju, tako da nikada ne zastarevaju. A kao dodatno olakšanje, vaša pretplata će se nastaviti dok je ne otkažete, a možete je otkazati u bilo kom trenutku – nema ljutnje.

 • Word

 • Excel

 • PowerPoint

 • OneDrive

 • OneNote

 • Outlook

Ne vidite aplikaciju koja vam je potrebna? Prikažite sve opcije

Office 365 Home obuhvata:

Potpuno instalirane Office aplikacije

Radite uvek u najnovijim, potpuno instaliranim verzijama programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access i beležite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.

Rad na više uređaja

Nabavite potpuno instalirani Office za 5 PC ili Mac računara, 5 tableta i 5 telefona (uključujući Windows, Apple® i Android™ uređaje).Saznajte više o Office 365 aplikacijama za mobilne uređaje

Dostupnost i funkcije aplikacija razlikuju se u zavisnosti od platforme i uređaja.

PC: Najnovije verzije Office aplikacija, uključujući Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access. Neophodan je Windows 7 ili novija verzija.Opis alatke sa informacijama o konvertibilnim Windows uređajimaOpis alatke sa informacijama o konvertibilnim Windows uređajima Saznajte više o sistemu Office u operativnom sistemu Windows

Mac: najnovije verzije Office aplikacija, uključujući Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote. Za Office 2016 za Mac neophodan je Mac OS X 10.10.

Windows tablet: najnovije verzije Office aplikacija, uključujući Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access. Neophodan je Windows 8 ili novija verzija. Za Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) neophodan je Windows 10.

Windows telefon: Za Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook pošta i Outlook kalendar) neophodan je Windows 10.

iOS: Office za iPad® i iPhone® zahteva iOS 8.0 ili noviju verziju. Office za iPad Pro® zahteva iOS 9.0 ili noviju verziju.

Android: Office za Android™ može da se instalira na tabletima i telefonima koji ispunjavaju sledeće kriterijume: rade pod operativnim sistemom Android KitKat 4.4 ili novijom verzijom i imaju procesor zasnovan na tehnologiji ARM ili Intel x86.

Neke od aplikacija za mobilne uređaje za iOS i Android imaju dodatne funkcije uz pretplatu na Office 365. Dodatne informacije o funkcijama potražite na stranici www.office.com/information.

Office za celo domaćinstvo

Delite pogodnosti pretplate, kao što su laka instalacija na uređajima u domaćinstvu, dodatni prostor za skladištenje na mreži i mesečni Skype minuti sa najviše 4 člana domaćinstva.

Pristup sa bilo kog mesta

Nabavite 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku, za do 5 korisnika. Koristite prostor za skladištenje dokumenata, fotografija i video zapisa, kako biste mogli da ih uređujete i delite sa bilo kog mesta, na svim uređajima.

Ostanite u kontaktu uz Skype

Ostanite u kontaktu sa prijateljima i porodicom širom sveta uz 60 Skype minuta mesečno po korisniku, za do 5 korisnika. Koristite Skype minute za pozivanje mobilnih i fiksnih telefona sa bilo kog uređaja na kom imate instaliran Skype, bilo da je to mobilni telefon, tablet, TV ili neki drugi uređaj. Opis alatke sa zahtevima i izuzecima za SkypeOpis alatke sa zahtevima i izuzecima za Skype

Outlook

Vrhunsko Outlook.com iskustvo

Uživajte u naprednoj zaštiti od phishinga i malvera za najviše 5 Outlook.com naloga, kao i iskustvu bez reklama i poštanskom sandučetu od 50 GB.

Uvek ažurirani

Uz aktivnu pretplatu na Office 365 Home nikada ne morate da brinete o nadogradnji sistema Office jer uvek imate pristup najnovijim Office aplikacijama, funkcijama i uslugama. Saznajte više

Microsoft podrška

Kao Office 365 pretplatnik, odmah možete dobiti pomoć od obučenih Microsoft stručnjaka, putem telefona ili ćaskanja – bez dodatnih troškova.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Uz pretplatu na Office 365 planove dobijate potpuno instalirane Office aplikacije: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access dostupni su samo na PC računarima). Office 365 možete da instalirate na više uređaja, uključujući PC računare, Mac računare, Android™ tablete, Android telefone, iPad® i iPhone®. Pored toga, uz Office 365 dobijate usluge kao što su skladište na mreži u usluzi OneDrive, Skype minuti za upotrebu kod kuće i napredna Outlook.com bezbednost. Kada imate aktivnu pretplatu na Office 365, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija.Saznajte više o usluzi Office 365.

Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine sadrži aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje se mogu koristiti na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate ponovo da kupite Office kad nova verzija postane dostupna. Aktuelne verzije Office aplikacija koje su dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2016 za Windows i Mac. Prethodne verzije obuhvataju Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office 2010 i Office 2007 kompatibilni su sa operativnim sistemom Windows 8.1 i starijim verzijama. Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine ne sadrži usluge koje obuhvata Office 365. Saznajte više o razlici između usluge Office 365 i sistema Office 2016.

Trenutna verzija sistema Office podržava računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.10 ili novijim verzijama za Office 2016 za Mac. Da biste dobili dodatne informacije, uključujući zahteve za iPad® i Android™ tablete, pogledajte kompletne sistemske zahteve.

Hoćete. Dokumenti koje ste napravili pripadaju vama. Odaberite kako ćete ih uskladištiti – na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.

Saznajte šta se dešava ako otkažete pretplatu.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office paketa i svih planova pretplate na Office 365. Za Office 365 planove, pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili kako biste promenili opcije plaćanja. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi i da se redovno povezujete sa internetom da biste svoju verziju sistema Office održavali ažuriranom i imali pogodnost automatskih ispravki. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite, niti da napravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, zato što su one potpuno instalirane na računaru.

Možete da pozovete u sledećim zemljama/regionima:
 • Fiksni i mobilni telefoni: Kanada, Kina, Guam, SAR Hongkong, Japan, Portoriko, Singapur, Tajland i SAD.
 • Samo fiksni telefoni: Andora, Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Brunej, Bugarska, Čile, Kina, Hrvatska, Kolumbija (bez ruralnih oblasti), Kostarika, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Gvadelup, Mađarska, Island, Indonezija (Džakarta), Irska, Izrael, Italija, Kina, Koreja, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malezija, Malta, Meksiko, Maroko, Holandija, Novi Zeland, Norveška, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugalija, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija, Južnoafrička Republika, Španija, Švedska, Švajcarska, Tajvan, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Venecuela.
Skype minuti se ne dobijaju uz Office 365 u Alžiru, Bahreinu, Kini, Egiptu, Indiji, Koreji, Kuvajtu, Libanu, Libiji, Maroku, Namibiji, Pakistanu, Kataru, Tajvanu, Tunisu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Imajte na umu da specijalni, premium i negeografski brojevi nisu pokriveni Skype minutima. Pored toga, nije moguće upućivati hitne pozive.

Drugi resursi

Šta je to Office 365?

Saznajte više

Uporedite sve opcije

Pod kojim operativnim sistemom radi moj računar?

Saznajte više

Obnavljanje pretplate na Office 365

Saznajte više
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.