Nadogradnja sa programa Word 2007 na Office 365

I dalje koristite Word 2007? Ispoljite veštine pisanja na najbolji način pomoću programa Word u usluzi Office 365.
A device screen displaying a document in Word with handwritten notes created by a stylus
*Slika proizvoda predstavlja Word 2016

Office 2007 je sada povučen

Pišite najbolje što možete uz najnoviju verziju programa Word. Danas izvršite nadogradnju na Office 365 ili Microsoft 365.

Šta je novo u programu Word u usluzi Office 365?

Ispoljite svoje veštine pisanja na najbolji način

Brzo pređite put od prazne stranice do doteranog dokumenta pomoću alatki Istraživač i Redaktor.

Koautorstvo sa bilo kim, bilo gde

Pozovite druge da urede komentar, upravljaju pristupom i da prate verzije.

Koristite Word u pokretu

Pregledajte i uređujte datoteke na poslu, kod kuće ili na bilo kom drugom mestu pomoću aplikacija za mobilne uređaje.

Uvek ažurirani

Preuzmite ekskluzivne, nove funkcije svakog meseca i najnoviju bezbednost koja je dostupna samo za Word u usluzi Office 365.

A laptop displaying a Word document and a close-up of the Researcher feature with an article about the Amazon rainforest.

Ispoljite svoje veštine pisanja

Pišite sa poverenjem pomoću inteligentne tehnologije. Nabavite uputstva za pravopis, gramatiku i stilsko pisanje. Intuitivno uređujte i lako pređite sa olovke i papira na digitalni zapis perom uz alatke nadohvat ruke.

Budite u toku

Nabavite sve što vam je potrebno bez napuštanja programa Word, bez obzira na to da li je u pitanju navedeno istraživanje, PowerPoint slajd saradnika ili LinkedIn podaci da biste lakše napisali savršenu biografiju.

Close up of Smart Lookup
Word Share functionality being shown in a laptop

Radite najbolje što umete

Sarađujte sa timom u realnom vremenu, gde god da se nalazite. Delite dokumente u jednom koraku tako da drugi mogu da uređuju ili dodaju komentare. Svi mogu da urade više koristeći željene opcije jezika ili pristupačnosti.

Poređenje programa Word 2007 i Word u usluzi Office 365

Poređenje programa Word 2007 i Word u usluzi Office 365

Word u usluzi Office 365

* dobija se uz Office 365

Word 2007


Efikasne datoteke

Zahvaljujući formatima datoteke zasnovanim na XML-u, dokumenti su manji, robusniji i bolje integrisani sa informacionim sistemima i spoljnim sistemima podataka.

Pojednostavljeni meniji

Sistem trake sa karticama unapređuje komande menija, stilove i resurse.

Sarađujte sa svima

Lako delite datoteke i budite koautori istovremeno. Uvek imate najnoviju verziju za koju je napravljena rezervna kopija u usluzi OneDrive, sa 1TB bezbednog skladišta u oblaku.

Koristite Word u pokretu

Pregledajte i uređujte dokumente sa bilo koje lokacije uz Office aplikacije za mobilne uređaje. Uživajte u poznatom iskustvu korisnika na iOS®, Android™ i Windows mobilnim uređajima.2

Funkcije za napredno istraživanje

Ugrađena alatke kao što su pametno pronalaženje i istraživač vam omogućavaju da pronađete kontekstualne informacije sa veba bez napuštanja dokumenta.

Alatke za jezičku pomoć

Prevođenje u aplikaciji za preko 60 jezika poboljšava komunikaciju, a funkcija čitanja naglas pomaže vam da poboljšate pristupačnost i veštine čitanja.

Napišite najbolju biografiju

Word automatski povlači ključne reči i odgovarajuće opise radnih mesta iz usluge LinkedIn da bi vam omogućio da lakše napravite zanimljiviju biografiju.

Uvek ažurirani

Uvek koristite najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

Word u usluzi Office 365

* dobija se uz Office 365

Word 2007


|

Office 2007 obuhvata aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Dostupni su u vidu jednokratne kupovine za upotrebu na jednom računaru.
 

Office 365 planovi obuhvataju premium verzije ovih aplikacija, ali i druge usluge koje su omogućene preko interneta, uključujući skladištenje na mreži u usluzi OneDrive i Skype minute1 za kućnu upotrebu. Uz Office 365 dobijate kompletan Office koji se instalira na PC i Mac računarima, tabletima (uključujući iPad® i Android™ tablete), kao i na telefonima.2 Office 365 planovi su dostupni u vidu mesečne ili godišnje pretplate. Saznajte više.

Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnog sistema Windows i macOS i druge zahteve za funkcije.

Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.

 
Međutim, pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate OneDrive aplikaciju za stone računare.
 
 
Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih ažuriranja. Ako se ne povežete sa internetom najmanje jednom tokom 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da pregledate ili štampate dokumente, ali ne možete da ih uređujete niti pravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom.

Hoćete. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.

Ako otkažete pretplatu ili ako ona istekne, i dalje možete da pristupate svim datotekama i da ih preuzimate tako što ćete se direktno prijaviti u OneDrive pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za podešavanje usluge Office 365. Gubite dodatno skladište koje se dobija uz pretplatu i zato morate da sačuvate datoteke na drugom mestu ili da kupite dodatno OneDrive skladište ako OneDrive nalog prekorači kvotu besplatnog skladišta.

Ako kupite pretplatu sa automatskim obnavljanjem, ona počinje da teče kada završite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem možete da kupite na sajtovima Office365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako kupite pretplatu koja se plaća unapred, ona počinje da teče kad aktivirate pretplatu i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pretplate koje se plaćaju unapred možete da kupite u maloprodaji, od lokalnog prodavca ili Microsoft agenta za podršku.

Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home, možete da je delite sa najviše četiri člana domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu2, dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama sa www.office.com/myaccount.

 
 
Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu da biste dodali korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Možete da prestanete da delite pretplatu sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ona koristi na www.office.com/myaccount.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vašeg doma ili organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (ne lokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Office 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja povezanog sa internet jer se nalazi na mreži ili „u oblaku“.

Resursi za Word 2007

Office 2007 je sada povučen

Ispravke su neophodne da biste imali podršku. Izvršite ažuriranje na Office 365 da biste dobili podršku za proizvod.

Druge verzije sistema Office

Saznajte više o drugim verzijama sistema Office i kako možete da izvršite nadogradnju na novi Office 365.
Microsoft Word sa pretplatom na Office 365 najnovija je verzija programa Word. Prethodne verzije uključuju Word 2013, Word 2010 i Word 2007.
 
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.
1 Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.
2 Dostupnost mobilnih aplikacija zavisi od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.