• Zatvori
 • Logotip programa Microsoft PowerPoint
 • Microsoft PowerPoint
  Korporacija Microsoft
  Preuzimanje aplikacije za mobilne uređaje
 • Zatvori
 • Logotip programa Microsoft PowerPoint
 • Microsoft PowerPoint
  Korporacija Microsoft
  Preuzimanje aplikacije za mobilne uređaje
 

Preuzmite aplikaciju PowerPoint za mobilne uređaje

 
Poruka se šalje.Hvala! Poruka je poslata, ubrzo proverite uređaj.Žao nam je, došlo je do greške prilikom slanja poruke. Pokušajte ponovo uskoro.Adresa e-pošte nije važeća. Unesite važeću adresu e-pošte i pokušajte ponovo.
Na koji način se koristi adresa e-pošte. Opis alatke koji objašnjava kako Microsoft koristi adresu e-pošte

Podignite prezentacije na viši nivo

Dizajnirajte kao profesionalac za nekoliko sekundi uz uslugu „Dizajner za PowerPoint“.opis alatke sa informacijama da „Dizajner“ zahteva pretplatu na Office 365 Da biste lakše povećali vizuelni uticaj svoje prezentacije, pruža opcije dizajna kao što je „Morf“ koji jednim klikom kreira tečno, filmsko kretanje. Samo duplirajte dva slajda koje želite da objedinite, pomerajte objekte u njima na osnovu načina na koji želite da budu animirani i kliknite na dugme „Morf“.opis alatke sa informacijama da „Morf“ zahteva pretplatu na Office 365

Tablet koji prikazuje funkciju „Dizajner“ na slajdu PowerPoint prezentacije

Držite prezentacije s pouzdanjem

Zumirajte unutar i izvan odeljaka ili slajdova u prezentaciji bilo kojim redosledom sa jednog slajda. opis alatke sa informacijama da zumiranje zahteva pretplatu na Office 365 Možete i da koristite prikaz za izlagača da biste projektovali prezentaciju na drugi ekran i videli beleške govornika, trenutni slajd i sledeći slajd – što je sjajan način za probu. Slajdovi se automatski pojavljuju na odgovarajućim ekranima, tako da ne morate da sortirate postavke.

Tablet koji prikazuje PowerPoint slajd sa zumiranjem

Pokrenite sinhronizaciju i ostanite sinhronizovani

Prezentacija se podrazumevano čuva u uslugama OneDrive ili SharePoint, tako da možete da je delite ili koautorski radite na njoj na mreži. opis alatke sa informacijama da vam je potrebna internet veza i da morate da se prijavite pomoću Microsoft ili Office 365 naloga Koautorski radite u realnom vremenu sa radne površine ili u usluzi PowerPoint Online i uvek možete da pogledate ili da se vratite na ranije radne verzije. opis alatke sa informacijama da koautorski rad zahteva pretplatu na Office 365 Dodajte komentare i odgovarajte na njih sa telefona, tableta, PC ili Mac računara, odmah pored bilo kog slajda o kom diskutujete.

Laptop koji prikazuje slajdove PowerPoint prezentacije na kojima je tim sarađivao.

Da li ste spremni da kreirate sjajne prezentacije uz Office 365?

Pogledajte još toga iz programa Microsoft PowerPoint

Saradnja na deljenim projektima

Office Online kombinuje najčešće korišćene Office funkcije i mogućnosti koautorstva u realnom vremenu, tako da timovi u preduzećima i školama mogu da sarađuju na deljenim dokumentima, prezentacijama i unakrsnim tabelama.

POSETITE OFFICE ONLINE

Unapredite dizajn

Pokažite stil i profesionalnost pomoću predložaka i ujedno uštedite vreme. Pregledajte PowerPoint predloške u preko 40 kategorija.

PREUZMITE BESPLATNE PREDLOŠKE

Povezivanje sa stručnjacima

Pogledajte šta je novo i pronađite klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoći da pravite, uređujete i doterujete prezentacije kao profesionalac.

ČITAJTE OFFICE BLOG
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.