Project Professional

Neka projekti, resursi i timovi budu organizovani i u toku. Pomoću programa Project Professional 2016 lako možete da planirate projekte i da sarađujete na njima sa praktično bilo kog mesta.

{PP2016Buy|price}

Ili isprobajte besplatno odmah

Neka projekti, resursi i timovi budu organizovani i u toku

Laptop prikazuje prozor za programskim dodacima sistema Office u programu Project Professional.

Brzi prvi koraci

Koristite ekran „Prvi koraci“ da biste brzo saznali o novim funkcijama. Unapred ugrađeni predlošci programa Project pomažu vam da krenete pravim putem.

Efikasno planiranje

Poznate automatizovane alatke za planiranje doprinose povećanju efikasnosti i skraćenju vremena potrebnog za obuku. Više vremenskih osa olakšava vizuelizaciju složenih rasporeda.

Lako upravljanje resursima

Alatke za upravljanje resursima pomažu vam da izgradite timove projekta, zatražite potrebne resurse i pravite efikasnije rasporede.

Donošenje pametnih odluka

Ugrađeni izveštaji pomažu zainteresovanim stranama da vizuelizuju podatke kako bi stekle uvide u projekte i donosile kvalifikovanije odluke.

Funkcije

Pametno podešavanje

+

Brzi početak rada

Ekran „Prvi koraci“ vodi vas kroz osnovne mogućnosti, kao što su povezivanje zadataka i pravljenje vremenske ose, kako bi vam pomogao da brzo počnete sa radom.

Najbolji predlošci

Koristite jedan od prethodno ugrađenih predložaka u okviru programa Project Professional i na sajtu Office.com kako biste dobili pristup najboljim planovima projekta.

Intuitivna pretraga

Koristite traku za pretragu „Pokaži mi“ – standardnu u većini Office proizvoda – da biste brzo pronašli korisne funkcije u programu Project i efikasnije radili.

Moćno planiranje

+

Poznati grafikoni

Project Professional, izgrađen za profesionalne menadžere projekata, nudi poznate alatke, kao što su Gantovi grafikoni, kako bi vam pomogao da lako pravite rasporede i skratite vreme obuke.

Pametna automatizacija

Povećajte efikasnost pomoću automatizovanih funkcija. Automatski popunite datume početka i završetka na osnovu zavisnosti i koristite Nadzor zadataka da biste identifikovali još efikasnih rasporeda zadataka i resursa.

Više vremenskih osa

Ugrađene višestruke vremenske ose pomažu vam da vizuelno predstavite složene rasporede i razumete sve aspekte projekta. Lako delite vremenske ose pomoću poznatih Office alatki kao što je PowerPoint.

Intuitivne osnove

Osnove možete da koristite kao biste donosiocima odluka pomogli da prate i uporede stvarni napredak sa originalnim planom projekta.

Optimizovano upravljanje zadacima

+

Vizuelizovane relacije

Isticanje putanje zadatka na Gantovim grafikonima pomaže vam da razumete relaciju između zadataka i identifikujete koji su najvažniji za uspeh projekta.

Planiranje „Šta ako“

Podesite zadatke na „Neaktivno“ i pokrenite scenarije „Šta ako“ da biste odredili zadatke koji se najbolje uklapaju bez ponovnog pravljenja celog plana projekta.

Sinhronizovanje liste zadataka

Zahvaljujući sinhronizovanju liste zadataka članovi tima mogu da ažuriraju zadatke u usluzi SharePoint, a podaci se pojavljuju u Project Professional.

Upravljanje resursima

+

Konsolidovani prikaz

Konsolidujte sve potencijalne resurse projekta u jedan prikaz da bi menadžeri resursa mogli da ih uporede u vidu standardizovanih podataka i da bi mogli da sastave timove koji se najbolje uklapaju.

Optimizovani resursi

Funkcija angažovanja resursaOpis alatke sa zahtevima za angažovanje resursa omogućava vam da zatražite određene resurse. Planer tima vam pomaže da identifikujete i rešite potencijalne probleme sa upravljanjem resursima koji mogu da utiču na raspored.

Integrisana saradnja

+

Skype za posao

Integrisane alatke za komunikaciju kao što je Skype za posao olakšavaju saradnju pomoću glasa, video zapisa ili ćaskanja u okviru programa Project i uklanjaju potrebu za prebacivanjem sa aplikacije na aplikaciju.

Povezane aplikacije

Lako kopirajte informacije iz programa Project i nalepite ih u poznate Office aplikacije kao što su PowerPoint i Word. A OneDrive for Business pruža korisno skladište za predmete projekta.

Radni prostori za saradnju

Napravite namenski sajt projekta za deljenje informacija – ažuriranja statusa, razgovora i vremenskih osa projekta – kako bi članovi tima bili informisani.

Sinhronizovanje usluge Project Online Premium i sistema Project Server

Sinhronizujte Project Professional 2016 rasporede sa uslugom Project Online Premium i sistemom Project Server 2016.

Bolje donošenje odluka

+

Izveštaji o projektu

Moćni ugrađeni izveštaji, kao što su „Preopterećenost poslom“ i „Pregled resursa“ mogu da vam pomognu da dobijete uvide, prenesete informacije zainteresovanim stranama i postignete rezultate.

Office prodavnica

+

Programski dodaci za Office

Posetite novu Office prodavnicu da biste dobili Programski dodaci za Office koji proširuju funkcionalnost programa Project kako biste rešili jedinstvene poslovne probleme i probleme sa projektima.

Priče klijenata

Priče klijenata dostupne su samo na engleskom jeziku

Slika „Logotip preduzeća Xerox“

Profesionalne usluge, veliko preduzeće

Xerox

Xerox Services Healthcare Payer Group predstavlja međunarodnu uslužnu organizaciju sa preko 860 IT stručnjaka, uključujući 410 softverskih projektanata. Matično preduzeće Xerox jedno je od vodećih svetskih dobavljača usluga upravljanja poslovnim procesima i dokumentima.

Situacija:
Preduzeće je moralo da učini projektne timove za globalni razvoj kohezivnijim, produktivnijim i konkurentnijim. Niz akvizicija rezultirao je mešavinom nezavisnih i domaćih alatki i metodologija za razvoj softvera i upravljanje projektima.

Pogodnosti:

  • Povećanje produktivnosti za 40 procenata
  • Snižavanje IT troškova za 30 procenata
  • Fleksibilnije korišćenje razvojnih resursa

Slika „Logotip preduzeća Core Construction“

Građevina, srednje tržište

Core Construction

CORE Construction sa sedištem u Feniksu (Arizona) jeste nacionalno rangirano komercijalno građevinsko preduzeće strogo posvećeno svojim osnovnim vrednostima: integritetu, pravičnosti, neprekidnom poboljšanju i rezultatima.

Situacija:
Preduzeće CORE Construction želelo je da se standardizuje pomoću pristupačne alatke za upravljanje rasporedima građevinskih projekata, a izvršnom osoblju bio je neophodan bolji uvid u portfolio projekata preduzeća vrednosti 700 miliona USD.

Pogodnosti:

  • Sniženi troškovi
  • Povećana tačnost podataka uz kontrolnu tablu koja objavljuje dosledne, konsolidovane podatke o projektima
  • Povećane stope profita uz bolje donošenje odluka zahvaljujući pristupu podacima o rasporedu projekta

Slika grafikona u TEI istraživanju

Tehnološki proizvodi i usluge

TEI istraživanje

Ukupni ekonomski uticaj programa Microsoft Project & Portfolio Management

Saznajte kako preduzeća koriste Microsoft Project & Portfolio Management za razvijanje ujednačenijih praksi za upravljanje projektima i dobijanje boljeg uvida u performanse portfolija projekata.

Microsoft Surface tablet prikazuje datoteku projekta otvorenu u programu Project Professional.

Isprobajte Project besplatno

Lako planirajte, pratite status i sarađujte sa drugima sa praktično bilo kog mesta. Project Professional 2016 održava projekte, resurse i timove organizovanim i na pravom putu. Počnite da koristite besplatnu probnu verziju već danas.

Isprobajte odmah