Nabavite Office 365 besplatno

Nije reč o probnoj verziji! Studenti i nastavnici ispunjavaju uslove za Office 365 Education, koji uključuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote, a sada i Microsoft Teams, kao i dodatne alatke za učionice.

Sve što je potrebno da biste započeli jeste da unesete važeću ispod.

Uštedite vreme i budite uspešni uz besplatan Office

Napravljen za nastavnike i studente, pun moćnih alatki i dostupan sa vaših omiljenih uređaja.

Organizovanje na jednom mestu

Hvatajte i organizujte kompletan nastavni materijal u programu OneNote, svojoj digitalnoj beležnici.

Angažovanje na nove načine

Kreirajte interaktivna predavanja i probudite kreativnost studenata pomoću aplikacije Sway.

Prilagođavanje učenja

Okupite studente u prostoru za saradnju ili im pružite pojedinačnu podršku u privatnim beležnicama u okviru beležnice za razred.

Saradnja bez granica

Kreirajte, delite i čak i sarađujte u realnom vremenu pomoću programa Word, Excel, PowerPoint i OneNote – i ne brinite za gubitak oblikovanja.

Studenti i nastavnici, odmah preuzmite besplatnu verziju sistema Office

Sve što je potrebno da biste započeli jeste da unesete važeću ispod.

Office resursi za obrazovanje

Resursi za studente

Obuka, uputstva i još mnogo toga

Otkrijte više

Zajednica predavača

Kreirali predavači za predavače

Pridružite se odmah

Office obuka

Besplatne alatke, saveti i obuka za predavače

Počnite da učite

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Office 365 Education predstavlja kolekciju usluga koja vam omogućava da sarađujete i delite školske zadatke. Dostupna je besplatno nastavnicima koji su trenutno zaposleni u akademskoj instituciji i studentima koji trenutno pohađaju časove u njoj. Usluga obuhvata Office Online (Word, PowerPoint, Excel i OneNote), neograničeno lično skladište u oblaku Opis alatke o neograničenom ličnom skladištu u oblaku, Yammer i SharePoint sajtove. Neke škole omogućavaju nastavnicima i studentima da besplatno instaliraju kompletne Office aplikacije na do 5 PC ili Mac računara. Ako vaša škola pruža ovu dodatnu pogodnost, videćete dugme „Instaliraj Office“ na matičnoj stranici usluge Office 365 kada završite upisivanje.

Morate da budete redovni ili vanredni akademski radnik ili član osoblja ili student u akademskoj ustanovi i da:

  • imate školsku e-adresu koju obezbeđuje škola (na primer, contoso.edu) na kojoj možete da primate spoljnu e-poštu.
  • imate dovoljno godina da se samostalno upišete za ponudu na mreži.
  • imate pristup internetu.

Da biste saznali šta obuhvata Office 365 Education,posetite stranicu Office 365 Education plana. Tu možete da prijavite svoju školu.

Plan možete da koristite sve dok radite u kvalifikovanoj školi. U bilo kom trenutku može biti ponovo provereno da li ispunjavate uslove. Kada istekne Office 365 Education plan:

  • Office aplikacije će ući u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da prikazujete dokumente, ali ne možete da uređujete ili kreirate nove dokumente.
  • Usluge na mreži povezane sa školskom e-adresom – na primer, Office Online i OneDrive – više neće funkcionisati.

U mnogim slučajevima, vreme odgovora je momentalno, putem automatizovanog procesa provere. U drugim slučajevima, kad institucija mora da se verifikuje, ne bi trebalo da traje duže od tri do sedam dana. Ako se približavate kraju probnog perioda od 30 dana i niste primili odobrenje o prihvatljivosti, obratite se korisničkoj podršci.

Napravili smo promotivni paket koji će vam pomoći da studentima i predavačima predočite kako mogu da iskoriste pogodnosti najsavremenijih alatki za produktivnost i saradnju koje im Office 365 pruža. Saznajte više.

Office pruža niz opcija za studente, pa ćete lako pronaći opciju koja odgovara vašem budžetu. Saznajte više o tome kako da preuzmete Office.

Taj nalog je povezan sa školom i trebalo bi da ga koristite za sadržaje koji su prikladni za školu. IT administrator škole u svakom trenutku može da promeni dozvole i pristup.

Office 365 Education je licenciran tako da mogu da ga koriste samo nastavnici koji ispunjavaju uslove.

Da biste instalirali Office 365 Education, vaš PC ili Mac računar mora da ispunjava minimalne sistemske zahteve. Pregledajte sistemske zahteve.

Prikažite vodič za migraciju za: Windows 10 | Windows 8.1 | Windows 7 | Mac