Vizuelizacija podataka

Steknite realne operativne uvide uz Visio

Oživite svoje ideje tako što ćete napraviti privlačne dijagrame povezane sa podacima. Steknite poslovne uvide pomoću programa Visio uz Power BI i Excel.

Oživite svoje ideje pomoću povezivanja podataka

Brzo prekrijte podatke1 preko IT mreže, proizvodnog pogona ili složenog procesa kako biste dobili smislene operativne uvide. Kako se podaci osvežavaju, tako se vizuelizacije podataka automatski ažuriraju.
A Surface tablet displaying a custom data visualization in Visio

Lako prilagođavanje vizuelizacija

Dovedite u prvi plan obrasce podataka onako kako želite. Birajte iz podrazumevanih grafika podataka za ikone, boje i tekst ili jednostavno napravite sopstvene vizuelizacije tako što ćete konfigurisati Visio pametne oblike.

Prenesite jednu verziju istine

Lako i bezbedno delite dijagrame sa povezanim podacima u celoj organizaciji. Svako može da vidi ove dijagrama u usluzi Visio Online, tako da svi ostaju sinhronizovani.
A Surface tablet displaying an operations diagram being shared in Visio Online
A Surface tablet running a .gif of Visio Visual in Power BI

Steknite objedinjene uvide u podatke uz Visio Visual u dodatku Power BI

Ugradite Visio dijagrame direktno u Power BI izveštaje uz Visio Visual. 2Visio i Power BI zajedno funkcionišu kako bi vam pružili nove perspektive u vezi sa podacima. Saznajte kako da nabavite Visio Visual ovde.

Konvertujte Excel podatke o procesu u Visio dijagrame

Koristite čarobnjak da biste lako konvertovali Excel podatke u Visio dijagrama toka pomoću funkcije Vizuelizator podataka. 3Promene se odražavaju u oba smera, tako da se ispravke Excel podataka pojavljuju u povezanom dijagramu i obrnuto.
A representative visual of Data Visualizer

Saznajte više o programu Visio

Ubrzani kurs za Visio

Alatke za vizuelno prepričavanje događaja

1 Visio trenutno podržava više izvora podataka, uključujući Microsoft Excel, Microsoft Excel usluge, Active Directory, Microsoft SQL Server, Microsoft SQL Azure i Microsoft SharePoint liste i usluge poslovnog povezivanja.
2 Svako može da vidi Visio Visual izveštaj, ali samo pretplatnici na Visio Online mogu da uređuju vizuelne elemente. Power BI se prodaje zasebno.
3 Vizuelizator podataka je dostupan samo za pretplatnike na Visio Online Plan 2. Microsoft Excel se prodaje zasebno.

Pratite Visio

Follow Project on Twitter

Pratite Visio na sajtu Twitter

Follow Project on Facebook

Pratite Visio na sajtu Facebook

Pratite Visio na blogu

Follow Visio on UserVoice

Pratite Visio na sajtu UserVoice