Project Online Premium

Upravljajte portfolijima, programima i resursima radi optimalnih rezultata.

Povežite se sa partnerom da biste dobili prilagođenu probnu verziju ili dokaz koncepta Opis alatke sa detaljima i odricanjem odgovornosti u vezi sa uslugom Project Online Premium kojom rukovodi partner

{POBuy|price}

mesečno po korisniku

sa godišnjom pretplatom

U cenu nije uracunat porez.

Upravljanje portfolijima, programima i resursima radi optimalnih rezultata

Laptop koji prikazuje listu zadataka programa Project u usluzi Office 365 na ekranu.

Poboljšajte vrednost portfolija

Pametne alatke na mreži pomažu vam da strateški procenite i optimizujete portfolio projekata kako biste povećali njegovu vrednost i realizovali poslovne ciljeve.

Poboljšajte rezultate projekata

Robusne alatke za planiranje, upravljanje vremenom i zadacima, kao i dodelu resursa pomažu vam da optimizujete planove projekata kako biste postigli bolje rezultate.

Poboljšajte saradnju

Odlična integracija sa alatkama za saradnju kao što su Skype za posao i Yammer podstiče timski rad i daje bolje krajnje rezultate svih projekata.

Donosite pametnije odluke

Ugrađene alatke za izveštaje i BI omogućavaju vam da vizuelizujete podatke kako biste stekli uvid u projekte, programe i portfolije i donosili kvalifikovanije odluke.

Funkcije

Robusno upravljanje portfoliom

+

Pojednostavljeno smišljanje ideja

Omogućite timovima da prosleđuju ideje o projektima pomoću Office aplikacija kao što su Outlook i SharePoint da biste mogli da evidentirate predloge vezane za portfolio sa svih nivoa organizacije.

Usklađivanje strategije

Uporedite ideje projekta sa poslovnim ciljevima kako biste procenili konkurentne zahteve, eliminisali loše usmerene inicijative i unapredili započinjanje projekta.

Optimizacija portfolija

Pokrenite scenarije optimizacije na osnovu određenih faktora, kao što su zahtevi vezani za budžet i resurse, da biste izabrali portfolio projekata koji pruža najveću vrednost.

Moćno izveštavanje

Odmah možete da dobijete uvide u izabrane portfolije pomoću jednostavnih mogućnosti izveštavanja i kontrolnih tabli sa rezimeima.

Upravljanje resursima u velikim preduzećima

+

Konsolidovani prikaz

Konsolidujte sve potencijalne projektne resurse u jedan prikaz da bi menadžeri resursa mogli da ih uporede u vidu standardizovanih podataka i da bi mogli da sastave timove koji se najbolje uklapaju.

Optimizovani resursi

Funkcija angažovanja resursa omogućava menadžeru resursa da odgovori na zahteve za resursima u zavisnosti od dostupnosti u portfoliju.

Pametni dizajn

+

Intuitivni početni ekran

Vizuelne pločice olakšavaju navigaciju kroz rešenje Microsoft Project & Portfolio Management i identifikaciju važnih koraka u upravljanju portfolijom projekata.

Poznati interfejs

Microsoft Project & Portfolio Management se dobija uz Office 365 i obuhvata poznate mogućnosti sistema Office koje će timovi brzo prepoznati, što skraćuje vreme obuke.

Pristup bilo kada, bilo gde

Timovi mogu da koriste omiljene uređaje i veb pregledače kako bi prikazivali, uređivali i prosleđivali projekte, portfolije i svakodnevne poslove i sarađivali na njima.

Integrisani tokovi posla

Projektni timovi mogu lako da uvezu tokove posla u Microsoft Project & Portfolio Management, što im omogućava da poboljšaju upravljanje i kontrolu.

Efikasno upravljanje projektima

+

Unos vremena i zadataka u pokretu

Poboljšani unos vremena i zadataka članovima tima omogućava da prosleđuju nove podatke iz većine pregledača. Menadžeri projekata odmah mogu da vide promene i brže donose kvalifikovane odluke.

Optimalno korišćenje resursa

Ugrađene funkcije za upravljanje resursima omogućavaju vam da sistematski rukujete zahtevima za resursima. Intuitivne toplotne mape pomažu vam da predvidite upotrebu resursa i upravljate njome.

Više vremenskih osa

Ugrađene vremenske ose pomažu vam da efikasno predstavite složene planove i razumete sve aspekte ili samo određene delove projekta.

Integrisana saradnja

+

Komunikacija u realnom vremenu

Integrisane alatke za komunikaciju kao što je Skype za posao omogućavaju članovima projektnog tima da sarađuju pomoću glasovnih i video razgovora ili ćaskanja u okviru programa Project.

Veća vidljivost

Koristite SharePoint sajt da biste delili ažuriranja kalendara i zadataka projekta. Timovi takođe mogu da šalju obaveštenja o zadacima putem e-pošte i da skladište datoteke projekta u usluzi OneDrive for Business.

Društveni feedovi za saradnju

Namenski Yammer feedovi za vesti u usluzi SharePoint korisni su za komunikaciju sa kolegama u realnom vremenu u vezi sa detaljima o projektu pomoću poslovnih mogućnosti za povezivanje.

Bolje donošenje odluka

+

Izveštaji o projektu

Koristite jedan od ugrađenih izveštaja koji se mogu prilagoditi, kao što su „Preopterećenost poslom“ i „Pregled resursa“, da biste stekli uvide, prenosili informacije zainteresovanim stranama i ostvarili rezultate.

Moćni BI

Steknite važne uvide u projekte, programe i portfolije pomoću fleksibilnih alatki za samouslužno poslovno obaveštavanje putem Excel usluga i usluge Power BI.

LOB integracija

Osnovni OData protokol omogućava vam da brzo prikupite podatke o projektu iz drugih poslovnih (LOB) sistema radi naprednog izveštavanja.

Office prodavnica

+

Programski dodaci za Office

Posetite novu Office prodavnicu da biste dobili Programski dodaci za Office koji proširuju funkcionalnost programa Project kako biste rešili jedinstvene poslovne probleme i probleme sa projektima.

Pojednostavljeni IT

+

Uvek ažurirani

Microsoft Project & Portfolio Management je usluga na mreži, tako da uvek sadrži najnovije alatke, funkcije i ispravke, pa IT odeljenje ne mora da brine o skupim nadogradnjama.

Pouzdana usluga

Uz Microsoft Project & Portfolio Management dobijate garanciju dostupnosti 99,9% vremena, kao i neprekidno pravljenje rezervne kopije podataka, najbolji oporavak od katastrofe i centre podataka širom sveta.

Non-stop podrška

Uz non-stop IT podršku korporacije Microsoft, Microsoft Project & Portfolio Management preduzeću omogućava da normalno radi, pa IT sektor može da se bavi važnijim stvarima.

Pristupačno rešenje

Microsoft Project & Portfolio Management ne zahteva plaćanje unapred za infrastrukturu i nudi fleksibilne planove pretplate, koji vam omogućavaju da snizite troškove tehnoloških rešenja.

Podrška za više zakupaca

Pokrećite izolovane instance usluge Microsoft Project & Portfolio Management koje ne zavise jedna od druge. Odvojene IT i PMO postavke omogućavaju svakoj strani da upravlja svojim postavkama.

Prilagođena programabilnost

IT tim može da koristi robusnu arhitekturu aplikacije i pravi prilagođene funkcije pomoću lako dostupnog kompleta za razvoj softvera (SDK).

Usaglašenost najviše klase

Microsoft Project & Portfolio Management je usaglašen sa raznim standardima specifičnim u ovoj grani industrije, uključujući ISO 27001, klauzule po EU modelu, ugovor HIPAA Business Associate Agreement (BAA) i FISMA.

Active Directory sinhronizacija

Dodajte resurse brzo i pouzdano pomoću poboljšane Active Directory sinhronizacija i skratite vreme za administratorske zadatke.

Imate još pitanja?

Resursi usluge Project Online

Sadržaj možda nije dostupan na svim jezicima

Slika tri osobe sa laptop računarima na sastanku za konferencijskim stolom

Proizvodnja, veliko preduzeće, Project Online

ARUP

Arup je kreativna sila koja stoji iza velikog broja vodećih svetskih projekata u oblasti građevine. Iz više od 90 kancelarija širom sveta, Arup planeri, dizajneri, inženjeri i konsultanti realizuju inovativne projekte za klijente iz celog sveta.

Situacija:
Arup je imao međunarodnu IT kancelariju za upravljanje portfolijima (PMO), ali su radnici morali ručno da prave izveštaje o statusu na osnovu unakrsnih tabela i podataka koje su regionalne kancelarije slale e-poštom.

Pogodnosti:

  • Brz, lak uvid u status projekata
  • Jednostavna, ali efikasna platforma za smišljanje ideja
  • Pristup podacima o projektu sa svakog mesta
  • Platforma za neprekidno poboljšanje

Saznajte više
Slika „Logotip bloga programa Project“

 

Blog programa Project

Saznajte najnovije informacije koje Project tim objavljuje na blogu programa Project. Pogledajte resurse, video zapise, alatke, savete i još mnogo toga za Project.

Saznajte više
Slika grafikona u TEI istraživanju

Tehnološki proizvodi i usluge

TEI istraživanje

Ukupni ekonomski uticaj programa Microsoft Project & Portfolio Management

Saznajte kako preduzeća koriste Microsoft Project & Portfolio Management za razvijanje ujednačenijih praksi za upravljanje projektima i dobijanje boljeg uvida u performanse portfolija projekata.

Saznajte više
Microsoft Surface tablet koji prikazuje ekran „Centar za projekte“ u programu Microsoft Project.

Microsoft Project & Portfolio Management partneri

Microsoft Project & Portfolio Management partneri su dokazani stručnjaci za primenu i proširenje programa Project. Povežite se sa partnerom-učesnikom koji vam može pomoći da utvrdite zahteve i primenite rešenje koje odgovara vašim poslovnim potrebama.

Isprobajte odmah sa partnerom