Nadogradnja sa programa PowerPoint 2013 na Office 365

I dalje koristite PowerPoint 2013? Dizajnitrajte prezentacije profesionalnog izgleda pomoću programa PowerPoint u usluzi Office 365. Uživajte u premium funkcijama kao što su dizajner, pisanja perom i još mnogo toga.

PowerPoint 2016
*Slika proizvoda predstavlja PowerPoint 2016

Šta je novo u programu PowerPoint u usluzi Office 365?

Design and present with confidence

Dizajnirajte i držite prezentacije samouvereno

Poboljšane alatke za dizajniranje omogućavaju vam da pravite tečne prelaze i oživite slajdove uz samo nekoliko klikova.

Work together in sync

Sinhronizovano sarađujte sa drugima

Uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku možete da pravite rezervne kopije radnih svezaka, delite ih i zajednički radite na prezentacijama.

Take PowerPoint on the road, anywhere

Koristite PowerPoint u pokretu

Pregledajte i uređujte datoteke na poslu, kod kuće ili na bilo kom drugom mestu pomoću aplikacija za mobilne uređaje.

Always up to date

Uvek ažurirani

Nabavite ekskluzivne, nove funkcije koje su dostupne samo u programu PowerPoint u usluzi Office 365.

Device screen displaying a presentation open in PowerPoint with the Design menu visible

Neka se vaše prezentacije ističu

Prenesite svoje ideje pomoću kinematografske reprodukcije, bogate animacije i lepog dizajna. Poboljšajte slajdove sa 3D modelima i ikonama. Neka vam inteligentna tehnologija pomogne da oživite prezentaciju pomoću samo nekoliko koraka.

Samopouzdano držanje prezentacija

Ispričajte priču kao profesionalac sa beleškama na svakom slajdu koji je vidljiv samo vama. Lako prevedite slajdove na drugim jezicima. Koristite kontrolor pristupačnosti da biste se uverili da nikome ništa ne nedostaje.

Device screen displaying a presentation open in PowerPoint with the morph transition option selected
Device screen displaying a presentation open in PowerPoint along with a list of the people currently accessing the file on the cloud

Radite najbolje što umete

Sarađujte sa timom u prezentaciji. Koristite koautorstvo u realnom vremenu i komentarisanje u usluzi Office 365. Sačuvajte rad u oblaku da biste lako delili sa drugima i pristupili joj sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku, na bilo kom uređaju.

Poređenje programa PowerPoint 2013 i PowerPoint sa uslugom Office 365

Poređenje programa PowerPoint 2013 i PowerPoint sa uslugom Office 365

PowerPoint u usluzi Office 365

* dobija se uz Office 365

PowerPoint 2013

Efikasne datoteke Uz formate datoteka zasnovane na XML-u, prezentacija su manje, robusnije i zahtevaju manje prostora za skladištenje.
Pametniji efekti Dinamički efekti – kao što je SmartArt – pričaju vašu priču u slikama sa umetničkim prelazima koji privlače pažnju publiku.
Varijante tema Promenite izgled slajdova pomoću samo jednog klika.
Prelazi „Morf“ Pravite glatke animacije, prelaze i pokrete objekata na slajdovima u prezentacijama.
Navigator slajdova Krećite se kroz slajdove tokom prezentacije dok publika vidi samo slajd koji predstavljate.
Objedinjavanje oblika Pravite prilagođene oblike i grafiku pomoću alatki za kombinovanje, fragmentaciju, presecanje ili oduzimanje bilo koja dva oblika.
Produktivnost na bilo kom mobilnom uređaju Isprobajte Office aplikacije za mobilne uređaje i obavite više posla u pokretu. Pravite, uređujte i delite stvari na kojima radite gde god da ste i koji god uređaj koristite.
Uvek ažurirani Uvek koristite najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

PowerPoint u usluzi Office 365

* dobija se uz Office 365

PowerPoint 2013

|

Office 2013 obuhvata osnovne aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Dostupni su u vidu jednokratne kupovine za upotrebu na jednom računaru.

 
 
Office 365 planovi obuhvataju premium verzije tih aplikacija, ali i druge usluge koje su omogućene preko interneta, uključujući skladište na mreži u usluzi OneDrive i Skype minute za kućnu upotrebu.2 Uz Office 365 dobijate kompletan Office koji se instalira na PC i Mac računarima, tabletima (uključujući iPad® i Android™ tablete), kao i na telefonima.1 Office 365 planovi dostupni su u vidu mesečne ili godišnje pretplate. Saznajte više.

Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnih sistema Windows i macOS, kao i druge zahteve vezane za funkcije.

Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.

Međutim, pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate OneDrive aplikaciju za stone računare.

Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih ažuriranja. Ako se ne povežete sa internetom najmanje jednom tokom 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da pregledate ili štampate dokumente, ali ne možete da ih uređujete niti pravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom.

Hoćete. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.

Ako otkažete pretplatu ili ako ona istekne, i dalje možete da pristupate svim datotekama i da ih preuzimate tako što ćete se direktno prijaviti u OneDrive pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za podešavanje usluge Office 365. Gubite dodatno skladište koje se dobija uz pretplatu i zato morate da sačuvate datoteke na drugom mestu ili da kupite dodatno OneDrive skladište ako OneDrive nalog prekorači kvotu besplatnog skladišta.

Ako kupite pretplatu sa automatskim obnavljanjem, ona počinje da teče kada završite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem možete da kupite na sajtovima Office365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako kupite pretplatu koja se plaća unapred, ona počinje da teče kad aktivirate pretplatu i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pretplate koje se plaćaju unapred možete da kupite u maloprodaji, od lokalnog prodavca ili Microsoft agenta za podršku.

Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home, možete da je delite sa najviše pet članova domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu,1 da dobije dodatni 1 TB OneDrive skladišta i da upravlja svojim instalacijama na stranici www.office.com/myaccount.

 
 
Da biste dodali nekog u pretplatu, posetite stranicu www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Možete da prestanete da delite pretplatu sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ta osoba koristi na stranici www.office.com/myaccount.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vašeg doma ili organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (ne lokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Office 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja povezanog sa internet jer se nalazi na mreži ili „u oblaku“.

Resursi za PowerPoint 2013

Teme pomoći za PowerPoint 2013

Ispravke su neophodne da biste imali podršku. Izvršite ažuriranje na Office 365 da biste dobili podršku za proizvod.

Druge verzije sistema Office

Saznajte više o drugim verzijama sistema Office i kako možete da izvršite nadogradnju na novi Office 365.

Preuzimanje sistema Office 2013

Preuzmite i instalirajte Office 2013 pomoću postojeće šifre proizvoda.
Pretplata na Office 365 pruža pristup najnovijoj premium verziji programa PowerPoint na svim vašim uređajima. Prethodne verzije obuhvataju PowerPoint 2013, PowerPoint 2010, PowerPoint 2007 i PowerPoint 2003.
 
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.
 
1 Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.
 
2 Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.