Isprobajte besplatno Office 365

, Office 365 Home košta {HomeAnnual|price} godišnje. Neophodna je kreditna kartica. Možete da otkažete bilo kada. Opis alatke sa informacijama o Office zahtevima i kompatibilnosti za Windows i Mac

1 TB skladišta u oblaku za svaku osobu, do 6 osoba

Rad na više uređaja

Besplatnih 60 minuta za Skype pozive mesečno

Podrška korporacije Microsoft bez dodatnih troškova

Šta je uključeno – najnovije Office aplikacije sa ekskluzivnim funkcijama

 

Besplatna probna verzija sistema Office na PC i Mac računaru

Preuzmite besplatno i instalirajte Office aplikacije na stonom računaru. Obuhvata besplatne probne verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih. Opis alatke o dostupnosti nekih aplikacija za PC i Mac računare

 
stranica iz e-knjige pod naslovom „Otklanjanje prepreka za saradnju na radnom mestu“
 

1 TB skladišta u OneDrive oblaku po osobi

Čuvajte datoteke u usluzi OneDrive i prebacujte se sa jednog uređaja na drugi bez propusta. Office aplikacije nastavljaju tamo gde ste stali.

 

Office na svim uređajima

Za korišćenje na više PC/Mac računara, tableta i telefona. Redigujte, uređujte, analizirajte i prezentujte dokumente – od računara do Windows, Apple® i Android™ uređaja.

Tu smo za vas

Delite sa celom porodicom – za do 6 osoba

Office 365 Home savršen je za domaćinstva sa više Office korisnika. Delite pretplatu sa do 5 drugih korisnika.

Za upotrebu na više PC/Mac računara, tableta i telefona (uključujući Windows, iOS i Android)

Obavljajte poslove u pokretu pomoću naprednih funkcija za uređivanje, oblikovanje i koautorstvo – optimizovanih za dodir na mobilnim uređajima. Opis alatke o kompatibilnim tabletima i mobilnim uređajima

Radite zajedno sa lakoćom

Pogledajte uređivanja drugih osoba pomoću koautorstva u programima Word, PowerPoint i OneNote i delite iz dokumenta klikom na dugme.

Uvek ažurirani

Uz aktivnu pretplatu na Office 365 dobijate najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

Pristup tehničkoj podršci stručnjaka

Potrebna vam je pomoć u vezi sa sistemom Office? Svaki pretplatnik na Office 365 dobija pristup tehničkoj podršci obučenih Microsoft stručnjaka.

Savršen uz Windows 10

Office uz Windows 10 je najkompletnije rešenje na svetu za obavljanje posla – od jednostavnog prijavljivanja do ugrađenog deljenja i skladištenja.

Nabavite Office 365

Preuzmite Office koji poznajete uz dodatne alatke koje vam pomažu da unapredite saradnju kako biste mogli da obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Office 365 za kuću

Office 365 za preduzeća

NAJČEŠĆA PITANJA

Prikaži sve
Probna verzija omogućava pristup svim funkcijama usluge Office 365 Home. Tu spadaju:
 • Uvek ažurne verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher i Access kao i pristup dodatnim funkcijama programa OneNote (funkcije se razlikuju).
 • Delite sa celom porodicom – za najviše 6 osoba.
 • Za upotrebu na više PC, Mac računara, tableta i telefona
 • 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po osobi tako da možete da čuvati dokumente, fotografije i video zapise na mreži i pristupati im sa skoro svakog mesta.
 • Otkrivanje rensomvera i oporavak datoteka
 • Bezbedno sinhronizovanje i deljenje
 • Saradnja na dokumentima sa drugim osobama na mreži
 • Tehnička podrška putem ćaskanja ili telefona sa Microsoft stručnjacima
 1. Napravite Microsoft nalog ili se prijavite pomoću njega. Šta je to Microsoft nalog?
 2. Obezbedite informacije o plaćanju da biste omogućili buduće godišnje uplate. Prihvataju se međunarodne kreditne kartice i PayPal (na nekim tržištima).
 3. Na kraju prvog besplatnog meseca automatski se naplaćuje metodom plaćanja koji ste naveli kako bi se obezbedilo da ne dođe do prekida u korišćenju usluge. To možete da otkažete na mreži bez kazne pre isteka probne verzije tako što ćete posetiti sajt www.office.com/myaccount i isključiti automatsku obnovu u oblasti „Plaćanje i naplata“.
 4. Kada se potvrdi metod plaćanja, bićete prebačeni na www.office.com/myaccount da biste instalirali Office.
Od vas se traži da obezbedite informacije o kreditnoj kartici kako bismo bili sigurni da nećete naići na prekid usluge kada se probna verzija završi. Naplata putem kreditne kartice ne izvršava se do kraja perioda probne verzije. U bilo kom trenutku tokom perioda probne verzije možete to da otkažete tako što ćete izabrati stavku Isključi automatsko obnavljanje u okviru Moj nalog.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih planova pretplate na Office 365. Za Office 365 planove, pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer da biste instalirali Office na drugim računarima ili promenili opcije plaćanja. Internet je potreban i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za računare. Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i da bi se vaša verzija sistema Office ažurirala i da biste imali pogodnost automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite niti da napravite nove. Dovoljno je da se opet povežete sa internetom da biste ponovo aktivirali Office aplikacije. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint zato što su one u potpunosti instalirane na računaru.

Office 2019 je kompatibilan sa operativnim sistemom Windows 10 ili macOS. Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnog sistema Windows i macOS i druge zahteve za funkcije.

Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete odabrati da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se dešava ako otkažete pretplatu.

Usluga nastavlja da radi bez prekida i na kraju probnog perioda automatski vam se naplaćuje putem vašeg metoda plaćanja, a nakon toga naplaćuje se na godišnjem nivou. Ne morate ponovo da instalirate Office.

Ne odmah. Na primer, ako ste imali probnu verziju usluge Office 365 Personal, ne možete da se prijavite za probnu verziju usluge Office 365 Home. Međutim, godinu dana posle završetka probne ili plaćene verzije možete da se prijavite za novu probnu verziju.

Ako ste se prijavili za probnu verziju na ovoj stranici, posetite www.office.com/myaccount i isključite automatsko obnavljanje u oblasti o plaćanju i naplati. Tako će probna verzija automatski isteći po isteku mesec dana od početka korišćenja, a sredstva se neće naplatiti sa kreditne kartice.

Pogledajte sva najčešća pitanja

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.