Skype za posao na svim uređajima

Za uspešnu komunikaciju neophodne su odgovarajuće alatke. Skype za posao nudi pouzdane uređaje certifikovanih partnera koji će vam pružiti prilagođen i poboljšan utisak pri radu – bez obzira na to da li ste u kancelariji, sali za konferencije ili u pokretu.

Dve osobe rade za stolom, jedna na telefonu, a druga na laptopu pomoću programa Skype za posao. slikaDve osobe rade za stolom, jedna na telefonu, a druga na laptopu pomoću programa Skype za posao

Donosimo Skype za posao Online mogućnosti u Microsoft Teams.

Saznajte više

Aplikacije i preuzimanja

Koristite pametni telefon, tablet ili računar za praktičnu poslovnu komunikaciju, uključujući razmenu trenutnih poruka, sastanke i glasovne pozive. Zahvaljujući poznatom utisku pri radu koji Skype nudi, lako možete da počnete da ga koristite na Android™, iOS, Mac i Windows uređajima.

Telefon koji prikazuje ekran poziva u programu Skype za posao i laptop koji prikazuje poziv u programu Skype za posao sa članovima tima koji dele PowerPoint prezentaciju
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.
u1BX-dDnPAo
Zatvori video
Napomena: Video je na engleskom jeziku.