Office 365 Home

Preporučuje se za domaćinstva sa 1–5 korisnika

Office 365 Home obuhvata

  • Potpuno instalirane verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook Opis alatke sa detaljima o programima Publisher i Access, kao i aktuelnim verzijama Office aplikacija
  • Instaliranje na do 5 PC ili 5 Mac računara
  • Preuzmite aplikacije za mobilne uređaje na najviše 5 tableta i 5 telefona
  • Dobijate 1 TB OneDrive skladišta u oblaku za svakog od 5 korisnika

{HomeAnnual|price}

godišnje

Uštedite {HomeAnnual|save} izborom godišnje pretplate

Isprobajte je besplatno u trajanju od mesec dana

Kompatibilan sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama, Office 2016 za Mac zahteva Mac OS X 10.10. Neophodan je Microsoft nalog.

Instalirane Office aplikacije

Nabavite instalirane aplikacije koje poznajete i u koje imate poverenja – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access. Opis alatke sa detaljima o programima Publisher i Access, kao i aktuelnim verzijama Office aplikacija

Sada uključuje nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.

Rad na više uređaja

Nabavite instalirani Office za 5 PC ili Mac računara, 5 tableta i 5 telefona (uključujući Windows, Apple® i Android™ uređaje). Opis alatke o kompatibilnim tabletima i telefonima

Pogodnosti pretplate za do 5 korisnika

Svaki korisnik dobija 1 TB OneDrive skladišta u oblaku, kao i 60 Skype minuta mesečno za pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama. Opis alatke sa zahtevima i ograničenjima za Skype

Office 365 Home obuhvata:

Instalirane Office aplikacije

Radite uvek u najnovijim, instaliranim verzijama programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access i beležite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.

Rad na više uređaja

Nabavite instalirani Office za 5 PC ili Mac računara, 5 tableta i 5 telefona (uključujući Windows, Apple® i Android™ uređaje).Saznajte više o Office 365 aplikacijama za mobilne uređaje

Dostupnost i funkcije aplikacija razlikuju se u zavisnosti od platforme i uređaja.

PC: Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access. Neophodan je Windows 7 ili novija verzija.Opis alatke sa informacijama o konvertibilnim Windows uređajima Saznajte više o sistemu Office u operativnom sistemu Windows

Mac: Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook. Za Office 2016 za Mac neophodan je Mac OS X 10.10 ili novija verzija.

Windows tablet: verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access sistema Office 2016. Neophodan je Windows 8 ili novija verzija. Za Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) neophodan je Windows 10.

Windows telefon: Za Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook pošta i Outlook kalendar) neophodan je Windows 10.

iOS: Office za iPad® i iPhone® zahteva iOS 8.0 ili noviju verziju. Office za iPad Pro® zahteva iOS 9.0 ili noviju verziju.

Android: Office za Android™ može da se instalira na tabletima i telefonima koji ispunjavaju sledeće kriterijume: rade pod operativnim sistemom Android KitKat 4.4 ili novijom verzijom i imaju procesor zasnovan na tehnologiji ARM ili Intel x86.

Neke od aplikacija za mobilne uređaje za iOS i Android imaju dodatne funkcije uz pretplatu na Office 365. Dodatne informacije o funkcijama potražite na stranici www.office.com/information.

Office za celo domaćinstvo

Delite pogodnosti pretplate, kao što su laka instalacija na uređajima u domaćinstvu, dodatni prostor za skladištenje na mreži i mesečni Skype minuti sa najviše 4 člana domaćinstva.

Pristup sa bilo kog mesta

Nabavite 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku, za do 5 korisnika. Koristite prostor za skladištenje dokumenata, fotografija i video zapisa, kako biste mogli da ih uređujete i delite sa bilo kog mesta, na svim uređajima.

Ostanite u kontaktu uz Skype

Ostanite u kontaktu sa prijateljima i porodicom širom sveta uz 60 Skype minuta mesečno po korisniku, za do 5 korisnika. Koristite Skype minute za pozivanje mobilnih i fiksnih telefona sa bilo kog uređaja na kom imate instaliran Skype, bilo da je to mobilni telefon, tablet, TV ili neki drugi uređaj. Opis alatke sa zahtevima i izuzecima za Skype

Uvek ažurni

Uz aktivnu pretplatu na Office 365 Home nikada ne morate da brinete o nadogradnji sistema Office jer uvek imate pristup najnovijim Office aplikacijama, funkcijama i uslugama. Saznajte više

Microsoft podrška

Kao Office 365 pretplatnik, odmah možete dobiti pomoć od obučenih Microsoft stručnjaka, putem telefona ili ćaskanja – bez dodatnih troškova.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Uz pretplatu na Office 365 planove dobijate potpuno instalirane Office aplikacije: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access dostupni su samo na PC računarima). Office 365 možete da instalirate na više uređaja, uključujući PC računare, Mac računare, Android™ tablete, Android telefone, iPad® i iPhone®. Pored toga, uz Office 365 dobijate usluge kao što su skladište na mreži u usluzi OneDrive i Skype minuti za upotrebu kod kuće. Kad imate aktivnu pretplatu na Office 365, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija.Saznajte više o usluzi Office 365.

Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine sadrži aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje se mogu koristiti na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate ponovo da kupite Office kad nova verzija postane dostupna. Aktuelne verzije Office aplikacija koje su dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2016 za Windows i Mac. Prethodne verzije obuhvataju Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office 2010 i Office 2007 kompatibilni su sa operativnim sistemom Windows 8.1 i starijim verzijama. Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine ne sadrži usluge koje obuhvata Office 365. Saznajte više o razlici između usluge Office 365 i sistema Office 2016.

Office podržava PC računare sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac računare sa operativnim sistemom Mac OS X 10.10 za Office 2007 za Mac. Dodatne informacije, uključujući zahteve za Apple® i Android™ tablete potražite u kompletnim sistemskim zahtevima.

Pomoću Office 2007, Office za Mac 2008, Office 2010, Office za Mac 2011, Office 365, Office 2013 i Office 2016 aplikacija možete da otvarate dokumente bez ikakvih dodatnih radnji. Korisnici starijih verzija sistema Office možda moraju da preuzmu i instaliraju paket za kompatibilnost.

Hoćete. Dokumenti koje ste napravili pripadaju vama. Odaberite kako ćete ih uskladištiti – na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.

Saznajte šta se događa ako otkažete pretplatu.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih planova pretplate na Office 365. Za Office 365 planove pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer da biste instalirali Office na drugim računarima ili promenili opcije plaćanja. Internet je potreban i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i da bi se vaša verzija sistema Office ažurirala i da biste imali pogodnost automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 39 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite niti da napravite nove. Dovoljno je da se opet povežete sa internetom da biste ponovo aktivirali Office aplikacije. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint zato što su one u potpunosti instalirane na računaru.

Možete da pozivate sledeće zemlje ili regione:
  • Fiksni i mobilni telefoni: , Guam, Japan, Kanada, Kina, Portoriko, SAO Hongkong, Singapur, Sjedinjene Države i Tajland.
  • Samo fiksni telefoni: Andora, Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Brunei, Bugarska, Češka Republika, Čile, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gvaldalupe, Grčka, Holandija, Hrvatska, Indonezija (Džakarta), Irska, Island, Italija, Izrael, Južna Afrika, Kolumbija (osim ruralnih oblasti), Koreja, Kostarika, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Malezija, Malta, Meksiko, Maroko, Nemačka, Norveška, Novi Zeland, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugalija, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija, Španija, , Švajcarska, Švedska, Tajvan, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Venecuela.
Skype minuti nisu uključeni uz Office 365 u Alžiru, Bahreinu, Egiptu, Indiji, Kataru, Koreji, Kuvajtu, Libanu, Libiji, Maroku, Namibiji, Pakistanu, Tajvanu, Tunisu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Imajte na umu da posebni, premium i negeografski brojevi nisu pokriveni Skype minutima. Pored toga, nije moguće upućivati hitne pozive.

Drugi resursi

Šta je to Office 365?

Saznajte više

Uporedite sve opcije

Pod kojim operativnim sistemom radi moj računar?

Saznajte više

Obnavljanje pretplate na Office 365

Saznajte više
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.