Unapredite upravljanje projektima, resursima i portfolijima pomoću programa Microsoft Project da biste lakše pratili projekte i ostali organizovani.

Upravljanje projektima

Microsoft Project & Portfolio Management vam pomaže da lako realizujete projekte. Ugrađeni predlošci i poznate alatke za planiranje pomažu menadžerima projekata i projektnim timovima da ostanu produktivni.

Uređaj sa otvorenom Project datotekom koja prikazuje alatke za planiranje

Upravljanje portfolijima

Procenite i optimizujte portfolio projekata kako biste odredili prioritet inicijativa i dobili željene rezultate. Odlična integracija sa uslugom Power BI pruža naprednu analitiku, dok su zahvaljujući ugrađenim izveštajima svi u toku.

Slika grafikona, kružnog grafikona i odeljka unakrsne tabele „Indikator ključnih performansi“

Upravljanje resursima

Steknite uvid u način upotrebe resursa i sarađujte pomoću integrisanih alatki. Zahvaljujući pojednostavljenom upravljanju zadacima i vremenom, timovi mogu da ažuriraju podatke sa bilo kog mesta, što nadređenima omogućava bolji nadzor.

Uređaj koji prikazuje izveštaj unakrsne tabele „Zahtev za resursima“ i ekran telefona koji prikazuje prikaze kalendara za nadgledanje rasporeda za druge zadatke.

Pogledajte još toga iz usluge Office 365

Najavljujemo dostupnost aplikacije Office 365 Project Time Reporter

Vesti o programu Project

Microsoft Project postaje agilan

Uz Agile u programu Microsoft Project, možete da upravljate Agile projektima pomoću jednostavnih, vizuelnih tabli sa zadacima koje podržavaju Scrum, Kanban ili prilagođene tokove posla. Odaberite bilo koju tehnologiju koja odgovara vašem projektu: Agile, waterfall ili hibrid.

PROČITAJTE CELU PRIČU

Microsoft Project 2016 uz pretplatu na Office 365 je najnovija verzija programa Project. Prethodne verzije uključuju Project 2013, Project 2010 i Project 2007. Project 2016 je kompatibilan sa operativnim sistemima Windows 10, Windows 8.1 i Windows 7.