Project

Isporučivanje pobedničkih projekata

Poboljšajte upravljanje projektima, resursima i portfolijima pomoću programa Microsoft Project & Portfolio Management. Integrisane alatke za planiranje omogućavaju vam da lakše pratite projekte i ostanete organizovani.

Slika ugla ekrana tableta koji prikazuje plan projekta i grafikon u programu Project Professional Ugao ekrana tableta koji prikazuje plan projekta i grafikon u programu Project Professional

Istraživanje vesti i resursa vezanih za Project

Dodatni resursi dostupni su samo na engleskom jeziku

Logotip bloga programa Project, slika „Ispravke programa Project na konferenciji Ignite 2016“

Ispravke programa Project na konferenciji Ignite 2016

Saznajte novosti i najave o programu Project na konferenciji Ignite 2016. Sesije su sada dostupne na mreži.

Slika „Datoteka projekta otvorena u programu Project Professional, Office 365 Project Time Reporter“

Najavljujemo dostupnost aplikacije Office 365 Project Time Reporter

iOS aplikacija Office 365 Project Time Reporter najavljena prošle jeseni sada je dostupna u prodavnici Apple Store. Ta aplikacija članovima tima omogućava da prosleđuju vremenski definisane rasporede i prijavljuju tok zadataka koji se prate u usluzi Project Online.

Kontrolna tabla programa Project Professional otvorena na tabletu.

Dostupne su nove Office 365 Project Portfolio Dashboard aplikacije

Project Portfolio Dashboard aplikacije najavljene prošle jeseni sada su dostupne u Apple i Office prodavnicama aplikacija! Te aplikacije dobijate unapred konfigurisane sa moćnim kontrolnim tablama koje omogućavaju poslovnim liderima, menadžerima portfolija i menadžerima projekata da dobiju uvide u oblasti kao što su iskorišćenost resursa, performanse portfolija projekata, troškovi, aktivni rizici ili problemi i ključne kontrolne tačke.

Microsoft Surface tablet koji prikazuje prozor „Novi projekat“ u programu Project Online Professional.

Project Online Professional

Lako planirajte, pratite status i sarađujte sa drugima sa praktično bilo kog mesta. Project Online Professional održava projekte, resurse i timove organizovanim i na pravom putu. Počnite da ga koristite već danas.

Pogledajte proizvode i cene

Microsoft Project 2016 uz pretplatu na Office 365 je najnovija verzija programa Project. Prethodne verzije uključuju Project 2013, Project 2010 i Project 2007. Project 2016 je kompatibilan sa operativnim sistemima Windows 10, Windows 8.1 i Windows 7.

bfc1e2e3e0794308ae1690b70d2d600f
i52ELSi9E3M