Word

Word 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

Word

Word za Android telefon

Napravite doterane dokumente i radite sa bilo kog mesta. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz Word za Android™ telefon.

Google Play

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Word za Android tablet

Napravite doterane dokumente i radite sa bilo kog mesta. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz Word za Android™ tablet.

Google Play

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Word za iPhone

Napravite doterane dokumente i radite sa bilo kog mesta. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz Word za iPhone®.

Preuzmite ga iz prodavnice App Store

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Word za iPad

Napravite doterane dokumente i radite sa bilo kog mesta. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz Word za iPad®.

Preuzmite ga iz prodavnice App Store

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Word u pokretu

Slika koja prikazuje Apple®, Android™ i Windows logotipe.

Office aplikacije za mobilne uređaje imaju poznati korisnički interfejs optimizovan za korišćenje na mobilnim uređajima. Pregledajte i uređujte dokumente na poslu, kod kuće ili sa bilo kog drugog mesta.

Preuzmite odmah

Word 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

Laptop koji prikazuje Word dokument sa komentarima i meni sa opcijama za deljenje.

Da li me čujete? Jasno i glasno.

Lako čitanje

U režimu za čitanje tekst se automatski dinamički raspoređuje u kolone radi lakšeg čitanja sa ekrana. A smanjen je i broj menija – tu su samo alatke koje doprinose čitanju – tako da je lakše zadržati pažnju na sadržaju.

Lako pisanje

Poznat program Word vam omogućava da pravite, uređujete i delite posao brzo i lako. Većina osoba može da otvori dokument u programu Word i radi sa njim. To je najpopularniji program za obradu teksta na svetu.

Sve u jednom paketu

1 TB OneDrive skladišta u oblaku vas povezuje sa važnim datotekama. Instalirajte Office aplikacije na mobilnim uređajima i moći ćete da pristupite najnovijoj verziji datoteka bilo kad, sa bilo kog mesta. Prenosivi dokumenti prate nedavno korišćene datoteke tako da možete brzo da im pristupite na svim uređajima i nastavite tamo gde ste stali.

Monitor računara koji prikazuje opcije deljenja u programu Microsoft Word.

To nisu samo reči. To je razgovor.

Okupite se

Deljenje je pojednostavljeno. Sačuvajte datoteke u oblaku u usluzi OneDrive, OneDrive for Business ili SharePoint i svima jednostavno pošaljite jednu vezu do iste datoteke, zajedno sa dozvolama za prikazivanje i uređivanje. Svi ćete imati najnoviju verziju datoteke.

Zajednički rad

Vi i vaš tim možete da razgovarate, sarađujete i budete koautori dokumenata u realnom vremenu pomoću programa Word. Dok vi i vaš tim uređujete i menjate dokumente, poboljšana istorija verzija u programu Word 2016 omogućava vam da prikažete starije radne verzije ili da se vratite na njih.

Budite u toku

Pratite promene i dodajte komentare ili odgovorite na njih odmah pored teksta o kom diskutujete. Svi mogu da prate razgovor i ostanu u toku sa promenama teksta, rasporeda i oblikovanja.

Površina koja prikazuje novu funkciju „Pokaži mi...“ u Word dokumentu.

E to je lepo urađeno.

Profesionalan izgled

Dajte dokumentima profesionalni izgled – poravnajte grafikone, slike, video zapise i dijagrame sa tekstom. Korisne vođice za poravnavanje se pojavljuju kada su vam potrebne i nestaju kada završite. Funkcija „Dinamički rasporedi“ na stonom i tablet računaru omogućava vam da prevučete fotografiju, video zapis ili oblik na željeno mesto, a tekst se dinamički raspoređuje pred vašim očima.

Funkcioniše i sa PDF dokumentima

Evo načina da uštedite vreme koji će vam se zaista dopasti: Otvorite PDF datoteku u programu Word na stonom računaru i možete da uredite sadržaj, na primer pasuse, liste i tabele, kao da ste ga napravili u programu Word.

Radi za vas

Nova funkcija „Pokaži mi...“ omogućava vam da potražite funkciju i vraća veze direktno ka komandama u programu Word. Nova funkcija „Uvidi“ u programu Word 2016 pronalazi kontekstualne informacije sa veba u okviru samog procesa čitanja.

Saradnja na deljenim projektima

Office Online kombinuje najčešće korišćene Office funkcije i mogućnosti koautorstva u realnom vremenu, tako da timovi u preduzećima i školama mogu da sarađuju na deljenim dokumentima, prezentacijama i unakrsnim tabelama.

Office Online

Unapredite dizajn

Pokažite stil i stručnost pomoću predložaka uz uštedu vremena. Pregledajte Word predloške u preko 40 kategorija.

Preuzmite besplatne predloške

Povezivanje sa stručnjacima

Pogledajte novosti i saznajte klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoću da pravite, uređujete i doterujete dokumente kao profesionalac.

Čitajte blog (samo na engleskom)

Istraživanje sistema Office na različitim uređajima

Laptop računari / stoni računari / konvertibilni računari


Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se od zemlje do zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.
Microsoft Word 2016 je najnovija verzija programa Word. Prethodne verzije uključuju Word 2013, Word 2010, Word 2007 i Word 2003. Word 2016 je kompatibilan sa operativnim sistemima Windows 10, Windows 8.1 i Windows 7.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.