Project Online Essentials

Project Online Essentials* pruža mogućnosti koje su članovima tima neophodne kako bi mogli da upravljaju zadacima, prosleđuju vremenski definisane rasporede i sarađuju sa kolegama.

*Project Online Essentials je programski dodatak za članove tima namenjen klijentima koji imaju Project Online Professional ili Project Online Premium.

{ProLiteMonthSubAnn|price}

mesečno po korisniku

U cenu nije uracunat porez.

Funkcije

Upravljanje vremenom i zadacima

Lako upravljajte svim obavezama u vezi sa vremenom i zadacima – unosite časove, dodajte stavke obaveza i dodeljujte zadatke drugim članovima tima – sve u jednom intuitivnom obrascu.

Ublažavanje problema i rizika

Lako dodajte probleme i rizike određenim projektnim zadacima da biste brzo identifikovali i ublažili probleme.

Intuitivna saradnja

Članovi tima mogu da skladište dokumente projekta na centralnom sajtu, prikazuju ažuriranja projekta i još mnogo toga – kako bi svi bili u toku.

Pristup sa praktično bilo kog mesta

Koristite omiljeni pregledač – Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome i mnoge druge – da biste pristupili programu Project Online Essentials na računaru, tablet računaru ili telefonu.

Povoljno rešenje

Uz Project Online Premium ili Project Server, Project Online Essentials vam pruža pravi broj alatki za obavljanje posla po pristupačnoj ceni.

Priče klijenata

Priče klijenata dostupne su samo na engleskom jeziku

Slika „Logotip preduzeća Hilti“

Proizvodnja, veliko preduzeće, Project Online Premium

Hilti

Korporacija Hilti sa sedištem u Šanu (Lihtenštajn) predstavlja privatno preduzeće koje pruža inovativne proizvode, sisteme i usluge građevinskim stručnjacima. Hilti sada ima proizvodne fabrike u više od 20 zemalja na šest kontinenata.

Situacija:
Preduzeću Hilti je bila neophodna najnovija tehnologija kako bi upravljalo projektima na efikasan i prilagodljiv način. Nedostajao mu je širi pregled projekata i trebala mu je centralizovana grupa resursa koja bi omogućila odgovarajuću dodelu radnih opterećenja zaposlenima.

Pogodnosti:

  • Pojednostavljeni IT zahtevi dok se zaposlenima omogućava da započnu i definišu projekte i odrede im prioritet
  • Veća produktivnost i ušteda na troškovima
  • Povećana agilnost, saradnja i prilagodljivost

Saznajte više
Slika „Logotip preduzeća ARUP“

Konsalting, veliko preduzeće, Project Online Premium

ARUP

Arup je kreativna sila koja stoji iza velikog broja vodećih svetskih projekata u oblasti građevine. Iz više od 90 kancelarija širom sveta, Arup planeri, dizajneri, inženjeri i konsultanti realizuju inovativne projekte za klijente iz celog sveta.

Situacija:
Arup je imao međunarodnu IT kancelariju za upravljanje portfolijima (PMO), ali su radnici morali ručno da prave izveštaje o statusu na osnovu unakrsnih tabela i podataka koje su regionalne kancelarije slale e-poštom.

Pogodnosti:

  • Brz, lak uvid u status projekata
  • Jednostavna, ali efikasna platforma za smišljanje ideja
  • Pristup podacima o projektu sa svakog mesta
  • Platforma za neprekidno poboljšanje

Saznajte više
Slika grafikona u TEI istraživanju

Tehnološki proizvodi i usluge

TEI istraživanje

Ukupni ekonomski uticaj programa Microsoft Project & Portfolio Management

Saznajte kako preduzeća koriste Microsoft Project & Portfolio Management za razvijanje ujednačenijih praksi za upravljanje projektima i dobijanje boljeg uvida u performanse portfolija projekata.

Saznajte više
Microsoft Surface tablet koji prikazuje ekran „Centar za projekte“ u programu Microsoft Project.

Microsoft Project & Portfolio Management partneri

Microsoft Project & Portfolio Management partneri su dokazani stručnjaci za primenu i proširenje programa Project. Povežite se sa partnerom-učesnikom koji vam može pomoći da utvrdite zahteve i primenite rešenje koje odgovara vašim poslovnim potrebama.

Isprobajte odmah sa partnerom