Telefonski sistem u usluzi Office 365

Koristite Office 365 kao jedini poslovni telefonski sistem za pozivanje kolega, Skype korisnika i brojeva telefona širom sveta.

Pogledajte planove i cene

Donosimo Skype za posao Online mogućnosti u Microsoft Teams.

Saznajte više
Čovek koji sedi za stolom sa telefonom i mobilnim uređajem

Telefonski sistem u usluzi Office 365

Pojednostavite poslovanje pomoću pouzdanog telefonskog rešenja zasnovanog a oblaku. Telefonski sistem u usluzi Office 365 pruža funkcije koje su vam neophodne kako biste uklonili tradicionalne sisteme lokalne telefonske mreže i troškove povezane sa njima.

Uobičajene funkcije pozivanja

Prenos, zadržavanje i nastavljanje poziva jednim dodirom. Neka vaš pomoćnik prima pozive u vaše ime. Odgovarajte na pozive za druge osobe iz tima kad one nisu dostupne.

Govorna pošta

Iskoristite pogodnosti ugrađene govorne pošte, integrisane sa sistemom Exchange, da biste brzo odgovarali na propuštene pozive.

Podrazumevano šifrovanje

Zaštitite privatnost i intelektualnu svojinu ugrađenim šifrovanjem koje je podrazumevano omogućeno. Nije potreban VPN.

Laptop sa programom Skype za posao i otvorenim ekranom za dodelu brojeva.

Fleksibilan plan pozivanja

Pojednostavite sisteme

Planovi pozivanja telefonskom sistemu donose pogodnosti usluge u oblaku prebacivanjem telefonskih potreba u Office 365.

Podignite usluge na viši nivo

Pošto su planovi pozivanja deo usluge Office 365, oni omogućavaju usluge, bezbednost i podršku kojoj tradicionalne telefonske linije ne mogu da pariraju.

Povežite preduzeće

Pomoću planova pozivanja možete da objedinite komunikacione usluge u usluzi Office 365 i integrišete pozivanje sa poslovnim procesima da biste povećali produktivnost.

Žena hoda i gleda u svoj mobilni uređaj.

Mogućnost povezivanja sa oblakom

Mogućnost povezivanja sa oblakom koristi lokalni softver za povezivanje postojećih telefonskih linija sa telefonskim sistemom u usluzi Office 365. To korisnicima omogućava da koriste telefonski sistem širom sveta sa uslugama pozivanja koje obezbeđuje telekomunikacioni operater po svom izboru umesto plana pozivanja.

Zaštita ulaganja

Sa telefonskim sistemom koristite postojeće telefonske linije, brojeve telefona i planove pozivanja.

Fleksibilnost primene

Sve verzije softvera za Skype za posao Server obuhvataju mogućnost povezivanja sa oblakom. Koristite postojeću instalaciju za Skype za posao Server ako je dostupna ili postavite novu primenu bez velikog uticaja na okolinu. Migrirajte neke ili sve korisnike u telefonski sistem i iskoristite svoje postojeće telefonske linije i usluge.

Windows tablet sa prikazom biranja brojeva u programu Skype za posao.

Pozivanje osoba

Skype za posao omogućuje voice-over-IP (VoIP) pozivanje preko mreže i interneta za korisnike u vašem preduzeću, korisnike usluge Skype za posao u drugim preduzećima i pojedinačne korisnike usluge Skype širom sveta. Korisnici lako mogu da dodaju video ili deljenje sadržaja bilo kom pozivu.

Biranje po imenu, iz sistema Office

Lako doprite do ljudi, onda kad su vam potrebni, jednim dodirom ili klikom sa spiska kontakata u usluzi Skype za posao ili sa kontakt kartice iz bilo koje Office aplikacije.

Mogućnost povezivanja u usluzi Skype

Povezujte se, komunicirajte i sarađujte s kolegama, potrošačima, drugim preduzećima, kao i prijateljima i porodicom – svim korisnicima usluge Skype – putem glasa i HD video-zapisa.

Pristup sa bilo kog mesta

Upućujte i primajte poslovne pozive u kancelariji, kod kuće ili na putu koristeći poslovni broj na pametnom telefonu, tabletu, PC računaru ili stonom telefonu. Uz Office 365 pozivi vas prate gde god da ste.

Još resursa

Nove mogućnosti za velika preduzeća

Upoznajte se sa novim mogućnostima za velika preduzeća, uključujući nove mogućnosti za sastanke i glasovne mogućnosti u programu Skype za posao.

Započnite vođeni obilazakZapočnite vođeni obilazak poslovnih funkcija usluge Office 365 tako što ćete popuniti obrazac na stranici za registraciju

Bela knjiga o tržišnim zahtevima za uslugama zasnovanim na tehnologiji oblaka

Bela knjiga „Tržišni zahtevi za uslugama zasnovanim na tehnologiji oblaka“ posmatra promenljive stavove velikih preduzeća kad je reč o primeni komunikacionih rešenja zasnovanih na tehnologiji oblaka.

Pročitajte više Pročitajte više u beloj knjizi „Tržišni zahtevi za uslugama zasnovanim na tehnologiji oblaka“ tako što ćete ispuniti ovaj obrazac
Zatvori video
6339d3b1-9a86-4d4e-b74b-2f1bb69fdf85