Skype sastanci

Skype za posao u usluzi Office 365 pruža kompletno rešenje za sastanke na mreži.

Pogledajte planove i cene
Slika žene i muškarca koji koriste Skype sastanke na tabletu, a žena drži telefonŽena i muškarac koriste Skype sastanke na tabletu, a žena drži telefon

Donosimo Skype za posao Online mogućnosti u Microsoft Teams.

Saznajte više
Laptop prikazuje sastanak u programu Skype sa slikama pozivalaca i prezentacijom

Skype sastanci

Skype sastanci omogućavaju audio, video i veb konferencije na internetu, uz mogućnost planiranja sastanka unapred ili pokretanja novog u bilo kom trenutku. Sastanku može da se pridruži do 250 osoba pomoću pametnih telefona, tableta, PC računara, telefona i uređaja za sobe za sastanke.

Pridruživanje jednim dodirom

Lako se pridružite jednim dodirom ili klikom iz kalendara, podsetnika za sastanak ili klijenta Skype za posao.

HD video-konferencije s više učesnika

Neka video postane prirodniji deo vašeg svakodnevnog poslovanja uz 1080p rezoluciju i prikaz do 6 osoba istovremeno uživo.

Deljenje sadržaja

Fokusirajte se na stvari koje radite zajedno, čak i kad ste daleko, uz integrisano koautorstvo u realnom vremenu, deljenje radne površine, deljenje aplikacija i PowerPoint prezentacije.

Windows tablet prikazuje emitovanje Skype sastanka

Emitovanje Skype sastanka

Emitovanje Skype sastanka proširuje doseg Skype sastanaka na najviše 10.000 učesnika za vebinare, sastanke svih zaposlenih i druge prezentacije jedne osobe publici. Opcije planiranja vam omogućavaju da ograničite publiku na osobe u svojoj organizaciji ili da otvorite sastanak za sve na internetu.

Integrisane kontrole za produkciju

Držite prezentacije u usluzi Skype za posao i upravljajte kompletnim iskustvom koristeći jedan dodir da biste odabrali kada učesnici mogu da vide video, sadržaj ili i jedno i drugo. Nema potrebe da učite zasebnu alatku.

Protok putem usluge Azure

Pridružite se emitovanju putem pregledača na gotovo svakom uređaju i gledajte prenos u realnom vremenu ili nakon emitovanja uz isporuku sadržaja visokog kvaliteta koju omogućava Microsoft Azure. Jednim dodirom pauzirajte, premotavajte unazad i unapred.

Prilagođavanje utiska pri radu

Pružite publici distribucije mogućnost da se oglasi uz izražavanje osećanja i prozivanje koje omogućava Bing Pulse. Omogućite publici razgovore pomoću usluge Yammer. Dodajte distribuciji jedinstveni URL da biste publici olakšali prelazak na sledeći korak.

Ruka koja drži mobilni uređaj i koristi Skype za upućivanje poziva

Audio konferencija korporacije Microsoft

Audio konferencija korporacije Microsoft omogućava svakome da se pridruži Skype sastancima koristeći samo telefon. To je korisno ako vam je u datoj situaciji lakše da se pridružite putem telefona nego putem tableta ili računara, kao i ako se nađete na mestu gde nemate pristup internetu.

Lokalni brojevi za uključivanje biranjem

Lako se pridružite koristeći broj za biranje koji je automatski uključen u svaki poziv za Skype sastanak i odaberite lokalni broj za biranje u mnogim zemljama širom sveta kako biste umanjili troškove poziva.

Lako pozivanje

Dodajte osobu u Skype sastanak u realnom vremenu jednostavnim kucanjem njenog broja telefona. Skype za posao će je pozvati umesto vas.

Spisak i kontrole sastanka

Koristite spisak sastanka u programu Skype za posao da biste videli ko se pridružio sastanku preko interneta i preko telefona, da biste videli ko govori i po potrebi privremeno isključili osobe u bučnim okruženjima.

Dve žene i dva muškarca u sobi za konferencije. Jedan muškarac drži prezentaciju

Uređaji za Skype sastanke

Proširite iskustvo Skype sastanaka na sve sobe za sastanke sa deljenjem zvuka, HD video zapisa i sadržaja.

Microsoft Surface Hub

Oslobodite moć grupe uz Microsoft Surface Hub, moćan uređaj za timsku saradnju dizajniran da na prirodan način unapredi zajednički rad ljudi.

Skype Room Systems od partnera

Poboljšajte prostore za sastanke počevši od malih, zbijenih prostora do velikih konferencijskih soba pomoću bogatog Skype za posao iskustva za saradnju koje je jednostavno za korišćenje, primenu i upravljanje. Započnite sastanke na vreme tako što ćete se pridružiti pomoću jednog dodira, zatim odmah projektujte sadržaj na ekranu u sobi i delite ga sa udaljenim učesnicima preko njihovih Skype za posao klijenata na pametnim telefonima ili laptop računarima. Izaberite odgovarajući sistem i audio i video periferijske uređaje od nekog od naših partnera: Logitech, Crestron, Polycom i Lenovo.

Međuoperativnost video zapisa u oblaku

Polycom RealConnect za Office 365, koji je sada dostupan u SAD i Kanadi, jeste prvo rešenje za međuoperativnost video zapisa u oblaku koje neometano povezuje uređaje preduzeća Polycom, Cisco i drugih popularnih prodavaca sa sastancima u programu Skype za posao u okviru usluge Office 365. Pomoću ovog rešenja uživaćete pri radu sa sastancima u programu Skype za posao koji sada može da obuhvati neizvorne video uređaje.

Funkcioniše sa opremom koju danas koristite

Rešenje je zasnovano na arhitekturi koja podržava najveći izbor uređaja i mreža. Funkcioniše sa postojećom opremom za video konferencije uz niske troškove vlasništva.

Lako obezbeđivanje IT-a i jednostavnosti za krajnje korisnike

Pošto je usluga potpuno integrisana sa uslugom Office 365, možete brzo da dodeljujete licence svima u organizaciji sa portala za administraciju. Uputstva za pridruživanje VTC-u uključena su u svaki novi poziv za sastanak bez dodatnih koraka, tako da svi mogu da se pridruže sastanku u programu Skype za posao.

Čovek i žena koriste laptop za video konferenciju sa drugim osobama
„Ušteda novca uz Skype za posao podržava našu stratešku inicijativu da preusmerimo operativne uštede u proizvodnju – što nam omogućava inovacije iz perspektive istraživanja i razvoja odnosno marketinga. Želimo da novac uložimo u oblasti koje će povećati našu konkurentnost.“

– Džordž Autland, viši menadžer Microsoft projekata i strategije, Newell Rubbermaid

Još resursa

Blog programa Skype za posao

Pročitajte šta je novo i pronađite korisne savete i trikove.

Nove mogućnosti za velika preduzeća

Upoznajte se s novim mogućnostima za velika preduzeća, uključujući nove opcije za sastanke i glas u usluzi Skype za posao.

Glasovne funkcije u programu Skype za posao

Pogledajte naš besplatni vebkast da biste saznali kako Skype za posao i Office 365 mogu da pomognu vašim zaposlenima da se povežu i komuniciraju na nove načine.