Pogledajte šta naši partneri rade uz SharePoint

Iskoristite saradnju u usluzi Office 365 na najbolji način. Obratite se nekom od naših certifikovanih partnera.

Istaknuti partner

AddIn365

AddIn365 proizvodi za digitalno radno mesto pomažu organizacijama da naprave angažovanu i produktivnu radnu snagu.

Wizdom

Oslobodite svog unutrašnjeg intranet superheroja pomoću intranet rešenja spremnog za upotrebu, koje je zasnovano na najboljim praksama stotina preduzeća.

K2

Podstaknite digitalnu transformaciju pomoću aplikacija za poslovne procese koje koriste jednostavne kodove i povezuju ljude, podatke, odluke i sisteme.

Metalogix

Premestite sadržaj, upravljajte njim i zaštitite ga kako bi vaše preduzeće imalo slobodu da sarađuje bez rizika od gubitka informacija.

Valo

Unesite svoju strast u intranet i pretvorite ga u najbolji resurs vašeg preduzeća kako bi ono imalo slobodu da sarađuje.

Nintex

Automatizujte procese pomoću toka posla „postavi pokazivač i klikni“ koji povezuje svaku osobu, sektor i sistem u vašem preduzeću.

AvePoint

Ubrzajte migraciju usluge Office 365 i sistema SharePoint, upravljanje njima i njihovu zaštitu.

Gimmal

Pojednostavite transformaciju digitalnog radnog prostora i unapredite poslovne procese u svakoj fazi životnog ciklusa informacija.

Aderant

Postavite celokupno znanje svoje advokatske firme na jedno mesto putem intraneta, ekstraneta, aplikacija za pretragu i rešenja za mobilnost.

Adobe Sign

Najjednostavnije iskustvo sa potpisivanjem na svim uređajima. Transformišite ručne procese u potpuno digitalna iskustva.

Pronađite još partnera i aplikacija za svoje preduzeće

Pridružite nam se

Želite da postanete SharePoint partner?

Certifikovani partneri predstavljaju važan deo SharePoint tima! Podstaknite digitalnu transformaciju za klijente tako što ćete kreirati povezani radni prostor pomoću Office 365 usluga za saradnju, uključujući SharePoint i OneDrive.

Pridružite se Office programu za projektante

Poboljšajte Office 365 platformu! Nikada nije bilo lakše proširiti i prilagoditi SharePoint radi izgradnje modernog radnog prostora i angažovanja korisnika.