Office 365 Personal

Office za vas

Office 365 Personal je pretplata napravljena tako da vam pomogne da obavite sve poslove sa bilo kog mesta i na omiljenim uređajima.

Sada sadrži nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.

{O365PersonalYear|price}

godišnje

Uštedite {O365PersonalYear|save} uz jednogodišnju pretplatu

Kompatibilan sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama, Office 2016 za Mac zahteva Mac OS X 10.10 ili noviji. Neophodan je Microsoft nalog.

Instalirane Office aplikacije

Nabavite instalirane aplikacije koje poznajete i u koje imate poverenja – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access.

Sada uključuje nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.

Radite na više uređaja

Iskoristite mogućnosti instaliranog sistema Office na 1 PC ili Mac računaru, 1 tabletu i 1 telefonu (uključujući Windows, Apple® i Android™ uređaje).  Ikona sa opisom alatke, zaokruženi znak uzvika na koji postavljate pokazivač da biste prikazali više informacija.

Dodatne prednosti pretplate

1 TB skladišta u OneDrive oblaku uz 60 minuta poziva mesečno u okviru usluge Skype prema mobilnim i fiksnim mrežama. 

Office 365 Personal uključuje:

Instalirane Office aplikacije

Radite uvek u najnovijim, instaliranim verzijama programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access i beležite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.

Radite na više uređaja

Radite na više uređaja

Steknite kompletan utisak pri radu sa instaliranim sistemom Office na 1 PC ili Mac računaru, 1 tabletu i 1 telefonu (uključujući Windows i Android™ uređaje). Tooltip icon, a circled exclamation mark you hover over to display more information.

PC: Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access. Neophodno je da imate Windows 7 ili noviju verziju.

Mac: Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook. Office 2016 za Mac zahteva Mac OS X 10.10 ili noviji.

Windows tablet: Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access. Neophodno je da imate Windows 8 ili noviju verziju. Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) zahtevaju Windows 10.

Windows telefon: Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook pošta i Outlook kalendar) zahtevaju Windows 10.

iOS: Office za iPad® i iPhone® uređaje zahteva iOS 8.0 ili noviju verziju. Office za iPad Pro® zahteva iOS 9.0 ili noviju verziju.

Android: Office za Android™ može da se instalira na tablet računarima i telefonima koji ispunjavaju sledeće kriterijume: rade pod operativnim sistemom Android KitKat 4.4 ili novijom verzijom i imaju procesor zasnovan na tehnologiji ARM ili Intel x86.

Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se od zemlje do zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.

Pojedine aplikacije za mobilne uređaje za iOS i Android imaju dodatne funkcije uz Office 365 pretplatu. Dodatne informacije o tim funkcijama potražite na lokaciji www.office.com/information.

Pristup sa bilo kog mesta

Pristup sa bilo kog mesta

Dobijte 1 TB OneDrive skladišta u oblaku za skladištenje dokumenata, fotografija i video zapisa, kako biste mogli da ih uređujete i delite sa bilo kog mesta, na svim uređajima.

Ostanite u kontaktu koristeći Skype

Ostanite u kontaktu koristeći Skype

Ostanite u kontaktu s prijateljima i porodicom širom sveta uz 60 minuta mesečno u okviru usluge Skype. Koristite Skype minute za pozivanje mobilnih i fiksnih telefona sa bilo kog uređaja na kom imate instaliran Skype, bilo da je to mobilni telefon, tablet, TV ili neki drugi uređaj.

Uvek ažurni

Uvek ažurni

Uz aktivnu Office 365 Personal pretplatu, nikada ne morate da brinete o nadogradnji sistema Office jer uvek imate pristup najnovijim Office aplikacijama, funkcijama i uslugama.

Microsoft podrška

Microsoft podrška

Kao Office 365 pretplatnik, odmah možete dobiti pomoć od obučenih Microsoft stručnjaka, putem telefona ili ćaskanja – bez dodatnih troškova.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Uz pretplatu na Office 365 planove dobijate instalirane Office aplikacije: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access su dostupni samo na PC računarima). Office 365 možete da instalirate na više uređaja, uključujući PC računare, Mac računare, Android tablete, Android telefone, iPad i iPhone. Pored toga, uz Office 365 dobijate usluge kao što su skladište na mreži u usluzi OneDrive i Skype minuti za upotrebu kod kuće. Kad imate aktivnu pretplatu na Office 365, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija. Saznajte više o sistemu Office 365.

Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine sadrži aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje se mogu koristiti na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate ponovo da kupite Office kad nova verzija postane dostupna. Aktuelne verzije Office aplikacija koje su dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2016 za Windows i Mac. Prethodne verzije obuhvataju Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office 2010 i Office 2007 kompatibilni su sa sistemom Windows 8.1 i starijim verzijama. Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine ne sadrži usluge koje obuhvata Office 365. Saznajte više o razlici između sistema Office 365 i Office 2016.

Aktuelna verzija sistema Office podržava računare pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac operativnim sistemom Mac OS X 10.10 za Office 2016 za Mac. Za više informacija, uključujući zahteve za iPad® i Android™ tablete, pogledajte kompletne sistemske zahteve.

Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se od zemlje do zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.

Office 2007, Office za Mac 2008, Office 2010, Office za Mac 2011, Office 365, Office 2013 i Office 2016 aplikacije mogu otvarati dokumente bez ikakvih dodatnih radnji. Klijenti koji koriste starije verzije sistema Office možda će morati da preuzmu i instaliraju paket za kompatibilnost.

Hoćete. Dokumenti koje ste napravili pripadaju vama. Odaberite kako ćete ih uskladištiti – na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se događa ako otkažete pretplatu.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija plaćanja. Pristup internetu je neophodan i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate OneDrive aplikaciju za računare. Trebalo bi i da se redovno povezujete sa internetom da bi vam verzija sistema Office stalno bila ažurna i kako biste imali pogodnost automatskih ispravki. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 39 dana, aplikacije će preći u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite niti da napravite nove. Da biste iznova aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, zato što su one u potpunosti instalirane na računaru.

Možete da pozivate sledeće zemlje ili regione:
  • Fiksni i mobilni telefoni: , Guam, Japan, Kanada, Kina, Portoriko, SAO Hongkong, Singapur, Sjedinjene Države i Tajland.
  • Samo fiksni telefoni: Andora, Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Brunei, Bugarska, Češka Republika, Čile, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gvaldalupe, Grčka, Holandija, Hrvatska, Indonezija (Džakarta), Irska, Island, Italija, Izrael, Južna Afrika, Kolumbija (osim ruralnih oblasti), Koreja, Kostarika, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Malezija, Malta, Meksiko, Maroko, Nemačka, Norveška, Novi Zeland, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugalija, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija, Španija, , Švajcarska, Švedska, Tajvan, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Venecuela.
Skype minuti nisu uključeni uz Office 365 u Alžiru, Bahreinu, Egiptu, Indiji, Kataru, Koreji, Kuvajtu, Libanu, Libiji, Maroku, Namibiji, Pakistanu, Tajvanu, Tunisu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Imajte na umu da posebni, premium i negeografski brojevi nisu pokriveni Skype minutima. Pored toga, nije moguće upućivati hitne pozive.

Drugi resursi

Šta je to Office 365?

Saznajte više

Uporedite sve opcije

Pod kojim operativnim sistemom radi moj računar?

Saznajte više

Obnova Office 365 pretplate

Saznajte više
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.