Nadogradnja sa programa Outlook 2007 na Office 365

I dalje koristite Outlook 2007? Fokusirajte se na najvažnije sa programom Outlook u usluzi Office 365.
Outlook 2016
*Slika proizvoda predstavlja Outlook 2016

Office 2007 je sada povučen

Preuzmite najnoviju verziju programa Outlook, tako da e-pošta, kalendar i kontakti budu na jednom mestu. Izvršite nadogradnju na Office 365 ili Microsoft 365 danas.

Šta je novo u programu Outlook u usluzi Office 365?

Stay focused on what’s important

Ostanite fokusirani na ono što je važno

Fokusirano prijemno sanduče razdvaja najvažnije e-poruke od ostatka kako biste bili u toku sa važnim stvarima.
Collaborate with ease

Jednostavno sarađujte

Uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku možete da pravite rezervne kopije radnih svezaka, delite ih i zajednički radite na njima na bilo kojem uređaju.
Take Outlook on the go

Koristite Outlook u pokretu

Budite u toku sa e-poštom i pregledajte i uređujte priloge sa bilo kojeg mesta zahvaljujući moćnim aplikacijama za mobilne uređaje.
Always up to date

Uvek ažurirani

Dobijajte ekskluzivne, nove funkcije i bezbednosne ispravke koje su dostupne samo za Outlook u usluzi Office 365.

Poređenje programa Outlook 2007 i Outlook sa sistemom Office 365

Poređenje programa Outlook 2007 i Outlook sa sistemom Office 365

Outlook u usluzi Office 365

*dobija se uz Office 365

Outlook 2007


Poboljšane funkcije kalendara

Novi rokovnik prikazuje kalendar, zadatke i novu pristiglu e-poštu na jednom mestu. Pored toga, sada možete da delite svoj raspored sa drugima.

Outlook Groups

Pravite grupe da biste diskutovali, sarađivali i delili datoteke i beleške sa drugima. Koristite glasovne i video pozive u programu usluzi Microsoft Teams da biste donosili odluke u realnom vremenu.

Poboljšani prikaz razgovora

Pratite povezane poruke i upravljate njima, bez obzira na to u kojoj se fascikli nalaze i pregledajte razgovor hronološkim redom.
Nije uključeno

Aplikacije za mobilne uređaje za vaše uređaje

Budite bolje povezani i produktivniji pomoću Outlook aplikacije za mobilne uređaje. Obavite više posla pomoću programa Outlook za iOS i Android. Povezivanje. Organizovanje. Obavite više posla. U pokretu..
Nije uključeno

Delite datoteke iz oblaka

Otpremajte i delite priloge iz usluga OneDrive bez napuštanja programa Outlook. Primaoci imaju automatski pristup najnovijoj verziji.
Nije uključeno

Uvek ažurirani

Uvek koristite najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.
Nije uključeno

Outlook u usluzi Office 365

*dobija se uz Office 365

Outlook 2007


|

Office 2007 obuhvata aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Dostupni su u vidu jednokratne kupovine za upotrebu na jednom računaru.

 
Office 365 planovi obuhvataju premium verzije ovih aplikacija, ali i druge usluge koje su omogućene preko interneta, uključujući skladištenje na mreži u usluzi OneDrive i Skype minute1 za kućnu upotrebu. Uz Office 365 dobijate kompletan Office koji se instalira na PC i Mac računarima, tabletima (uključujući iPad® i Android™ tablete), kao i na telefonima.2 Office 365 planovi su dostupni u vidu mesečne ili godišnje pretplate.Saznajte više

Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnog sistema Windows i macOS i druge zahteve za funkcije.

Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.

Međutim, pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate OneDrive aplikaciju za stone računare.

Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih ažuriranja. Ako se ne povežete sa internetom najmanje jednom tokom 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da pregledate ili štampate dokumente, ali ne možete da ih uređujete niti pravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom.

Hoćete. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.

Ako otkažete pretplatu ili ako ona istekne, i dalje možete da pristupate svim datotekama i da ih preuzimate tako što ćete se direktno prijaviti u OneDrive pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za podešavanje usluge Office 365. Gubite dodatno skladište koje se dobija uz pretplatu i zato morate da sačuvate datoteke na drugom mestu ili da kupite dodatno OneDrive skladište ako OneDrive nalog prekorači kvotu besplatnog skladišta.

Ako kupite pretplatu sa automatskim obnavljanjem, ona počinje da teče kada završite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem možete da kupite na sajtovima Office365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako kupite pretplatu koja se plaća unapred, ona počinje da teče kad aktivirate pretplatu i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pretplate koje se plaćaju unapred možete da kupite u maloprodaji, od lokalnog prodavca ili Microsoft agenta za podršku.

Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home, možete da je delite sa najviše četiri člana domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu, dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama sa www.office.com/myaccount.2

 
Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu da biste dodali korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Možete da prestanete da delite pretplatu sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ona koristi na www.office.com/myaccount.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vašeg doma ili organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (ne lokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Office 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja povezanog sa internet jer se nalazi na mreži ili „u oblaku“.

Resursi za Outlook 2007

Office 2007 je sada povučen

Ispravke su neophodne da biste imali podršku. Izvršite ažuriranje na Office 365 da biste dobili podršku za proizvod.

Druge verzije sistema Office

Saznajte više o drugim verzijama sistema Office i kako možete da izvršite nadogradnju na novi Office 365.
Microsoft Outlook sa Office 365 pretplatom predstavlja najnoviju verziju programa Outlook. Prethodne verzije uključuju Outlook 2013, Outlook 2010, i Outlook 2007.
 
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.
 
1 Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.
 
2 Dostupnost mobilnih aplikacija zavisi od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.