Project

Upravljanje portfolijom

Optimizujte portfolio projekata kako biste odredili prioritet inicijativa i dobili željene rezultate. Odlična integracija sa uslugom Power BI pruža naprednu analitiku, a zahvaljujući ugrađenim izveštajima, svi su u toku.


Optimizacija portfolija

Microsoft Project pomaže donosiocima odluka da lako oblikuju različite scenarije portfolija kako bi napravili najbolji strateški plan procenom predloga projekata u odnosu na strateške poslovne vodiče i uzimajući u obzir cenu i ograničenja resursa u okviru organizacije.
Device with Project file open showing reports and graphs
Device showing Project report including project list and graph

Sistematska procena predloga projekata

Microsoft Project pomaže organizaciji da evidentira i proceni ideje za projekte iz svih delova organizacije putem standardizovanog procesa koji upravi pruža detaljne poslovne slučajeve i projektne povelje na pregled.

Odlična integracija sa uslugom BI

Koristite alatke kao što su Power BI Pro i Excel da biste stekli uvide iz više portfolija. Osnovni OData protokol omogućava vam da brzo prikupite podatke o portfoliju iz drugih poslovnih (LOB) sistema radi daljeg izveštavanja.
Device showing Power BI open with data visualizations
Device with Project file with report including graphs and tables

Izveštaji odmah spremni za korišćenje

Delite jedan od ugrađenih izveštaja u organizaciji kako bi svi bili u toku. Izveštaji obuhvataju sve od preopterećenosti poslom do finansija.

Pratite Project

Pratite Project u usluzi LinkedIn

Pratite Project u usluzi Twitter

Pratite Project na sajtu Facebook

Project blog