Nadogradnja sa programa PowerPoint 2007 na Office 365

I dalje koristite PowerPoint 2007? Kreirajte najbolji rad i dizajnirajte jedinstvene prezentacije uz PowerPoint u usluzi Office 365.

PowerPoint 2016
*Slika proizvoda predstavlja PowerPoint 2016

Office 2007 je sada povučen

Preuzmite najnoviju verziju programa PowerPoint i lako kreirajte lepo dizajnirane prezentacije. Danas izvršite nadogradnju na Office 365 ili Microsoft 365.

Šta je novo u programu PowerPoint u usluzi Office 365?

Design and present with confidence

Dizajnirajte i držite prezentacije samouvereno

Poboljšane alatke za dizajniranje omogućavaju vam da pravite tečne prelaze i oživite slajdove uz samo nekoliko klikova.

Work together in sync

Sinhronizovano sarađujte sa drugima

Uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku možete da pravite rezervne kopije radnih svezaka, delite ih i zajednički radite na prezentacijama.

Take PowerPoint on the road, anywhere

Koristite PowerPoint u pokretu

Pregledajte i uređujte datoteke na poslu, kod kuće ili na bilo kom drugom mestu pomoću aplikacija za mobilne uređaje.

Always up to date

Uvek ažurirani

Nabavite ekskluzivne, nove funkcije koje su dostupne samo u programu PowerPoint u usluzi Office 365.

PowerPoint presentation showing in device

Kreirajte nezaboravne prezentacije

Pokažite svoje ideje pomoću elegantnog dizajna, animacije, 3D modelovanja i ikona. Neka vam inteligentna tehnologija pomogne da oživite prezentaciju pomoću samo nekoliko koraka.

Ispričajte priču sa samopouzdanjem

Prezentujte kao profesionalac uz napomene na svakom slajdu vidljive samo vama. Lako prevedite slajdove i koristite ugrađeni kontrolor pristupačnosti da biste znali da dopirete do svakog u publici.

Screenshot of a PowerPoint presentation edit preview showing a list of numbered slides and a menu with all the types of transitions
PowerPoint presentation showing all the current collaborators working on the file with an inset window showing additional information about one of the collaborators

Brže radite zajedno

Sarađujte u realnom vremenu uz Office 365 i koristite koautorstvo i komentare da biste dobili povratne informacije od drugih osoba. Sačuvajte datoteke u oblaku da biste ih lako delili i pristupali im kad god i gde god želite na bilo kom uređaju.

Poređenje programa PowerPoint 2007 i PowerPoint sa uslugom Office 365

Poređenje programa PowerPoint 2007 i PowerPoint sa uslugom Office 365

PowerPoint u usluzi Office 365

* dobija se uz Office 365

PowerPoint 2007


Efikasne datoteke Uz formate datoteka zasnovane na XML-u, prezentacija su manje, robusnije i zahtevaju manje prostora za skladištenje.
Oznaka potvrde koja pokazuje šta je uključeno u Office 365
uključeno
Varijante tema Promenite izgled slajdova pomoću samo jednog klika.
uključeno
uključeno
Prelazi „Morf“ Pravite glatke animacije, prelaze i pokrete objekata na slajdovima u prezentacijama.
uključeno
nije uključeno
Navigator slajdova Krećite se kroz slajdove tokom prezentacije dok publika vidi samo slajd koji predstavljate.
uključeno
nije uključeno
Objedinjavanje oblika Pravite prilagođene oblike i grafiku pomoću alatki za kombinovanje, fragmentaciju, presecanje ili oduzimanje bilo koja dva oblika.
uključeno
nije uključeno
Produktivnost na bilo kom mobilnom uređaju Isprobajte Office aplikacije za mobilne uređaje i obavite više posla u pokretu. Pravite, uređujte i delite stvari na kojima radite gde god da ste i koji god uređaj koristite.
uključeno
nije uključeno
Uvek ažurirani Uvek radite sa najnovijim Office aplikacijama, funkcijama i uslugama.
uključeno
nije uključeno

PowerPoint u usluzi Office 365

* dobija se uz Office 365

PowerPoint 2007


|

Office 2007 obuhvata osnovne aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Dostupni su u vidu jednokratne kupovine za upotrebu na jednom računaru.

 
Office 365 planovi obuhvataju premium verzije tih aplikacija, ali i druge usluge koje su omogućene preko interneta, uključujući skladište na mreži u usluzi OneDrive i Skype minute za kućnu upotrebu.2 Uz Office 365 dobijate kompletan Office koji se instalira na PC i Mac računarima, tabletima (uključujući iPad® i Android™ tablete), kao i na telefonima.1 Office 365 planovi dostupni su u vidu mesečne ili godišnje pretplate. Saznajte više.

Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnog sistema Windows i macOS i druge zahteve za funkcije.

Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.

Međutim, pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate OneDrive aplikaciju za stone računare.

Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih ažuriranja. Ako se ne povežete sa internetom najmanje jednom tokom 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da pregledate ili štampate dokumente, ali ne možete da ih uređujete niti pravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom.

Hoćete. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.

Ako otkažete pretplatu ili ako ona istekne, i dalje možete da pristupate svim datotekama i da ih preuzimate tako što ćete se direktno prijaviti u OneDrive pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za podešavanje usluge Office 365. Gubite dodatno skladište koje se dobija uz pretplatu i zato morate da sačuvate datoteke na drugom mestu ili da kupite dodatno OneDrive skladište ako OneDrive nalog prekorači kvotu besplatnog skladišta.

Ako kupite pretplatu sa automatskim obnavljanjem, ona počinje da teče kada završite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem možete da kupite na sajtovima Office365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako kupite pretplatu koja se plaća unapred, ona počinje da teče kad aktivirate pretplatu i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pretplate koje se plaćaju unapred možete da kupite u maloprodaji, od lokalnog prodavca ili Microsoft agenta za podršku.

Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home, možete da je delite sa najviše pet članova domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu,1 dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama sa www.office.com/myaccount.

 
Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu da biste dodali korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Možete da prestanete da delite pretplatu sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ona koristi na www.office.com/myaccount.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vašeg doma ili organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (ne lokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Office 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja povezanog sa internet jer se nalazi na mreži ili „u oblaku“.

Resursi za PowerPoint 2007

Druge verzije sistema Office

Saznajte više o drugim verzijama sistema Office i kako možete da izvršite nadogradnju na novi Office 365.

Office 2007 je sada povučen

Ispravke su neophodne da biste i dalje imali podršku. Izvršite ažuriranje na Office 365 da biste dobili podršku za proizvod.

Pretplata na Office 365 pruža pristup najnovijoj premium verziji programa PowerPoint na svim vašim uređajima. Prethodne verzije obuhvataju PowerPoint 2013, PowerPoint 2010, PowerPoint 2007 i PowerPoint 2003.

 
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.
 
1 Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.
 
2 Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.​​​​​​​