U središtu velikih timova jeste dobra komunikacija

Povezivanje timova pomoću iskustva koje vole u Office aplikacijama koje svakodnevno koriste. Sada pomoću programa Skype za posao možete da pojednostavite infrastrukturu jednom platformom za pozivanje, konferencije, video i deljenje.

Pogledajte planove i ceneIstražite još
Slika ugla laptop ekrana koji prikazuje Skype za posao sastanak u toku sa listom učesnikaUgao laptop ekrana koji prikazuje Skype za posao sastanak u toku sa listom učesnika

Nove mogućnosti, sada u usluzi Office 365

Pogledajte kako Skype za posao donosi poslovne mogućnosti u okviru novog Office 365 plana

Saznajte više

Skype na više uređaja

Povežite se sa timom sa bilo kog mesta pomoću aplikacija za mobilne uređaje na Windows, iOS i AndroidTM uređajima ili dovedite udaljene učesnike u prostore za timski rad svih veličina pomoću sistema sobe programa Skype za posao i uređaja Surface Hub.

Saznajte više

Kompletno rešenje za sastanke

Radite kao da ste svi u istoj prostoriji čak i ako niste. Skype za posao dizajniran je tako da zadovolji sve vaše potrebe, od timskih sesija za saradnju do masovnih emitovanja ili uključivanja u konferenciju biranjem pomoću telefona.

Saznajte više

Moderni glasovni pozivi uz oblak privatne telefonske centrale

Upućujte, primajte i prenosite poslovne pozive u kancelariji, kod kuće ili na putu, pomoću telefona, računara i mobilnog telefona. Povećajte agilnost i konsolidujte upravljanje pomoću glasovnih usluga u usluzi Office 365.

Saznajte više

Bezbednost, kontrola i usaglašenost

Dobijte potpunu bezbednost, kontrolu i usaglašenost koje se pružaju od korisnika do preduzeća. Sve to uz tehnologiju razmere na zahtev i mogućnost upravljanja uslugom Office 365.

„Uz nove usluge za sastanke i glas, Office 365 postaje bogatiji i ima više funkcija. Pruža nam jednostavno okruženje za saradnju i međusobnu interakciju u globalno rasprostranjenom preduzeću. Što bolje komuniciramo, bolje ćemo funkcionisati kao preduzeće.“

– Džejson Sele, direktor IT odseka, Zetec


Želite samo besplatan Skype?

Idite na Skype.com.


iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.