Logotip programa Project

Project Online Professional

Neka projekti, resursi i timovi budu organizovani i u toku. Lako i efikasno planirajte projekte, pratite status i sarađujte sa drugima sa praktično bilo kog mesta.

{PP365Buy|price}

mesečno po korisniku

Ili isprobajte odmah besplatno

U cenu nije uracunat porez.

Neka projekti, resursi i timovi budu organizovani i u toku

Microsoft Surface tablet koji prikazuje izveštaj „Radni rezime resursa“ u programu Project Online Professional.

Efikasno planiranje

Poznate automatizovane alatke za planiranje doprinose povećanju efikasnosti i skraćenju vremena potrebnog za obuku. Više vremenskih osa olakšavaju vizuelizaciju složenih rasporeda.

Donosite pametne odluke

Ugrađeni izveštaji pomažu zainteresovanim stranama da vizuelizuju podatke kako bi stekli uvide u projekte i donosili kvalifikovanije odluke.

Poboljšajte saradnju

Odlična integracija sa alatkama za saradnju kao što su Skype za posao i Yammer podstiče timski rad i daje bolje krajnje rezultate projekta.

Lako upravljanje resursima

Alatke za upravljanje resursima pomažu vam da izgradite projektne timove, tražite potrebne resurse i pravite efikasnije rasporede.

Funkcije

Pametno podešavanje

Pametno podešavanje

+

Brzi početak rada

Ekran „Prvi koraci“ vodi vas kroz osnovne mogućnosti, kao što su povezivanje zadataka i pravljenje vremenske ose, kako bi vam pomogao da brzo počnete sa radom.

Najbolji predlošci

Koristite jedan od prethodno ugrađenih predložaka u okviru Project klijenta i na sajtu Office.com kako biste dobili pristup najboljim planovima projekta.

Intuitivna pretraga

Koristite traku za pretragu „Pokaži mi“ – standardnu u većini Office proizvoda – da biste brzo pronašli korisne funkcije u programu Project i efikasnije radili.

Moćno planiranje

Moćno planiranje

+

Poznati grafikoni

Project klijent, izgrađen za profesionalne menadžere projekata, nudi poznate alatke, kao što su Gantovi grafikoni, kako bi vam pomogao da lako pravite rasporede i skratite vreme obuke.

Pametna automatizacija

Povećajte efikasnost pomoću automatizovanih funkcija. Automatski popunite datume početka i završetka na osnovu zavisnosti i koristite Nadzor zadataka da biste identifikovali još efikasnih rasporeda zadataka i resursa.

Više vremenskih osa

Ugrađene višestruke vremenske ose pomažu vam da vizuelno predstavite složene rasporede i razumete sve aspekte projekta. Lako delite vremenske ose pomoću poznatih Office alatki kao što je PowerPoint.

Intuitivne osnove

Osnove možete da koristite kao biste donosiocima odluka pomogli da prate i uporede stvarni napredak sa originalnim planom projekta.

Optimizovano upravljanje zadacima

Optimizovano upravljanje zadacima

+

Vizuelizovane relacije

Isticanje putanje zadatka na Gantovim grafikonima pomaže vam da razumete relaciju između zadataka i identifikujete koji su najvažniji za uspeh projekta.

Planiranje „Šta ako“

Podesite zadatke na „Neaktivno“ i pokrenite scenarije „Šta ako“ da biste odredili zadatke koji se najbolje uklapaju bez ponovnog pravljenja celog plana projekta.

Sinhronizovanje liste zadataka

Zahvaljujući sinhronizovanju liste zadataka članovi tima mogu da ažuriraju zadatke u usluzi SharePoint, a podaci se pojavljuju u Project klijentu.

Upravljanje resursima

Upravljanje resursima

+

Optimizovani resursi

Funkcija angažovanja resursa Ikona sa opisom alatke omogućava menadžerima projekata da formalno traže određene resurse. Planer tima vam pomaže da identifikujete i rešite potencijalne probleme sa resursima koji mogu da utiču na raspored.

Integrisana saradnja

Integrisana saradnja

+

Skype za posao

Integrisane alatke za komunikaciju kao što je Skype za posao olakšavaju saradnju pomoću glasa, video zapisa ili ćaskanja u okviru programa Project i uklanjaju potrebu za prebacivanjem sa aplikacije na aplikaciju.

Povezane aplikacije

Lako kopirajte informacije iz programa Project i nalepite ih u poznate Office aplikacije kao što su PowerPoint i Word. A OneDrive for Business pruža korisno skladište za predmete projekta.

Radni prostori za saradnju

Napravite namenski sajt projekta za deljenje informacija – ažuriranja statusa, razgovora i vremenskih osa projekta – kako bi članovi tima bili informisani.

Bolje donošenje odluka

Bolje donošenje odluka

+

Izveštaji o projektu

Moćni ugrađeni izveštaji, kao što su „Preopterećenost poslom“ i „Pregled resursa“ mogu da vam pomognu da dobijete uvide, prenesete informacije zainteresovanim stranama i postignete rezultate.

Office prodavnica

Office prodavnica

+

Programski dodaci za Office

Posetite novu Office prodavnicu da biste dobili programske dodatke za Office koji proširuju funkcionalnost programa Project kako biste rešili jedinstvene poslovne probleme i probleme sa projektima.

Pojednostavljeni IT

Pojednostavljeni IT

+

Klikni i pokreni

Tehnologija protoka omogućava vam da brzo instalirate Project klijent putem interneta, na internim mrežama, putem lokalnih sistema datoteka ili sa vanmrežnog medijuma.

Uvek ažurirani

Poput drugih Office 365 rešenja, Project klijent pruža automatska ažuriranja. Tako da ste uvek u toku sa najnovijim alatkama i funkcijama dok smanjujete opterećenje IT sektora.

Instalacija na više uređaja

Članovi tima mogu da instaliraju Project klijent na najviše pet računara kako bi mogli da pristupe planovima projekta sa bilo kog mesta na kom rade.

Podrška za više zakupaca

Pokrećite izolovane instance usluge nezavisno jednu od druge. Odvojene IT i PMO postavke omogućavaju svakoj strani da upravlja svojim postavkama.

Pouzdana usluga

Microsoft PPM dobijate sa garancijom 99,9% vremena rada, kao i najboljim pravljenjem rezervne kopije podataka, oporavkom od katastrofe i globalno redundantnim centrima podataka.

Usaglašenost najviše klase

Microsoft PPM je usaglašen sa raznim standardima specifičnim u ovoj grani industrije, uključujući ISO 27001, klauzule po EU modelu, ugovor HIPAA Business Associate Agreement (BAA) i FISMA.

Active Directory sinhronizacija

Dodajte resurse brzo i pouzdano pomoću poboljšane Active Directory sinhronizacije i skratite vreme za administratorske zadatke.

Non-stop podrška

Uz IT podršku 24 sata, 7 dana u nedelji korporacije Microsoft, Project doprinosi normalnom radu preduzeća i oslobađa IT sektor, tako da može da radi na više strateških inicijativa.

Prilagođena programabilnost

IT tim može da koristi robusnu arhitekturu aplikacije i pravi prilagođene funkcije pomoću lako dostupnog kompleta za razvoj softvera (SDK).

Imate još pitanja?

Priče klijenata

Priče klijenata su dostupne samo na engleskom jeziku

Logotip preduzeća Hilti

Proizvodnja, veliko preduzeće, Project Online

Hilti

Korporacija Hilti sa sedištem u Šanu (Lihtenštajn) predstavlja privatno preduzeće koje pruža inovativne proizvode, sisteme i usluge građevinskim stručnjacima. Hilti sada ima proizvodne fabrike u više od 20 zemalja na šest kontinenata.

Situacija:
Preduzeću Hilti je bila neophodna najnovija tehnologija kako bi upravljalo projektima na efikasan i prilagodljiv način. Nedostajao mu je širi pregled projekata i trebala mu je centralizovana grupa resursa koja bi omogućila odgovarajuću dodelu radnih opterećenja zaposlenima.

Pogodnosti:

  • Pojednostavljeni IT zahtevi dok se zaposlenima omogućava da započnu i definišu projekte i odrede im prioritet
  • Veća produktivnost i ušteda na troškovima
  • Povećana agilnost, saradnja i prilagodljivost

Saznajte više
Tri osobe sa laptop računarima imaju sastanak za konferencijskim stolom

Konsalting, veliko preduzeće, Project Online

ARUP

Arup je kreativna sila koja stoji iza velikog broja vodećih svetskih projekata u oblasti građevinarstva. Iz više od 90 kancelarija širom sveta, Arup planeri, dizajneri, inženjeri i konsultanti realizuju inovativne projekte za klijente iz celog sveta.

Situacija:
Arup je imao međunarodnu IT kancelariju za upravljanje portfolijima (PMO), ali su radnici ručno morali da prave izveštaje o statusu na osnovu unakrsnih tabela i podataka koje su regionalne kancelarije slale e-poštom.

Pogodnosti:

  • Brz, lak uvid u status projekata
  • Jednostavna, ali efikasna platforma za smišljanje ideja
  • Pristup podacima o projektu sa svakog mesta
  • Platforma za neprekidno poboljšanje

Saznajte više
Grafikon preuzet iz TEI istraživanja koji prikazuje četvorodelnu strategiju za transformisanje čitavog preduzeća

Tehnološki proizvodi i usluge

TEI istraživanje

Ukupan ekonomski uticaj usluge Microsoft PPM

Saznajte kako preduzeća koriste Microsoft Project & Portfolio Management (PPM) za razvijanje ujednačenijih praksi za upravljanje projektima i dobijanje boljeg uvida u performanse portfolija projekata.

Saznajte više
Microsoft Surface tablet koji prikazuje Project datoteku sa vremenskom osom projekta i Gantovim grafikonom u programu Project Professional.

Project Online Professional

Lako planirajte, pratite status i sarađujte sa drugima sa praktično bilo kog mesta. Project Online Professional održava projekte, resurse i timove organizovanim i na pravom putu. Počnite da ga koristite već danas.

Kupite odmah