Visio Online Plan 2

Iskoristite sve što Visio nudi kao najbolje rešenje za izradu dijagrama i vizuelizaciju. Dobijte pristup novim mogućnostima uz pomoć uvek ažurirane pretplate. Sada i pravite i delite jednostavne dijagrame i omiljenom pregledaču.

{VisioOnlineP2AnnBuy|price}

mesečno po korisniku

sa godišnjom pretplatom

{VisioOnlineP2MonBuy|price}

mesečno po korisniku

U cenu nije uracunat porez.
Slika laptop računara koji prikazuje dijagram toka posla procesa u usluzi Visio Online Plan 2Laptop koji prikazuje dijagram toka posla procesa u usluzi Visio Online Plan 2
iPad koji prikazuje dijagram proizvodne linije u programu Visio

Pravljenje bilo čega vizuelno

Pravite lako bilo kakav profesionalni dijagram uz pomoć gotovih predložaka i 250.000 oblika u ekosistemu sadržaja programa Visio koji vam pomažu da zadovoljite industrijske standarde, uključujući BPMN 2.0, UML 2.5 i IEEE. Saznajte više o predlošcima u programu Visio (na engleskom) Sada pravite čak i jednostavne dijagrame u pregledaču.

Jednostavno započinjanje sa radom

Lako izvršavajte uobičajene aktivnosti pravljenja dijagrama toka, zahvaljujući poznatom Office iskustvu. Skicirajte ideje pomoću olovke ili prsta. Možete i lako da počnete da pravite dijagrame u omiljenom pregledaču.

Oživljavanje dijagrama pomoću povezivanja podataka

Brzo stavite prekrivajuće podatke preko IT mreže, fabrike ili poslovnog procesa. Kako se podaci u osnovi osvežavaju, tako se vaši dijagrami i vizuelizacija podataka automatski ažuriraju.

Saradnja tokom procesa

Sarađujte kako god želite. Zajednički radite na istom dijagramu u isto vreme, ćaskajte putem usluge Skype za posao ili komentarišite pomoću olovke ili prsta.

Objašnjavanje jedne verzije istine

Lako delite dijagrame povezane sa podacima sa bilo kim u celoj organizaciji, sada u svom omiljenom pregledaču i održavajte sve osobe usaglašenim pomoću operativnih uvida.

Pojednostavljenje IT upravljanja

Održavajte sve osobe u vašoj organizaciji produktivnim, istovremeno oslobađajući IT da radi na inicijativama koje su više strateške.

Funkcije

Prilagodljivi predlošci i hiljade oblika

Koristite jedan od mnogih unapred pripremljenih predložaka iz programa Visio i povećajte produktivnost gotovim oblicima. Pogledajte predloške u programu Visio (na engleskom)

Podrška za industrijske standarde

Iskoristite prednost predložaka koji zadovoljavaju industrijske standarde, kao što su Unified Modeling Language (UML) 2.5, Business Process Model and Notation (BPMN) 2.0 i Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).

Pametni oblici

Koristite vizuelne znakove da tačno predstavite metapodatke ugrađene u Visio oblike. Kako se metapodatak kao što je dimenzija menja, tako se vizuelizacija automatski ažurira.

Mogućnost uvoza DWG datoteka najnovijeg formata

Dodajte podatke ili pametne oblike u uvezene AutoCAD dizajne (podržano je do DWG 2013) i sa lakoćom pojednostavite ili poboljšajte napredne vizuelizacije.

Prodavnica sadržaja

Iskoristite Visio ekosistem sadržaja koji sadrži alatke i predloške koji mogu da ispune vaše jedinstvene poslovne potrebe i potrebe za izradom dijagrama.

Jednostavno započinjanje sa radom

+

Brzi početak rada

Brzo uhvatite zalet uz pomoć početnih dijagrama i kontekstualnih saveta i trikova koji vas vode kroz osnovne mogućnosti. Ako želite, možete čak i da pokrećete jednostavne dijagrame u omiljenom pregledaču.

Lako pravljenje dijagrama toka

Obavljajte uobičajene aktivnosti za izradu dijagrama – kao što su promena oblika, automatsko poravnavanje i pozicioniranje ili dupliranje stranica i pravljenje njihovog novog rasporeda – uz intuitivno iskustvo koje čuva metapodatke i veze oblika.

Intuitivna pretraga

Koristite traku za pretragu „Pokaži mi“ – standardnu u većini Office proizvoda – da biste brzo pronašli korisne funkcije u programu Visio.

Ugrađene teme i efekti

Prilagodite dijagrame uz pomoć moćnog skupa efekata i tema i pružite potpuno drugačiji izgled dizajnu u samo nekoliko klikova.

Oživljavanje dijagrama pomoću povezivanja podataka

+

Prekrivka podataka uživo

Vizuelizujte podatke uživo u kontekstu organizacione strukture, IT mreže, fabrike ili složenih poslovnih procesa da biste shvatili celu situaciju jednim pogledom.

Podaci u dijagram

Koristite jednostavni čarobnjak da biste automatski pravili dijagrame na osnovu podataka, počevši od organizacionih grafikona.

Grafika podataka

Otkrijte šablone i značenje u podacima uz pomoć grafike podataka, kao što su energične ikone, simboli, boje i trakasti grafikoni.

Povezivanje podataka u jednom koraku

Iskoristite prednosti novog povezivanja sa Excel tabelama u jednom koraku i promenite grafiku za podatke jednim klikom.

Dijagrami podataka od Excel podataka

Koristite unapred napravljeni Excel predložak ili unakrsnu tabelu da biste organizovali podatke mape procesa. Konvertujete podatke mape procesa u programu Excel u vizuelizovane dijagrame.

Perspektive stvarnog sveta u usluzi Power BI

Opis alatke o dostupnosti programa Power BI

Uvezite Visio dijagrame u Power BI kako biste kombinovali operacione i poslovne vizuelne elemente na jednoj kontrolnoj tabli. Dobijajte nove perspektive o podacima pomoću dijagrama stvarnog sveta, kao što su planovi sprata i organizacioni grafikoni, koji dopunjuju Power BI vizuelne elemente.

Osvežavanje podataka

Opis alatke sa informacijama o izvorima podataka koje Visio podržava

Dobijte pregled podataka koji je uvek ažuran. Držite dijagram povezan sa njegovim izvorom podataka i podatke osvežavajte ručno ili prema definisanom rasporedu.

Saradnja tokom procesa

+

Komentarisanje u aplikaciji

Dobijte ili pružite povratne informacije u vezi sa dijagramom ili oblikom.

Koautorstvo

Opis alatke sa zahtevima za koautorstvo u programu Visio

Brže završavajte dijagrame tako što će više osoba raditi na istom dijagramu u isto vreme.

Integracija sa programom Skype za posao

Opis alatke sa informacijama o licenciranju usluge Skype za posao

Lako sarađujte zahvaljujući integrisanim alatkama za komunikaciju kao što je Skype za posao. Koristite glas, video zapis ili ćaskanje u okviru programa Visio, uklanjajući potrebu za prebacivanjem sa aplikacije na aplikaciju.

Zaštićeni dijagrami

Zaštitite osetljive informacije pomoću Microsoft tehnologija za zaštitu datoteka.

Objašnjavanje jedne verzije istine

+

Lako deljenje dijagrama

Lako delite dijagrame u omiljenom pregledaču sa bilo kim iz organizacije kako biste bili usaglašeni. Napravite uvid u najbolje prakse, smernice ili buduće planove da biste povećali usaglašenost i efikasnost.

Pristup sa bilo kog mesta

Pristupajte dijagramima i procesima u pokretu, sa bilo kog mesta, putem pregledača ili aplikacije za iPad®. Saznajte više

Velika tačnost

Koristite novu veb aplikaciju i iPad aplikaciju da biste prikazali dijagrame sa velikom tačnošću i sa intuitivnim funkcijama pomeranja i zumiranja.

Operativna kontrolna table

Koristite novu veb aplikaciju da bi cela organizacija bila sinhronizovana sa operativnim uvidima vizuelizovanim preko realnih procesa i planova.

Pojednostavljenje IT upravljanja

+

Klikni i pokreni

Pomoću tehnologije protoka, brzo instalirajte Visio Online Plan 2 putem interneta, na internim mrežama, putem lokalnih sistema datoteka ili sa vanmrežnog medijuma.

Uvek ažurirani

Ostanite u toku pomoću najnovijih alatki i funkcija sa automatskim ispravkama za Visio Online Plan 2.

Instalacija na više uređaja

Instalirajte Visio Online Plan 2 na do pet računara, tako da timovi mogu da pristupaju dijagramima gde god rade.

Dostupno svima

Podstičite uključivanje svih zainteresovanih pomoću ugrađenih alatki za pristupačnost. Koristite kontrolor pristupačnosti da biste utvrdili da li su dijagrami pristupačni svima pre njihovog deljenja.

Non-stop podrška

Održavajte besprekoran rad svoje organizacije uz pomoć non-stop podrške korporacije Microsoft.

Prilagođena programabilnost

Iskoristite robusnu arhitekturu aplikacije i napravite prilagođene funkcije pomoću lako dostupnog SDK.

Istraživanje vesti i resursa u vezi sa programom Visio

Imate još pitanja?

Saznajte odgovore na pitanja.

Posetite stranicu „Pomoć za Visio“Žena stoji pored prozora, pročitajte najčešća pitanja o programu Visio
Slika Visio logotipa

Visio blog

Pročitajte šta je novo.

Posetite blog (na engleskom)

Visio TestDrive

Pođite u vođeni obilazak i saznajte šta je sve moguće uz Visio.

Isprobajte Visio (na engleskom)

Poređenje verzija programa Visio

Preuzmite grafikon poređenja (na engleskom)
Slika koja prikazuje deo dokumenta koji upoređuje funkcije programa Visio

Pronađite informacije o programu Visio za:

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.