Skype za posao

U središtu velikih timova jeste dobra komunikacija

Povezivanje timova pomoću iskustva koje vole u Office aplikacijama koje svakodnevno koriste. Sada pomoću programa Skype za posao možete da pojednostavite infrastrukturu jednom platformom za pozivanje, konferencije, video i deljenje.

Pogledajte planove i ceneDodatno istraživanje
Slika ugla laptop ekrana koji prikazuje tekući sastanak u programu Skype za posao sa listom učesnikaUgao laptop ekrana koji prikazuje tekući sastanak u programu Skype za posao sa listom učesnika

Donosimo Skype za posao Online mogućnosti u Microsoft Teams.

Saznajte više

Komunicirajte na svim uređajima

Povežite tim na svakom mestu pomoću aplikacija za mobilne uređaje u operativnim sistemima Windows, iOS i Android ili dovedite udaljene učesnike u prostore za sastanke svih veličina pomoću usluge Room Systems u programu Skype za posao i Surface Hub uređaja.

Saznajte više

Sastajte se pod sopstvenim uslovima

Radite kao da se svi nalazite u istoj prostoriji, čak i kada niste. Skype za posao dizajniran je tako da zadovolji sve vaše potrebe u vezi sa sastancima, od sesija za saradnju tima do striminga uživo ili uključivanja u konferenciju biranjem pomoću telefona.

Saznajte više

Moderni telefonski sistemi

Upućujte, primajte i prenosite poslovne pozive u kancelariji, kod kuće ili na putu, pomoću telefona, računara i mobilnog telefona. Povećajte agilnost i konsolidujte upravljanje pomoću glasovnih usluga u usluzi Office 365.

Saznajte više

Bezbednost, kontrola i usaglašenost

Dobijte potpunu bezbednost, kontrolu i usaglašenost koje se pružaju od korisnika do preduzeća. Sve to uz tehnologiju razmere na zahtev i mogućnost upravljanja uslugom Office 365.

„Uz nove usluge za sastanke i glas, Office 365 postaje bogatiji i ima više funkcija. Pruža nam jednostavno okruženje za saradnju i međusobnu interakciju u globalno rasprostranjenom preduzeću. Što bolje komuniciramo, bolje ćemo funkcionisati kao preduzeće.“

– Džejson Sele, direktor IT odseka, Zetec


Želite samo besplatan Skype?

Idite na Skype.com.

Microsoft Skype za posao 2016 uz pretplatu na Office 365 jeste najnovija verzija programa Skype za posao. Prethodne verzije obuhvataju Lync 2013 i Lync 2010. Skype za posao 2016 kompatibilan je sa operativnim sistemima Windows 10, Windows 8.1 i Windows 7.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.