Bolja saradnja

Budite jedno od preko 85% preduzeća sa liste „Fortune 500“ koja učestvuju u transformisanju saradnje u organizaciji. Besplatno aktivirajte Yammer kao deo Office 365 licence i povežite Office aplikacije pomoću naprednih društvenih mogućnosti.

Aktiviranje usluge Yammer

Radite pametnije i brže

Yammer pruža vašoj organizaciji naprednu administrativnu funkcionalnost koja vam omogućava da lako konfigurišete mrežu i upravljate njome.

Administrativne alatke

Preuzmite kontrolu nad mrežom pomoću administrativnih alatki kao što su konfiguracija mreže, napredno upravljanje korisnicima, usaglašenost mreže, analiza podataka i još mnogo toga.

Saznajte više

Napredne integracije

Smanjite administrativno vreme kada upravljate aplikacijama za mrežu i integrišite ih sa naprednim alatkama kao što su SharePoint, jedinstveno prijavljivanje, Active Directory sinhronizacija i još mnogo toga.

Saznajte više

Korisnička podrška

Pristupite sveobuhvatnoj podršci na globalnoj mreži stručnjaka i resursa, uključujući Microsoft podršku i Office 365 centar za uspeh klijenata.

Saznajte više (na engleskom)
„Diskusije putem e-poruka umeju da budu kratkotrajne, ali u usluzi Yammer mnoge osobe mogu da učestvuju u aktivnoj diskusiji.“

— Takuo Tada

Menadžer sektora za strateško IT planiranje, jedinica za strateško planiranje IT sistema, grupa za poslovno upravljanje, korporacija Sharp


Pročitajte još iskustava klijenata (na engleskom)

Zajednički rad je bolji

Yammer Enterprise i Office 365 projektovani su tako da se dobro slažu. Potpomognite otvorenu saradnju timova pomoću usluge Yammer kako biste objedinili posao na jednom mestu.

Nesmetana integracija

Koristite Office 365 prijavljivanje za pristup Yammer aplikaciji, što vam olakšava rad među Office 365 aplikacijama.

Saradnja na datotekama

Pokrenite Yammer diskusiju iz Office Online dokumenta za brze povratne informacije i saradnju.

Društveni rad

Pogledajte informacije koje vaši saradnici smatraju bitnim pomoću usluge Delve, koja koristi tehnologije Yammer i Office Graph.

Nemate Office 365? Nabavite plan već danas.

Prvi koraci

Da li ispunjavate uslove za Yammer Enterprise?

Yammer Enterprise je dostupan uz izabrane Office 365 planove. Ako imate jedan od planova navedenih ispod, vaše preduzeće ispunjava uslove za aktiviranje usluge Yammer bez dodatnih troškova.

Tip plana:

Planovi koji ispunjavaju uslove:

K1,
K2,
E1,
E2,
E3,
E4,
E5,

Ne vidite odgovarajući plan?

Pronađite plan koji najbolje odgovara potrebama vaše organizacije.

Nadogradi odmah