Želite da koristite Word na vebu?
Tableta donde se muestra como editar un documento Word en línea

Izložite najbolje reči

Pišite sa samopouzdanjem, znajući da inteligentna tehnologija može da vam pomogne sa pravopisom, gramatikom, čak i stilskim predlozima. Pomoću alatki nadohvat ruke, lako pređite sa olovke i papira na digitalni zapis perom za intuitivno uređivanje.

Budite u toku

Pronađite sve potrebne informacije dok pišete bez napuštanja programa Word, bilo da se radi o PowerPoint slajdu kolege, citiranom istraživanju ili informacijama sa sajta LinkedIn, da biste napravili zanimljivu biografiju.
Documento de word editado con correcciones y gráficas
Word Share functionality being shown in a laptop

Bolje radite zajedno

Ma gde se nalazili, sarađujte u realnom vremenu. Delite dokumente klikom na dugme da biste pozvali druge da uređuju u realnom vremenu ili dodaju komentare. Pored toga, bez obzira na vaš željeni jezik ili opcije pristupačnosti, svako može da sarađuje u cilju boljeg obavljanja posla.

Savršena biografija za posao iz snova

Pomoćnik za biografiju koji omogućava LinkedIn pomaže vam da napravite zanimljiviju biografiju. Prilagodite biografiju na osnovu miliona LinkedIn objava radnih mesta, a zatim se prijavite ili se obratite poslodavcima u usluzi LinkedIn.1

Spremni ste da radite najbolje što možete u usluzi Office 365?


Pogledajte još toga iz programa Microsoft Word

Saradnja na deljenim projektima

Nabavite najčešće korišćene Office funkcije i mogućnosti za koautorstvo u realnom vremenu putem pregledača.

Brzo počnite s radom na dokumentima

Pokažite stručnost pomoću Word predložaka u preko 40 kategorija i uštedite vreme.

Povezivanje sa stručnjacima

Pogledajte šta je novo i pronađite savete i trikove koji će vam pomoći da pravite, uređujete i doterujete dokumente kao profesionalac.

Šta je novo u programu Word?

Microsoft Word sa pretplatom na Office 365 najnovija je verzija programa Word. Prethodne verzije uključuju Word 2016, Word 2013Word 2010, Word 2007 i Word 2003.
 
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.
 
1 Dostupnost funkcije „Pomoćnik za pisanje biografije“ zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više o dostupnosti.