Isprobajte Visio Online besplatno u roku od 30 dana

Poređenje opcija za Visio

Brzo počnite s izradom dijagrama u svom omiljenom pregledaču uz predloške, moderan korisnički interfejs i poznato Office iskustvo.
Kreirajte dijagrame kao su blok dijagrami, dijagrami toka, vremenske ose i SDL dijagrami (SDL – Specification and Description Language).
Lako delite svoj rad kao bezbednu vezu zasnovanu na vebu, prilog, sliku ili PDF i odgovarajte na komentare na mreži.
Uskladištite i delite svoja dela bezbedno uz uključena 2 GB besplatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive – uvek ažuriranoj i zasnovanoj na vebu.
Uvek ažurirana aplikacija za računare.
Pravite profesionalne dijagrame uz pomoć spremnih predložaka i 250.000 oblika u ekosistemu sadržaja programa Visio koji zadovoljava industrijske standarde, kao što su BPMN 2.0, UML 2.5 i IEEE.
Lako počnite s radom, brže prilagođavajte i dovršavajte dijagrame i crtajte ili komentarišite koristeći olovku, prst ili zapis perom.
Oživite dijagrame pomoću prekrivke podataka, ikona, boja i grafikona za lakše pregledanje podataka, uključujući Excel vizuelizaciju podataka u jednom koraku.
Integrišite dijagrame povezane sa podacima na Power BI kontrolnu tablu da biste stekli više poslovnih uvida.
Sarađujte sa drugima pomoću koautorstva, komentara, beležaka i integracije programa Skype za posao.
Unapredite timski rad na naprednom dizajnu zahvaljujući poboljšanoj podršci za AutoCAD crteže.
Objasnite svoju verziju istine i pristupajte dijagramima sa skoro svakog mesta putem pregledača ili aplikacije za iPad®.
Dobijte utisak pri radu i pogodnosti usluge Office 365, uključujući instalaciju na više računara po korisniku, podršku za prenosive aplikacije i automatski instalirane ispravke.

Najbolje za korisnike koji treba da kreiraju i dele jednostavne dijagrame u svom omiljenom pregledaču. Uključuje 2 GB OneDrive skladišta.

Office aplikacije

Visio (samo na vebu)

Usluge

OneDrive
Visio Online Plan 1

Najbolje za korisnike kojima je potrebno da kreiraju profesionalne poslovne i IT dijagrame koji zadovoljavaju industrijske standarde i mogu se povezati sa podacima.

Uključuje sve pogodnosti plana Visio Online Plan 1 i još mnogo toga.

Office aplikacije

  • Visio

Usluge

OneDrive
Visio Online Plan 2