• Zatvori
 • Logotip programa Microsoft Word
 • Microsoft Word
  Korporacija Microsoft
  Preuzimanje aplikacije za mobilne uređaje
 • Zatvori
 • Logotip programa Microsoft Word
 • Microsoft Word
  Korporacija Microsoft
  Preuzimanje aplikacije za mobilne uređaje
 

Preuzmite Word aplikaciju za mobilne uređaje

 
Poruka se šalje.Hvala! Poruka je poslata, ubrzo proverite uređaj.Žao nam je, došlo je do greške prilikom slanja poruke. Pokušajte ponovo uskoro.Adresa e-pošte nije važeća. Unesite važeću adresu e-pošte i pokušajte ponovo.
Kako se koristi adresa e-pošte.Opis alatke koji objašnjava kako Microsoft koristi adresu e-pošte

Ispoljite svoje veštine pisanja na najbolji način

Pretvaranje prazne stranice u doterani dokument lakše je nego ikada ranije. Istražite temu i dodajte ono što želite – sa ispravno oblikovanim citatom – jednim klikom pomoću opcije Istraživač. Opis alatke o korišćenju funkcije „Istraživač“ Zatim unesite završne detalje pomoću funkcije „Redaktor“, napredne alatke za proveru koja proverava pravopis i gramatiku i dajte predloge za stil kako biste poboljšali pisanje. Opis alatke o korišćenju funkcije „Redaktor“

Laptop koji prikazuje Word dokument i krupni plan funkcije „Istraživač“ sa člankom o amazonskoj prašumi

Koautorstvo sa bilo kim, bilo gde

Radite koautorski i ćaskajte u realnom vremenu uz Skype koji je integrisan sa programom Word.Opis alatke o korišćenju programa Skype Vratite se na starije radne verzije uz istoriju verzija programa Word. Koristite komentare i pratite promene da biste prikazali svoje predloge i prilagođavanja teksta, rasporeda i oblikovanja. Delite jednim klikom da biste pozvali druge ljude da uređuju i prikazuju dokument, lako upravljajte pristupom dokumentu i pogledajte ko radi na njemu.

Monitor PC računara na kom je prikazan Word dokument sa krupnim planom funkcije „Redaktor“ koja predlaže promenu reči u rečenici

Radite na željeni način

Prilagodite pisanje pomoću alatki za prirodno oblikovanje koje olakšavaju kreiranje zadivljujućih dokumenata. Otvorite PDF u programu Word i uredite ga kao Word dokument, a zatim ga sačuvajte kao PDF ili Word dokument. Brzo pronađite odgovarajuću Word komandu. Jednostavno otkucajte šta želite da uradite u polju „Recite šta želite da uradite“ i Word će vas odvesti na pravu komandu.

Surface tablet koji prikazuje funkciju „Recite mi...“ u Word dokumentu

Da li ste spremni da kreirate sjajne dokumente uz Office 365?

Pogledajte još toga iz programa Microsoft Word

Saradnja na deljenim projektima

Office Online kombinuje najčešće korišćene Office funkcije i mogućnosti koautorstva u realnom vremenu, tako da timovi u preduzećima i školama mogu da sarađuju na deljenim dokumentima, prezentacijama i unakrsnim tabelama.

POSETITE OFFICE ONLINE

Počnite sa radom na dokumentima

Pokažite stil i stručnost pomoću predložaka uz uštedu vremena. Pregledajte Word predloške u preko 40 kategorija.

PREUZMITE BESPLATNE PREDLOŠKE

Povezivanje sa stručnjacima

Pogledajte šta je novo i pronađite klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoći da pravite, uređujete i doterujete dokumente kao profesionalac.

ČITAJTE OFFICE BLOG
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.