Otkrijte šta partneri rade u usluzi Yammer

Iskoristite Office 365 na najbolji način. Kontaktirajte jednog od naših partnera.

Upoznajte se sa našim partnerima i proširite svoju mrežu

Stručnjaci za Yammer Adoption mogu da pomognu vašoj organizaciji da sastavi i sprovede uspešne strategije poslovne saradnje. Uz proverenu stručnost u pružanju pomoći klijentima ovi stručnjaci mogu da vam pomognu da napravite bolje povezanu organizaciju sa fokusom na većim postignućima.

Stručnjaci za Yammer Adoption

Microsoft

Imamo stručnjake za usvajanje i promene koji mogu da vas provedu kroz metodologiju, najvažnije elemente plana promene i korake za održivost.

Carpool

Mi smo konsultantska agencija za interne komunikacije koja pomaže preduzećima da razviju interakciju ljudi sa sadržajem, tehnologijom i međusobnu interakciju.

Adopt & Embrace

Pomažemo vam da poboljšate korisničko usvajanje usluge Office 365 i omogućite stvarnu poslovnu vrednost za organizacije.

Many Worlds

Many Worlds pomaže klijentima da razumeju kako Yammer može da im poboljša poslovni proces i funkcionalne oblasti na merljiv način.

Brainstorm

BrainStorm brza pomoć podstiče organizacije da promene način rada sa Microsoft tehnologijama.

Talk Social to Me

Talk Social to Me podržava timove kroz stratešku implementaciju, primenu, migraciju i dnevno upravljanje platformama za saradnju u okviru velikih preduzeća.

WM Reply

Office 365 stručnjaci za promene i usvajanje sa određenom sklonošću za Yammer, Prosci i digitalno radno mesto.

SWOOP

SWOOP pruža detaljne uvide u saradnju za svakog korisnika, menadžere zajednice, kao i na nivou organizacije.

Sideways 6

Sideways 6 pruža platformu za pokretanje strukturiranih i prilagodljivih kampanja u usluzi Yammer.

tyGraph

Napravili smo inteligentnu analitiku za Yammer i Office 365 i alatke za administraciju i upravljanje za Office 365 grupe.

Digital Infusions

Pioniri smo u poslovnim društvenim mrežama, a inspiriše nas uverenje da inovacija i transformacija ostaju funkcije ljudskog povezivanja.

Change Agents Worldwide

Change Agents Worldwide

Pomažemo organizacijama da postanu svesne vrednosti digitalne transformacije i digitalnog radnog prostora tako što omogućava zaposlenima da kreiraju inovativne agilne promene.

Pronađite još partnera i aplikacija za svoje preduzeće

Pridružite nam se

Želite li da postanete Yammer partner?

Certifikovani partneri predstavljaju važan deo korporacije Microsoft. Podstaknite digitalnu transformaciju za klijente tako što ćete kreirati povezani radni prostor pomoću Office 365 usluga za saradnju, uključujući Yammer.

Želite li da projektujete na Yammer platformi?

Naša platforma se sastoji od skupa otvorenih API-ja i alatki koje vam omogućavaju da u svoju aplikaciju uvrstite Yammer društvene usluge.

Preuzmite ga odmah

Yammer je dostupan uz Office 365 planove. Preuzmite osnovne alatke za produktivnost koje su sve bolje uz Office 365 pretplatu.

Was this information helpful?

Great! Any other feedback?

How can we improve it?


To protect your privacy, please do not include contact information in your feedback. Review our privacy policy.

×