Upoznajte uslugu Microsoft Teams

Teams je digitalno čvorište koje objedinjuje razgovore, sadržaj i aplikacije na jednom mestu. Nastavnici mogu da naprave učionice u kojima se sarađuje, da se povežu u zajednicama za profesionalna saznanja i komuniciraju sa školskim osobljem sve sa jednog mesta u usluzi Office 365 Education.
SAZNAJTE VIŠE
Teams running on a tablet PC and smart phone

Uštedite vreme i budite uspešni uz besplatan Office

Napravljen za nastavnike i studente, pun moćnih alatki i dostupan sa vaših omiljenih uređaja.

Organizovanje na jednom mestu

Hvatajte i organizujte kompletan nastavni materijal u programu OneNote, svojoj digitalnoj beležnici.

Angažovanje na nove načine

Kreirajte interaktivna predavanja i probudite kreativnost studenata pomoću aplikacije Sway.

Prilagođavanje učenja

Okupite studente u prostoru za saradnju ili im pružite pojedinačnu podršku u privatnim beležnicama u okviru beležnice za razred.

Saradnja bez granica

Kreirajte, delite i čak i sarađujte u realnom vremenu pomoću programa Word, Excel, PowerPoint i OneNote – i ne brinite za gubitak oblikovanja.

Office resursi za obrazovanje

Resursi za studente

Obuka, uputstva i još mnogo toga

Zajednica predavača

Kreirali predavači za predavače

Office obuka

Besplatne alatke, saveti i obuka za predavače
|

Office 365 Education predstavlja kolekciju usluga koja vam omogućava da sarađujete i delite školske zadatke. Dostupna je besplatno nastavnicima koji su trenutno zaposleni u akademskoj instituciji i studentima koji trenutno pohađaju časove u njoj. Usluga uključuje Office Online (Word, PowerPoint, Excel i OneNote), neograničeno lično skladište u oblaku1, Yammer i SharePoint sajtove. Neke škole omogućavaju nastavnicima i studentima da besplatno instaliraju kompletne Office aplikacije na do 5 PC ili Mac računara. Ako vaša škola pruža ovu dodatnu pogodnost, videćete dugme „Instaliraj Office“ na matičnoj stranici usluge Office 365 kada završite upisivanje.

Morate da budete redovni ili vanredni akademski radnik ili član osoblja ili student u akademskoj ustanovi i da:
• imate školsku e-adresu koju obezbeđuje škola (na primer, contoso.edu) na kojoj možete da primate spoljnu e-poštu. 
• imate dovoljno godina da se samostalno upišete za ponudu na mreži. 
• imate pristup internetu.

Da biste saznali šta obuhvata Office 365 Education,posetite stranicu Office 365 Education plana. Tu možete da prijavite svoju školu.

Plan možete da koristite sve dok radite u kvalifikovanoj školi. U bilo kom trenutku može biti ponovo provereno da li ispunjavate uslove. Kada istekne Office 365 Education plan:
• Office aplikacije će ući u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da prikazujete dokumente, ali ne možete da uređujete ili kreirate nove dokumente. 
Usluge na mreži povezane sa školskom e-adresom – na primer, Office Online i OneDrive – više neće funkcionisati.

U mnogim slučajevima, vreme odgovora je momentalno, putem automatizovanog procesa provere. U drugim slučajevima, kad institucija mora da se verifikuje, ne bi trebalo da traje duže od tri do sedam dana. Ako se približavate kraju probnog perioda od 30 dana i niste primili odobrenje o prihvatljivosti, obratite se korisničkoj podršci.

Napravili smo promotivni paket koji će vam pomoći da studentima i predavačima predočite kako mogu da iskoriste pogodnosti najsavremenijih alatki za produktivnost i saradnju koje im Office 365 pruža. Saznajte više.

Office pruža niz opcija za studente, pa ćete lako pronaći opciju koja odgovara vašem budžetu. Saznajte više o tome kako da preuzmete Office.

Taj nalog je povezan sa školom i trebalo bi da ga koristite za sadržaje koji su prikladni za školu. IT administrator škole u svakom trenutku može da promeni dozvole i pristup.

Office 365 Education je licenciran tako da mogu da ga koriste samo nastavnici koji ispunjavaju uslove.

Da biste instalirali Office 365 Education, vaš PC ili Mac računar mora da ispunjava minimalne sistemske zahteve. Pregledajte sistemske zahteve.

Pogledajte vodič za migraciju za: Windows 10 | Windows 8.1 | Windows 7 | Mac

1Neograničeno lično skladište u oblaku za kvalifikatorne planove za pretplate za pet ili više korisnika. Pretplate za manje od pet korisnika dobijaju 1 TB po korisniku. Microsoft u početku pruža 1 TB skladišta u usluzi OneDrive for Business po korisniku, koje administratori mogu da povećaju do 5 TB po korisniku. Zatražite dodatno skladište tako što ćete se obratiti Microsoft podršci. U usluzi OneDrive for Business dodeljuje se skladište do 25 TB po korisniku. Pored 25 TB, skladište je obezbeđeno kao 25 TB SharePoint sajtovi tima za pojedinačne korisnike.