Kreiranje prezentacija koje se ističu

Predstavite svoje ideje pomoću lepog dizajna, bogate animacije, filmskog pokreta, 3D modela i ikona. Neka vam inteligentna tehnologija pomogne da oživite prezentaciju pomoću samo nekoliko klikova.

PowerPoint presentation showing in device

Predstavljajte kao profesionalac

Ispričajte svoju priču sa samopouzdanjem uz napomene na svakom slajdu vidljive samo vama. Lako prevedite slajdove na željeni jezik i koristite ugrađeni kontrolor pristupačnosti da biste bili sigurni da publika ništa neće propustiti.

Zajednički rad je bolji

Uz Office 365 možete da sarađujete pomoću zajedničkog kreiranja u realnom vremenu i komentara koje članovi tima koriste za vašu prezentaciju. Pored toga, sačuvajte je u oblaku da biste je lako delili sa drugima i pristupili joj sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku, na bilo kom uređaju.


Da li ste spremni da kreirate sjajne prezentacije uz Office 365?Pročitajte više o prezentaciji slajdova

6 saveta da zadivite ljude uz softver za prezentaciju slajdova
Hostujete virtuelne prezentacije velikog obima?

Šta je novo u programu PowerPoint?

Microsoft PowerPoint sa pretplatom na Office 365 jeste najnovija verzija programa PowerPoint. Prethodne verzije obuhvataju PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010, PowerPoint 2007 i PowerPoint 2003.
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.